matematika??? ja umijem da pomnozim jednocifrene brojeve (uglavnom) i to je to.
Ada znaju Hrvati bolje no mi, potvrdi !![]()
![]()
![]()
Originally Posted by my name is ...
na tablu sto ti dodju ona dugmad za resetovanje kilometraze i za namjestanje vremena, neku od njih upres i drzis 30 sekundi, tako je na dosta auta mada ne mora da znaci
zna li ko mozda da mi pomogne, treba da prevedem strano auto iz amerike na nase tablice.. pokusao sam sa dvoje do sad, jedan me ispalio a drugi mi je rekao da moze tek kad mi brat bude prisutan tj ovdje posto je auto na njegovo ime...
Rekao sam ti sto i kako ali nisi htio da me poslusas. Jednostavno si se pravio pametan, pa si posao kod cela.
TAKUMI
fakat, kod gogija cemo za onaj papir pa fino produzit tu policu do avgusta... pa sto Bog da :mrgreen:
celo me gadno jebe vec mjesec dana :roll:
Cuj, sredicemo taj papir kad god hoces, i ja moram tamo neki dan da sredim isti nekom rodjaku pa taman mozemo da se dogovorimo da idemo zajedno.
A sto se tice jebanja, mogao si da izdrzis mene i Dragana malo, jes da bi to bilo grupno ali sigurno bi bili pazljiviji od cela i na kraju bi imao regovano auto.
TAKUMI
koliko se moze nac kod nas ?
I have a question:
Smijem li ja mjenjat nijansu svoje (recimo) plave boje na auto? ako je ona taamno plava, pa ja bacim obicnu plavu, ili nebo plavu, prelijepu plavu, svijetlo plavu? a da ne mjenjam to u saobracajnu?
pa ako u saobracajnoj stoji samo plava...ja vjerujem da mozes...
meni npr u saobracjnoj kao boja stoji crna...a auto daleko od crne boje...teget neka neka nijansa...bas tamna...ali se vidi da nije crna![]()
LJudi imam jedan problemcic,naime imam jednu manje vise povrsinsku ogrebotinu na autu koja se i dok ne pogledas bolje ne vidi,e sad ja strucnjak odlucio da saniram to kupim malo farbe i uzmem one stapice za usi i nanesem gdje je ogrebotina na vratima i bogame sam malo zasrao vidi se haha,moze li se to kako maci?
P.s nije strasno medjutim kad se zagledas vidi se linija malo deblja....
Probaj acetonom.
TAKUMI
kiksao si jer za tackanje se uzima svetlija nijansa boje uvijek ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
neka fina gradacija smirgle (2000->3000) pa poliranje.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Probacu acetonom ako ne moze kao sto ne moze neka ga na kraju cu ih prefarbati ali kasnije....
s acetonom mozhesh nagrdit i lak na autu...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ne mozes ako koristis pamucnu krpicu i ako boja ima sloj bezbojnog preko.
TAKUMI
Upravo tako,mislio sam da se nece moci skinuti rekoh aj da probam skinuh lagano malo acetona i krpice fabricka farba netaknuta ,fabia hvala na ideji![]()
što rekoste, koji aditiv je dobar za cišćenje motora i brizgaljki i dje ima da se kupi?
Aditiv: Wurth
Mjesto: Luk Oil i slicne pumpe
Cijena: oko 6 eura/bocica
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks