Ne moze vise.
kad si izvadila, kad se registrovala, koliko imas godina, koje su ti dimenzije?
P.S. na ebay sve sto radis, radi na britanski ebay, tj ebay.co.uk
posto ovi drugi baguju...
balans na pp ce uvijek biti 0, to nemoj da te brine
Njak Njak Njak
Ne moze vise.
\\OFL•GIC
Kako je krenulo,mi koji imamo verifikovane kartice ladno možemo stavit ođe oglas:Vršim uslugu posredovanja u trgovini robe na ebay-u uz malu nadoknadu![]()
cao frendovi. Hteo bih sebe da castim jedan sorc za kupanje koji sam nasao na ebay. E sad, problem je sto se nikako ne razumijem u ove velicine (ovaj je velicina 36). Pokusao sam pronadjem neki svoj sorc, da vidim pise li sto slicno, ali bas ne mogu nac. Tamo izmejdu ostalog pise i "Waist -18" laying flat" , help? ja sam 1.84cm visok, 85kg, malo veca guzaako to moze pomoc kako
Uzmi metar ako imas, izmjeri se oko struka, i preracunaj to u incheJer to 36 znaci da odgovara obimu struka 36 incha = 91,5 cm.
Inace 36 mislim da dodje kao L velicina... Zavisi koja ja marka u pitanju...
Ja sam porucio jedan Ed Hardy shorts 38 velicina, pa ako mi bude mali, prodacu ga na forum![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A to ti je tu neđe na granici.Ja sam otprilike te građe i ispod 38 ne bih uzima,možda bolje 40.Ja stvarno nisam guzat al imam 95-96 u struk dok je 36 inča(koje označavaju i veličinu šorca) 91cm.Traži veći.Ili opiči po radnja i nađi te mjere pa probaj.Ja imam na jedne farmerke 38 i to je sve.Ostalo je sve xl i xxl.
ali mi se ovaj bas svidja ;(
http://cgi.ebay.com/LOST-Mens-Swimmi...item3cb7f834e5
E pa onda mrsaj, ili nadji neki slican shorts kod prodavca br 38![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
pretrazio sam , nema ga nidje. Smrsat bas ne mogu![]()
Kuni sudbinu kletu onda
Ili još bolje pitaj prodavca da nema slučajno 38![]()
da ne znate neki sajt da dostavlja za cg, sportske opreme, najvise me zanima, oprema za box i stoni tennis..znaci bez pay-pala, nijesam bio te srecje
, samo kartica..
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
Moze li mi neko reci sta se desava, kada paket od asosa ne prihvatim od DHLa? Jer su mi papiri za otkup skuplji nego vrijednost paketa.
Je li trgovao ko filesonic.com nalog sa Atlas Mondo karticom?
htjeo sam da narucim vise stvari s ovog sajta base.com...
ovo sam narucio i ispada
- Base.com 32GB USB Flash Drive1 @ €23.09
- OEM - LG GH22NS50 Super Multi DVD Burner1 @ €17.84
- Jockey Bermuda Short (M (33 - 35 inch))1 @ €27.71
- Left 4 Dead - Game of the Year Edition (PC DVD)1 @ €15.47
- LeBreve Wicked Striped Polo (Medium)1 @ €23.09
ovo mi ukupno ispada 107EURA....
e fora je u tome sto u My Shopping Basket mi pise 95eura...koju ja cijenu placam tj koliku svotu da upaltim ovu od 95eura
i hoce li se placati kakva dodatna postarina na ovu kolicinu osim one normalne za dostavu...
Last edited by GIGA; 19-05-11 at 11:00.
Sve ti zavisi od postara, izgleda imamo srece mi na Starom a. sa ovim nasim mada mi je zadnji put rekao da ce mu trebat prikolica za moje dostave![]()
I to mozes preduprijediti uvjek ti u ''order confirmation'' stave datum do kad ce biti isporucen paket,
meni ako kazu npr 23eg paket je donijet 22 jednostavno zovi postu 1-2 prije.
Ako ti ne stigne prvi put bolji trazi refund , pa opet kupi jer inace oni salju Express posiljku.
Paket od DHL-a jednostavno nemoj preuzeti nego im reci da ga vrate posiljaocu,
onda idi na facebook str. ASOSA (Discussions tamo postavi topic) odgovaraju u roku od 1h,
tako ces prije doci do refund-a nego preko maila![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks