tako sam i ja radio, po 12 serija ali sam cuo da ne valja toliko jer se gori misic pa sam smanjio na 6 (vele da je to dovoljno)ali sam poveca kilaze... danas sam npr radio 2 serije skot, 2 serije s koljena i 2 serije hamer... ni jedan misic me ne boli ka biceps posle vjezbi...
Moze i tako![]()
Imali kakvih dobrih teretana po gradu?
ja koliko cuh i procitah(a i trenirah tako davno) grudi se rade cesce u kombinaciji sa tricepsom jer vjezbe za grudi pogadjaju i tricepse pa ja ucinkovitije
ja sam radio grudi-triceps, ledja biceps i ramena kombinovao sa bicepsom i tricepsom. bjehu to interesantni mjeseci![]()
nema ti to nikakve veze mozes grudi raditi zajedno sa ledjima....
odlican odlican programsamo nemoj da kukas kad ti se ramena ne razviju il nekim cudom krenes da vuces povrede ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
moras uplatiti 3.99 eura prvo ;p i rezultat vidjljiv posle mjesec dana odma, ako treniras ka oni 4 sata ujutru 2 3 navece i od tih 7 sati 6 je trcanje ;p
sparco, znas kako izgledam, pa mi reci, kako bih nabacio malko definicije. ne mora sad sve da bude ucrtano, ali ono.. da se nazire neki misic? bez onih tvojih preparata naravno
i je li to moguce bez mjenjanja ishrane.. daj neki trening..
apsolutno je nemoguce bez promjene ishrane i zaboravi na bilo kakav trening i rad, slobodno .....................
bogami nije nemoguce. Nekad (prije 5-6 godina) sam izgledao prelijepo, svaki trbusni ucrtan, grudi fantasticne, biceps triceps solidni (mogu ti sliku poslat da vidis), a citavog zivota sam jeo uglavnom tu brzu nezdravu hranu, preskakao obroke, pio gazirano, svasta.. tako da ne bih rekao da je nemoguce
![]()
ti probaj, prije 5 6 godina si imao nesto sto se zove lucenje hormona u enormnoj mjeri ili narodski znano kao pubertet znas i odrastanje,.................. ja ti platim sve sto si izio ako uzpijes sad napravit ista od sebe , i eh da posalji te slike sa tom gradjom ......................
Stevanne sto ne pocnes sa razbojem i vratilom ?
Pinch harmonics
jer mu treba kran da mu digne zadnjice od 200 pica dnevno
Sparco precerujes vala sa tom ishranom... stajes na muku nama sa "karakterom"![]()
Pinch harmonics
to vec ima logike.
poslacu ti kad dodjem kuci
eeee, tada kad sam trenirao, mogao sma iz jedne serije 45 puta da se dignem na vratilo.. naravno i razboj sam radio po 20 u seriji.
bas sam juce probao vratilo (imam ga kuci), jedva 5 uradim, pi..
Imam zelju, ali nemam snage da pocnem![]()
ja ne precerujem , nisam nidje rekao pi prase ne treba da jedes ovo ono, ja dam savjet i ne namecem ga , ako oce oce ako nece njegova stvar ja se ogradim za dalje, ne pomazem nemam nista sa tim i kraj, ;p
teleshop ..................![]()
bas si podijelio sa ljudima, otprilike nistadzabe ti pricas stogod odje je forsirana prica o ishrani do besvijesti, znas ko se toga latio, niko , svi ocekuju magicnu formulu da treniraju doma cukanjem postova i iju picu a dobiju liniju
nista, samo radi bitno je trenirat,ja sam sad samo posmatrac laik
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks