Odavno ja sam navikao na to, sad kad mi se desi tako nesto, samo se smijem koliko idje mogu. Dje jadan, to su gamad jedna lopovska, bitno je da se oni napune para. Taj juventus prije 2-3 kola je isto vodio 2-0 protiv katanije i zavrsava 2-2. Istu stvar rade i veceras.
Pao ja i na lejkerse za 300 pa nikom nista![]()
Ajaccio Clermont 2-1
Grenoble Boulogne2-1
1 evar, dobitak 840 evarah
ako ovo svi ispostujemo sjutra blokirace ih![]()
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Okle ti ovo?
Pinch harmonics
Pogledaj malo medjusobne na betexplorer.
Nije nemoguce da ponove po prelaz.
Kvota 840 tesko moze biti i blizu sigurne, ali mislim da ovo valja probat makar s "pesetcenti"
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
ajaccio 1
man city 1
deportivo 1
lil 1
grenoble 1
Zna li ko, kako je s tom verifikacijom akaunta na BET365, napravio sam nalog kod njih pre 4 dana i danas mi je stiglo pismo preko poste sa nekim kodom, za postal verification i ja ubacih taj kod tamo pod opcije, i pise mi sledece:
znaci ne mogu da provjere datum mog rodjenja..From the details you supplied we were unable to verify your date of birth. Further information is required in order for us to verify your age.
sad kako da verifikujem akaunt a da me ne zovu.
??
mozes preko mejla to da odradis... ja sam tako uradio
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ajaccio 1
Metz 1
Deportivo 1
pa sto bude.
Zaglebie 3+
Psg 1
Salzburg 1
Viikingit 0-2
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
dajte nesto za danas .
1908.
Real Madrid-Getafe GG ili x2 realu nista ne treba a sumnjam da ce izbacit tim iz svoga grada. Ko smije neka proba i suvu 2![]()
Hetafe, stari njihov klub, daće im bar X.
bez ako ne padne kakav 7+ opet za Real.![]()
Last edited by [kinetic]; 10-05-11 at 16:49.
Real igra u istom sastavu kao protiv Sevilje...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
mogu li Milan i Malaga dobit danas.?
ja sam igrao malagu a za milan ne znam njemu nista ne treba a napoliju treba tako da nebih ga igrao..
cujes mene napoli....Palermo sam mislioa za milan ne znam evo vidjecemo ja bi tu utakmicu preskocio
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks