ajmo ovim putem shto je VooDooPrle rekao da je otvoren preko zabljaka...bilo bi fino kad bi se dogovorili pa da neki koji oce ostanu 2 dana![]()
ajde da vidimo prvo đe se ide![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
ajmo ovim putem shto je VooDooPrle rekao da je otvoren preko zabljaka...bilo bi fino kad bi se dogovorili pa da neki koji oce ostanu 2 dana![]()
jel mislite na prste oko durmitora??? onaj put sto o zablja pored momcilov grada ide na malu crnu goru...? pa se spusta na susicko jezero, odatle na nedajno i trsu...pa pored prutasa preko sedla nazad na zabljak???
ja na to mislim nzn jel VDP na to mislio...samo mi nekako nije jasno da je ''wec'' sad prohodan taj put...obicno i u junu ima snijega na pojedinim djelovima puta...
Samo da kažem da ako odaberete tu turu, sigurno se nećete pokajati, makar što se pejzaža tiče (nije što mi je selo blizu Trse, no je stvarno tako). Mogu se raspitati je li prohodan put, ako treba?
ni ja nijesam vjerovao ali iz prve ruke sam saznao da se moze proci, tako da mi je ta ruta sad zanimljiva... nazalost nema susiskog jezera ali opet mislim da ce biti lijepo.
preko trse se ne moze, ali zb, momcilov grad, mala cg i nedajno moze...
ja sam 15tog sa mojom ekipom planirao grcku ali kako stvari(finansije) stoje mislim da necemo dalje od ovih nasih granica
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
kako nema susickog jezera??? obicno ga samo sad i ima...i mozda malo tokom juna...onda presusi...
inace ruta je stvarno extra...nije daleko doci i iznad pivskog jezera...ali ja sam tu rutu prelazio vec nekoliko puta![]()
mozemo probat i preko trse...taman malo akcije i grudvanja![]()
sto da ne
mozemo preko krnova do savnika, starim putem do zabljaka spustimo se dolje probamo preko trse, vratimo se
i na pluzine
magazin Explorer snima neku emisiju o motociklizmu u cg i bice voznja koja ce trajati 2 dana, subota i nedelja...
mozda cu ucestvovati...
nista jos nije sigurno, vjerovatno ce tako i biti do samog starta
ima li nas za off road?
evo loshmi prvi na spiskui jedini! ja oću!
![]()
kao shto goozica reche ima neko al nas nema mnogo![]()
petoro će biti, pa ne znam što da bude!![]()
ajde dobisujte se na spisak....
e_k_v jesi slobodan za vikend...zovni i drugara sa g klasom da ide![]()
ja u nedelju ne mogu...imam neki dogovor...
nego jesmo li dogovorili rutu? kojom bi se islo ako sto bude od ovoga?
ja mislim da je prsten oko durmitora najbolja opcija...ako neko ima pametni predlog nek se ne stidi![]()
ima li ko kakaw predlog ili kao rutu da zapechatimo prsten oko durmitora![]()
ja cu vam mozda sjutra reci za vikend da li mogu ili ne...svakako sam slobodan samo u subotu, pa ne znam da li je pao dogovor koji dan...a za prsten oko durmitora nisamne iz razloga sto mi sene svidja, nego sto sam bas cesto na zabljaku...i dosta sam ga puta prosao...
i meni vishe odgowara subota....sto se tice rute...dajte ljudi neki predlog samo da neku rutu oznachimo kao konachnu...i nek se pochne wishe sa spiskom da se zna koliko ce nas ic :P
aman ljudi shwata li iko owo ozbiljno..? datum ture 14 maj...the end...ruta neka neko kaze nesto ili ostaje prsten oko durmitora...makar vrijedi otic zbog rostilja ako ni zbog cheka drugo...Dje nestadoshe svi oni shto nisu mogli ishchekat da dodje do owe woznje :P
hahahha
nas nekoliko ide u pljevlja u subotu (cu u pljevlja!) nebitno, u nedelju ujutro je plan da se napravi prsten pa dako se sretnemo. izgleda da se susicko jezero napunilo
sve je to lijepo samo mi se chini da necete imat sa kim da se sretnete kako smo krenuli
idejni vodja je zakazaoali dako nabavi neku makinu ubrzo inace mu se ne pise lijepo od off road ekipe!!!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks