sto bi sa novom pjesmom sto su najavili da ce se objaviti prije meca sa bugarskom??
Piše kao autorska prava FA,tako da je baš zbog toga.Bolje okači na neki drugi sajt koji je manje strog po tim pitanjima.Ili stavi spot na megaupload,sendspace pa da ga više nas proba okačit.Možda neko i prođe![]()
sto bi sa novom pjesmom sto su najavili da ce se objaviti prije meca sa bugarskom??
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
pa nece je biti engleza sada, makao sam ih. ostavio sam golove protiv welsa, svajcaraca i bugara. da vidim ko ce me skinuti kad ih dobijemo u pg))
nadam se da ce sada biti ok
pa kad je poslusate komentarisemo:=)
mnogo bolja od one perperove, bar ima navijački ritam. ne sviđa mi se jedino što imam cijelo vrijeme osjećaj da slušam ovo
nije losa,bolja je od perperove
dosta je bolja nego Perperova
Perper je makar bio originalan, za razliku od ovog plagijata (mislim na melodiju). Tekst je ok, ali melodija.. :roll:
mislim da bi se moglo pjevati na stadion
dislike .
za stadion će bit dobra, svi koji dolaze na utakmice već znaju melodiju, samo tekst još da se savlada![]()
Bolje da su uzeli pare i napravili originalnu melodiju. Ovako smo i mi sa foruma mogli da uzmemo neciju melodiju i ubacimo tekst..
onako-nije losa. u svakom slucaju neko se potrudio da napravi nesto.
p.s hrvatske navijacke su ubjedljivo najbolje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
super je ispala pjesma, konačno nešto da zamijeni onu Perperovu malo, mada nije da mi nije i ona ušla u uvo.
pjesma je, demo verzija, a vjerujem i ova konačna (uz miks u Beogradu) rađena kod Borisa iz benda Džoker, koji je otpjevao/odsvirao ovo uz tri pomenuta momka, pa se mogao valjda neko sjetit i njega da potpiše.
džabe? daleko od toga, ne bi ni valjalo da su pristali da rade džabe.![]()
Last edited by [kinetic]; 16-05-11 at 23:32.
evo i u mp3 sam konvertovao za download...
http://www19.zippyshare.com/v/51215430/file.html
AJMO CRNA GORO !!!
Ja sam mislio da je navijačka pjesma a ne pjesma koja će ići u pauzi izmedju poluvremena mada za navijačku pjesmu može da se uzme refren ali je hendikep (ili prednost) za razliku od "Crna Goro volim te" (koja je po meni najbolja stvar) to što bi pravi efekat bio samo ako cio stadion podrži...tako mi djeluje...
deuscroix
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks