Vala mogli ste i bez FBa,bolje je bilo neki jednostavan browser a i youtube ne bi bio los![]()
Ubjedljivo najbolji dokumentarni kanal :smile:
Vala mogli ste i bez FBa,bolje je bilo neki jednostavan browser a i youtube ne bi bio los![]()
Muka kada nesto nema, muka kada se pusti, muka u svakom slucaju...![]()
Jeli problem za vas uredjaj da podrzi flash player 10 koji koristi youtube da nije to razlog?
Nije loše Facebook, dobro je napravljeno da se lko lajkuje i komentariše.
Samo je malo bedak što se ne može preslušati kada neko postavi klip.
Inače fotalbumi razgolaćenog naroda extra izgledaju na 40".
Zasto ide Hrvatski titl, moze li se promijeniti na srpski
Vjerovatno ne,SBB placa lokalizaciju,tako je i na Cabling
Zato je Total br.1 mijenjas koji hoces jezik
Ma covjece blizi nam je svakako hrv jezik,smucarski savez,ministarstvo vanjskih poslova i te fore
hahaha, da, da
Moze fb!Ali zasto bar niste ga odradili do kraja i stavili da moze u grupe i evente da se udje i cita ili postavi komentar itd...
Nove opcije u sljedecoj verziji aplikacije.
Da,stvarno kada bi smo mogli da ochekujemo novi risiver koji je pomenut?
Izgleda fantastish
http://www.idealo.de/preisvergleich/...b-telekom.html
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Vakat je biloPohvale i od mene za History!
Necu da kvarim zabavu, ali history moramo da iskljucimo zbog poskupljenja goriva...![]()
History je vrh kanal i to je adekvatna zamjena za prvu , još da je bio HD to bi bio pravi potez, pa bih vam oprostio i novu, ovako očekujem jedan dobar HD kanal umjesto nove i da računamo da ste nam kompenzovali štetu.
To što je hrvatski titl meni uopšte ne smeta, kao ni srpski uostalom, ali mi ijekavica pa makar i hrvatska, mnogo manje opterećuje oči.
Primjetno je inače da na tim kanalima nemaju one kretenske kovanice, zrakomlat, zrnojed, "milokliz" i sl.
Ne morate, evo su javili iz Montstata da su pojeftinili kupus i krtola.
Onda ok, zadrzacemo ga![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks