Moze li dobit ovaj Santos nocas? Ne igra Ganso...
Moze li dobit ovaj Santos nocas? Ne igra Ganso...
Samo da cestitam nekom liku sto je igrao Osasunu,sto mu je cura koja kuca tiket pogrijesila i da kazem da ima srece kao nijedan!U zdravlje![]()
za nocas nesto za probati
Philadelphia - LA Galaxy 2 ili 3+
Penarol - U.Catolica X
Who let the dogs out
a nevjerujem za sevilju mamu im.... iz 2 u1 pi
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kakve poklon kvote M1 osasuna, M1 sosiedad cc ja budala ne dobih nista.. igram liona, basela i neke raspade..
uze li besiktas kup? kakva je ono rupa od ekipe, nerealno.
ne zezajte da je Osasuna čak 2/1 namjestila... mislim, pretpostavih da će pustit 1, ali ovo...
Bešiktaš pobijedi, ali nakon penala, užas ko je igrao, ja ne stigoh, nego svejedno izgubih.
ceka sam osasunu za 40e a imadoh josh 20e na racun i kad je bilo 0:2 ja odigram na uzivo valenciu X i sevilju 2 za 36e . bachena para...
ljudi nisam se nikad se kladio preko interneta, pa mi treba mala pomoc,na koju karticu treba da uplatim pare da bi se mogao registrovat ?
Last edited by Djordje1; 12-05-11 at 11:10.
Bilo koja Visa Electron ce zavrsiti posao![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
i ako dobijes oni ti odma vrse isplate na racun ?koji su najbolji sajtovi za uzivo kladjenje?
Ti dobijes pare na svoj nalog na tom sajtu, pa ti mozes da odlucis hoces li i koliko da posaljes nazad na svoj racun. Od kada ti posaljes dok dobijes pare na racun treba da prodje nekih 4-5 radnih dana...
Ja koristim www.bet365.com
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Zahvaljujem![]()
evo vidim da svi predlazu las palmas 1, a mnogi i kao max bet...
recite josh 2 para da sastavimo sa ovim teniserima danas...
girona 1&3+ 4,00
las palmas 1&3+ 3,81
salamanca 1&3+ 4,40
chiasso 2-2 6,25
kvota:419
pa ko sto ponese![]()
Ne mogu da vjerujem da smrdljivi Notingem Forest ne moze da da gol 87 minuta sa igracem vise.
Najveća zarada pauzirate mjesec dana i bačate u teglu pare za tikete...
Hhahahahah.
Ostavio sam joj 50e, jer da mi je stavila federera dobitak bi bio 200e. Jedno 15 min sam je ubjedjivao da ih uzme. Jedva ih uze na kraj.
Notingem pik X, Las Palmas pik 1, Skjavone 1, Gaske H2 u gemove sa 15e i ceka se cikago veceras . A kad sam ovako ceka NBA nikad nisam dobio.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks