e ne moze bolje da j... oca![]()
Svaka cast,banuj mene zbog sarkazma,a ovoga nista,jbg on nije ovdje dosa' da provocira i politizira!Svaka ti cast,neka ti na obraz ide,ako ga imas uopste!
Nadam se da nije IGI!
e ne moze bolje da j... oca![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Tenis koji igra naš Novak će u budućnosti mnogima biti enigma. Jer biti broj 1 uvijek sa sobom nosi tajnu. Neka ta tajna što duže traje. Bravo majstore!
znas kako, sve ima svoj pocetak i kraj. novak igra odlican tenis - stavicno dobar i trenutno je najbolji.bice i broj 1... ali vidjecemo kroz koju godinu dje ce biti ova 3-ca pa cemo onda diskutovati ko je bio najbolji.
bilo pa proslo vrijeme federera, pa nadala, pa je sad djokovica... pa ce doc neko 4-ti...
@Laciale
Znam da si Federerov fan i vjerovatno njega uvrstio u tu trojicu, ali RF je proslost. Realno, kad je najbolji bio nije igrao na ovako visokom nivou. Veliki je sampion. Vjerovatno najveci za dugo vremena, ali on najbolji on ima samo jedan elemenat bolji od najboljeg Novaka. servis. U svim ostalim je inferiorniji. ..Ovo je prica nekog ko navija za Monfilsa, Robreda, Soderlinga...
Svaka chast Djokovicu, stvarno treba skinuti kapu. Covjek jednostavno ne zna za granice ove sezone. Ja navijam za Federera i uvijek cu navijati dok ovaj igra, ali ne mogu a da ne budem srecan i zadovoljan shto je neko iz nashih krajeva, iz regiona, iz nama susjedne drzhave nanizao ovakve protivnike i postigao(i jos postize) ovakve uspjehe. Josh jednom, kapa dolje.
P.S. Administracija, zaista bi trebalo banovati i ovog Zodiaca ako ste vec Jakuzu banovali, jer je lik prvi poceo sa politickim provokacijama. Plus Jakuza jeste pristrasan, jer navija za Novaka, ali je odlican poznavalac tenisa i ovom topicu je dao puno kvalitetnog doprinosa.
Deserve's got nothing to do with it.
pa ja sam rekao - dodje i prodje...
Jedan naučnik na univerzitetu Nortvestern u Ilinoisu objavio je da je rešio nedoumicu ko je najbolji teniser sveta od 1968. godine.
Zanimljivo je da je prema njegovoj teoriji Rodžer Federer tek na semom mestu.
Naime, studija koja je rađena na osnovu statistike igrača od početka Open ere (od 1968. do 2010. godine) daje prednost igračima na osnovu broja pobeda nad kvalitetnim rivalima.
Po ovoj studiji najbolji teniser svih vremena je Amerikanac Džimi Konors. Legendarni Konors bio je prvi igrač sveta 160 nedelja za redom u priodu od 1974. do 1977. godine. Osvojio je rekordnih 109 ATP titula, uključujući i osam Gren slemova (pet US opena, dva Vimbldona i jedan Australijan open).
Rodžer Federer, koji je rekorder po broju osvojenih Gren slem trofeja (16), i koji je po mnogima najbolji svih vremena, na ovoj listi je tek sedmi. Iza njega je Pit Sampras, dok je trenutni teniski vladar Rafael Nadal tek na 24. poziciji.
Najboljih osam tenisera svih vremena:
Džimi Konors 109 titula, 8 Gren slemova, 178 ‘kvalitetnih pobeda’
Ivan Lendl 94 titule, 8 Gren slemova, 134 ‘kvalitetne pobede’
Džon Mekinro 77 titula, 7 Gren slemova, 129 ‘kvalitetnih pobeda’
Giljermo Viljas 62 titule, 4 Gren slema, 93 ‘kvalitetne pobede’
Andre Agasi 60 titula, 8 Gren slemova, 79 ‘kvalitetnih pobeda’
Stefan Edberg 41 titula, 6 Gren slemova, 78 ‘kvalitetnih pobeda’
Rodžer Federer 66 titula, 16 Gren slemova, 39 ‘kvalitetnih pobeda’
Pit Sampras 64 titule, 14 Gren slemova, 87 ‘kvalitetnih pobeda’
moze djokovic dobit 100 puta ali jedno je sigurno, jos nije bio nr1 niti ce biti u skorije vrijeme... zapamtite!
ovo ga rafa samo pusta malo kad se vec cika roger izlogovao... zar stvarno mislite da nole moze igrat sa rafom na sljaci dje se igra na 3 dobijena setova?!
:lolblue::lolblue:
Momak postavlja neke nove granice u samopouzdanju i nadam se da će uspjet da se izbori sa medijskom hajkom oko dosadnih rekorda, ukoliko se plasira u završnicu na Garosu.
Roger je bio pa prošao ali šta je radio za to vrijeme, bio je apsolutni vladar terena i prije svega igrao je prelijep tenis. Mada ga ja ni sada ne bih otpisivao... Može on još. Novak će biti br.1 ali nadam se ne kao moj pulen iz mlađih dana...
In March 1999, after finishing runner-up at Indian Wells, Moyá reached the World No. 1 singles ranking. He held the top spot for two weeks.![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Da te nisu banovali zbog rasizma, onda bi zbog ove izjave da ti je Kobe omiljeni sportista
Sad ozbiljno, smanjite covjeku kaznu na pristojnije velicine i svi zadovoljni. Sad ce jos malo RG, a ova tema ce bas biti osiromasena odsustvom Jakuze. S druge strane, Zodiac nece nikom nedostajat![]()
Ma ja prihvatam ban kad ga zasluzim,ok je zbog spama,cesto i provociram,ali da me neko banuje zbog rasizma i to na tri mjeseca,e to je stvarno previse!Da sam rasista pa ajde i ajde!
Zodiac je imao samo nesrecno detinstvo shvatite ga
Mora, naravno. Jbg, politika nije posao za zadrte ljude, a takvih ovdje ima puno, pa je koriste i gdje treba i gdje ne treba, i predstavljaju sopstvenu glupost, ljubomoru i ogranicene vidike kao "patriotizam", i tako dalje. Lik koji je inace poceo politicku pricu(Zodiac) je na jednom topicu o zivotinjama prije godinu-dvije dana inace izjavio da mu je omiljena zabava da muci macke i ubija ih vazdushnom pushkom. Chisto da se zna.
Volio bih da moderator izbrise sve postove vezane za politiku i inache sve postove nevezane za tenis(ukljucujuci i ovaj moj) i da zakljuca topic na par dana, da se ohlade svi. Pa kad pocne RG valjda ce se prica vratiti opet u normalne tokove.I naravno, da se Jakuzi izbrishe/smanji ban, jer je njegova izjava jedna obicna, pomalo politicki nekorektna shala, koja sa rasizmom BLAGE VEZE nema.
Deserve's got nothing to do with it.
propustio sam, da nije Jakuza spominjao ... pripadnike romske nacionalne zajednice?
Da raščistimo jednom zauvijek ovu političku priču. Novak Đoković je Crnogorac i svako ko njega naziva srbijanskim teniserom nema pojma ni o čemu! Ako su Jasenovo polje i nikšićka opština srbijanski, onda se ja sjutra pišem kao Čečen. Zato nas i ima samo 400 hiljada, što se odričemo svakoga ko ode neđe ili se rodi u inostranstvu. Umjesto da se ponosimo što se je u jednoj istoj generaciji pojavilo troje Crnogoraca od kojih je dvoje već bilo prvo na WTA listi, a treći će uskoro, akobogda, mi Anu, Jelenu i Novaka proglašavamo Srbijancima!
Navijam za svakoga ko je rodom Crnogorac i zabolje me kurčina gdje se je rodio. Može se neko roditi i u srcu Podgorice, ako nije naš čo'ek, smatram da njegove medalje i uspjesi pripadaju narodu i zemlji iz koje vodi porijeklo.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Chetojevic glavni krivac...Djokica odigrao atomski nema shto,e sad idu grenslemovi 1 za drugim brzo,ako i tu ponovi sve ovo shto je uradio od Nove godine onda su ova dvojica legendarnih praktichno istorija,iskreno jako bih volio da se sastane sa Ronicem na travi.mozda mali explodiraa i mogao bi se konachno nauchit kako se slavi na kraju mecha i bez onih suvishnih psovki.no ...
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks