.........................da
moze li koliko da utice mali falsh vazduh , meni je jedno crijevo puklo prije protokomjera , trakom sam ga zakrpio dok ne nadjem drugo , e sad mislim da ipak vuce po malo vazduha ispod trake ...
brka li to koliko podatke protokomjera i ostalo...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
.........................da
Prije protokomjera, tj. izmedju filtera i protokomjera?
Ne brka.
Last edited by Fabia_Elegance!; 20-05-11 at 12:23.
TAKUMI
Izmedju filtera i protokomjera nema nishta. Pretpostavljam da ti je puklo crijevo za recirkulaciju uljnih isparenja...ne bi trebalo pravit neki problem ali svakako zamLJeni.
Inache kad se kazhe falsh vazduh uglavnom se misli na vakum shto znachi poslije klapne gasa.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ne posle klapne nego posle MAF-a.
P.S. gdje je njemu MAF? Na izlazu iz kucista filtera?
TAKUMI
Da, kod auta s MAF-om se mozhe zaokruzhiti jer bi davalo pogreshna ochitavanja...Kod TS-a, od kucishta filtera ide dio "cijevi" pa MAF pa savitljiva cijev/crijevo pa klapna...
E, fals vazduh ti je od pocetka MAF-a do ventila.
Klapna nema veze sa MAF-om ili falsom.
TAKUMI
nigga pliz
Meni je crijevo puklo bash na onaj savitljivi dio ono ka harmonika sto je . To dodje izmedju klapne i maf-a . Bio kod acike ali ga nema trenutno pa mi je rekao da mu se javim za desetak dana
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E to ti smeta onda. Tuda ti vuce fals.
TAKUMI
Pa na klocne, naravno da hoce, jer su zadnje gume bile dolje a prednja (ili prednje) su se vrcele 180 na sat.
Greska ti je bila tipa TYRE SPEED INCORRECT!
TAKUMI
jel ko ugradjivao ovo...mislim ugradnja je vise nego jednostavna, samo me interesuje jel ga neko probao u praksi
da nema ko mozda bbs 'center caps' ili 'poklopce' felmi
sinoc mi je neko na cetinje zdipio jednu izgleda... nek je vjecna crna gora hahah![]()
Originally Posted by my name is ...
imas u PG...40eur...mobileland...mislim da se tako zove...
imas i ovakve i obicne...pa moras busiti branik...takvi su ti 30
to ti je onda radnja sto je u onom zadnjem poslovnom centru sa lijeve strane u njegosevoj ulici..pa u podrumu dolje...kad udjes stepenicama desno se spustis
Last edited by E_K_V; 21-05-11 at 19:10.
70 mm precnik naprijed, pozadi oko 64..mada bitno je ovo naprijed, pozadi se moze vec nekako ugurat
Ako imas bilo kakav poklopac za felmu (ne mora bit bbs) samo da je tih dimenzija - i to bi mi valjalo, pa bih bacio naljepnicu dok se ne snadjem![]()
e nemam ovo jbg, mislio sam da je poklopac za sve sarafe a ne samo za centralni
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
vidio sam to vec..ali problem je sto ne znam oce li odgovarat ove sigurno. Jesu 70 mm ali postoje 3 'verzije' sa razlicitim oblikom i kacenjem pozadi. Poslao sam mu mail danas pa cekam odgovor.
Uzecu vjerovatno to, ali ko ce cekat 20 i kusur dana..
imaju. i znam koji su. ali ne bih da placam 20/30 eura za original.
Zasto su ovako jeftina auta u UK? Moze li se to docerat od tamo? Ionako nasi pojedinci sa foruma vise voze lijevom nego desnom stranom
http://cgi.ebay.co.uk/2006-VOLKSWAGE...#ht_500wt_1156
http://cgi.ebay.co.uk/2003-VOLKSWAGE...#ht_500wt_1156
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks