A sto si to presla na ekavicu![]()
A sto si to presla na ekavicu![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
kad te banuju zbog ovoga ocekujem da se neka NVO oglasi da je to zato sto si gej![]()
She is only here to annoy herself!
administracijo,reaguj!![]()
KOSOVO SRPSKO OSTACE!
Rode su previse slabe da bi nosile tolika gvozdja?To si htio/htjela da kazes?Stvarno?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vratiće se rode.
(post unrelated)
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Shta kazete na ovo?
Vlada Crne Gore je pozvala organizatora Parade ponosa, LGBT Forum Progres, da ponovo razmotri odluku o odlaganju ove manifestacije, jer je Vlada u potpunosti spremna da pruži punu institucionalnu podršku njenom održavanju u zakazanom terminu, 31. maja, kao što je nedvosmisleno rečeno na sastanku predstavnika Vlade i LGBT Foruma Progres 13. aprila 2011. godine.
Povodom najave odlaganja Parade ponosa, zakazane za 31. maj, zbog navodnog nedostatka podrške Vlade, iz Vlade Crne Gore je saopšteno da je pružen znatno veći stepen institucionalne podrške ovoj manifestaciji od bilo koje druge vlade u regionu.
"Napominjemo da, podržavajući organizaciju Parade ponosa, Vlada ispunjava svoju ustavnu obavezu da garantuje ostvarivanje prava na slobodu govora i javno ispoljavanje različitosti, što spada u korpus osnovnih ljudskih prava. U tom smislu, imajući u vidu bezbjednosne procjene, intenzivne i sveobuhvatne aktivnosti na obezbjeđenju ovog skupa, uvjereni smo da ne postoji nijedan razlog za njegovo odlaganje“, saopšteno je iz Vladinog Biroa za odnose s javnošću.
"Kada je riječ o učešću visokih Vladinih zvaničnika na Paradi ponosa, smatramo da je bezrezervna podrška ovoj manifestaciji mnogo značajnija od personalnog učešća. Uvjerenje da bezbjednost učesnicima parade neće biti ugrođena zasnivamo i na činjenici da je svaki oblik nasilja protiv bilo koje manjinske grupe duboko suprotstavljen tradiciji i duboko ukorijenjenoj tolerantnosti crnogorskog društva“m navode u Vladi i dodaju da će nastaviti sa snažnom kampanjom koja će doprinijeti boljem razumijevanju i afirmaciji različitosti, kao najboljem demokratskom standardu.
![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
nedje ni jedan ministar medju *****e,nece,ne da jbe oca![]()
Bako, jebeš li što?
moze li neko da mi objasni znacenje rijeci bezrezervna?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Deklarativna podrška, podrška koja je samo na rečima, a ne na delu, vrlo malo znači. Mnogi političari zarad sakupljana bodova u EU govore stvari, a da se pritom ne slažu sa time i ne žele da urade ništa konstruktivno kako bi se ostvarila univerzalna ljudska prava. Takva "podrška" čak može biti i štetna.
Slično je bilo u Beogradu 2009. godine kada je policija dan pred Paradu rekla kako ne može da zaštiti učesnike/ice, a godinu dana kasnije, kada je ostvarena politička volja, to je uspela. Sigurno policija nije mnogo magično ojačala za tih godinu dana, niti se broj protivnika i huligana smanjio, već je sve stvar, kao što napisah - u političkoj volji. Nažalost.
Vrlo je važno da predstavnik/ica države podrži Paradu i da bude njen deo. To pokazuje i LGBT populaciji i ostalim građanima/kama da neko stoji i podrava LGBT osobe, a to je država i da su ljudska prava za sve, a ne samo za neke.
najstrasnije ti hvala![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Kakve su ovo avetinje na kraju ce je i odrzati,kontam da ce biti parada ali ne kontam cega,ako im bace suzavac kao sinoc na koncert oce li tad biti parada ponosa ili ? Ako se budu oslanjali na ovu nasu policiju,bolje im je da se dobro spreme,jer ih niko nece zastitit od palica i odvaljenih znakova ako krene rulja na njih,
I da li jos traje ona akcija 500 eura da se prosetas sa njima ? ako traje neka mi neko posalje kontakt podatke,kome da se obratim za te pare,planiram da idem za Srbiju pa da mi se nadju,samo necu da nosim one zastavice ni pod razno jer mi se ne svidjaju boje ali drzanje za rukicu,stipkanje za guzu,poljupci i na tako te bahanalije pristajem.
Bako, jebeš li što?
http://www.amnestyusa.org/our-work/i...t-human-rights
evo jos o tome.
Ja ne znam kako neko moze da prica i diskutuje i da misli da moze da ima vise cinjenica od ljudi koji su protiv svega toga?
Da sam ta tamo banda, nikad se ne bih sluzio sa nekim cinjenicama i argumentima, jer bih zaista bio odmah pobijedjen!
Evo nocas slucajno zakacih emisiju OTVORENO na rtcg1 strasnu... CIMBALJEVIC! Jel moguce ono alo? Jel moguce da vi,gospodo nakaradni, niste mogli da nadjete neku normalnu osobu koja umije da prica, da posaljete u onu emisiju?
Kakva je ono prica, kakvo je ono stekanje u govoru, kakve su ono lazi ?
Prvo i osnovno... da li postoji osoba u Crnoj Gori koja je povjerovala da forum progres ima 0,00 na racunu?alooo!? ahahhahaha ajde nemoj me zajebavat... da je stavio 3,4000 eura pa da rece covjek ok, skupili su toliko para za balone, za zastavice i bedzeve, pa mozda i da plate security neki....ali 0,00 !? ahhaha ja ne mogu da dodjem sebi od onoga penala... a drzi u ruci , ja iskreno ne znam sto je ono! Zatucan sam, i ne znam kako da recem da se zove ona elektronska naprava. Moze li mi ko reci? Odakle mu pare za to? Ako vec ima para on, zasto nije u svoju organizaciju uplatio mrcenih 100-200 eura? Cisto da imaju za po sok kad budu setali...
Danilovic me je obradovao. Uvijek mi je bio odvratan tip, licno sam protiv njegove politike, (ne zbog toga sto je Srbin itd, vec zato sto njegova stranka ne umije da radi taj posao i zato sto su i oni, po meni, prodati...) ali nocas je zaista bio totalno u pravu.
Zamjerka jedina sto je pricao kako bi Srbi izasli na ulice i bili uhapseni!? Totalna nebuloza i opet kretenluk od govora... tu se ne bi gledalo ko je Srbin ko Crnogorac, izasli bi mnogi ljudi nezavisno od nacionalnosti.
Cimbaljevic izbjegava pitanja i forsira nekakvu diskriminaciju i veli primjer `jedna lgbt osoba je fizicki napadnuta i sad je taj slucaj na sudu` , ma neeemoj? To ti je primjer? Primjer mu je isto i da pri zaposlenju ako reces da hoces da se zaposlis i da si homoseksualac , nece te primit... POBRO!? Sto ima ti koji penis da pricas ko si i sto si?! Jeste li vi normalni da su vam to argumenti?! Dobro je i naveo Danilovic primjer, vecu diskriminaciju imaju trudnice 10x nego gej osobe.
Trudnice NIKO nece da primi, osim nekih rijetko dobrih privatnika-ali ni u to ne vjerujem, jer se vide da su trudnice, a pe.dere zaista niko nece pitat...
Ja ne znam sto je ovo... sve gore i gore. SILOM BOGU NA SRAMOTU oce da ubijede ljude u nesto...
Smijesna emisija da ne moze bit smjesnija... cus anketa i nasli 3 osobe koje su rekle da nemaju nista protiv da niko seta, ali da su protiv gej parade... i jednog da je reka PROTIV SAM. A zamislite koliko ljudi je reklo Protiv,Protiv,Protiv... itd...
Pominju i nas,Varvare... hvala na reklami. Ne znam sto nas forsiraju. Cus nismo se izjasnili... nece niko da poziva ni na sta,jer je policijska drzava i jer ljudi bivaju uhapseni u roku od ODMA ako nesto recu protiv ovih `razlicitih`...
Kuda ide ova planeta zemlja, ooo Gospode...
Last edited by avitanretla; 18-05-11 at 01:26.
Намјерно Другачији...
I, ocemo li tu gej paradu, ili sve - zakolji?
Nema veze sto ni oni ne znaju ko im o glavi radi, ali ono... ocemo li to u miru i s mirom?
Svejedno moramo, no kako cemo?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Victims, aren't we all?![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Last edited by Nanashi; 18-05-11 at 06:41.
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks