je li realan Udineze.
ovo samo ja mogu promašit.
Bravo Leće!
Parice su tu.![]()
je li realan Udineze.
ovo samo ja mogu promašit.
cirihu zelim da ih grom spali
i ja.....................
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
biće prelaz vjerujte mi![]()
cirihu se ocigledno ne osvaja prvenstvo
Pa je li moguce da su stavili 1.35 kvotu na Nadala a na Noleta 2.50...Pa koja budala moze tako nesto da uradi...
Kao da igra protiv mene a ne protiv 2 na listi ...I igraca u najboljoj formi trenutno... 0-3 za Noleta..
edit 0-4 ...
Last edited by Orgullo; 08-05-11 at 18:07.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Hvala forumasu el steki na jednom paru koji mi je dao i njegovom drugu Orgullu![]()
Naravno, ti ?
Tih 50e bi bacio vjeruj mi.
Sve uvatih na jedan ticket bez Arsenala, ***** IM MATER NESPOSOBNU. Sve sam zabare povata. I Udinese, i Cezenu, i Lecce, i Inter. Cekao bih Genou nocas, za koju mogu moodo da dam da ce doc.
DICIOTTO
ovo uvatih danas ......
Tog pwnedillu je djokovic kostao velikih para u ove 2-3 god. I to kad sam ga igrao za uslov na kvotu 1.10, pa preko kvota 1.40, 1.50 do onog cuvenog dje je vodio protiv melcera 2:0 pa izgubio, tako da sam ja zbog toga rekao to, i zbog toga sam ga samo 2-3 puta stavio na tiket. Danas ga nisam ni igrao.
Odigrah danas inter, man. united, oliveirense, saragosu i barselonu. I baci me barselona jer je odigrah 2+ u prvom poluvremenu. Saragosa vodi na poluvremenu, mislim i da ce doci. Pih, kako bi mi dobro pale te pare. Maler
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
haha..izgleda samo ja uvatih Djokovica i to na kvotu 3.75![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks