Salimo se malo...![]()
Originally Posted by Nk-001
supermeeeeen !!!!!
nole sampion ale ale leeeeee
Ali vidjoste li baloniranje Nadala. I to dosta lose. primijetio covjek da sto jace udari, jos jace ce da mu se vrati. Pa da ne rizikuje, mislio da ce usporavanjem igre imati sansu...
e sad kazite vi meni,kolika je razlika sad izmedju nadala i djokovica,nadal ovim porazom je izgubio masu poena,posto je branio titulu osvojenu prosle godine,a djokovic dobio dosta poena ?
gdje smo sad ?![]()
To je krajnje nebitno. Malo ce poboljsati svoje sponzorske ugovore, ali zabolje ga uvo za prvo mjesto. Bice, koliko dugo niko ne zna... Osvajati masterse i slemove, to je ono sto se broji. A prvi je sigurno.
Evo, mozes meni slobodno da prijetis.
Sto ne idete u Srbiju da zivite?
Kakve veze ima Novak Djokovic sa Crnom Gorom?
Zasto, npr., ne navijate za nekog Argentinskog tenisera? U Argentini ima dosta Crnogoraca.
Sto ne navijate za nekog Albanca? Evo Albanija nam je bliza od Beograda.
Ja nijedan uspjeh drzave SRJ ne racunam kao uspjeh Crne Gore, niti sam ikad poslije osvojene medalje imao osjecaj da je moja drzava osvojila nesto. Ni kao dijete se nijesam radovao tim medaljama, jer MI,PRAVI CRNOGORCI, nikad nijesmo imali veze sa tom drzavom.
Jedino sam pratio fudbal, jer smo tada imali Savicevica,Mijatovica, Nisu Saveljica, Ivicu Kralja itd...
Jedva cekam da izgubi ovaj stranac iz tudje drzave, kako bih mogao, u inat komsijama, da navijem Marka Perkovica Thompsona i ispalim 10 metaka..Aj nek je sa srecom.
ne simpatisem djokovica ali mu skidam kapu za partije koje pruza ove godine. zaista igra najbolji tenis.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kakva masina za loptice i tenisaČe
nesto se ladno pozdravi na kraj s Nadalom![]()
Who let the dogs out
Last edited by chelsea; 16-05-11 at 14:03.
Ja ne navijam za Đokovića zato što sam Srbin nego što mrzim Crnu Goru a živim u njoj... Hvala vama...
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
postovanje za to![]()
ajmo politiku na drugi podforum. ovdje pricajte fino - ko ne moze da se koncentrise na sport neka ne pise nista jer ce bit banovan.
OK, izvinjavam se morao sam![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ne zaebaj laciale,pusti malo mora se to razjasnit
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
postovanje za to
Nikone spominje dominaciju Maše i to na sljaci. nimalo naivno. to od kad je onaj lisko prati na turnirima... Ali njjace je kad ga prikazivala kamera danas,a on igra dzepni.
zodiac, ti sve sto prozboris, debelo u krivu. I ptice na grani znaju da ja prosto obozavam da gledam Monfilsa i nadam se da ce nekad uzeti slem.
500 poena gubis.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks