Page 31 of 1608 FirstFirst ... 2127282930313233343541811315311031 ... LastLast
Results 751 to 775 of 40190

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ne, vaznije od gumija je sledece:
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/13326363.stm
    pao dogovor o novim pravilima!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

josh malo pa ce se metat motori od freze u bolide f1.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jebes tako mali turbo, kaze: reduce drag to save fuel.
    JAO!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

PS Kako laze ovaj Sumi, sto je ovo?
    Michael Schumacher (12th)
    "A lot of fighting and action today, and that was probably the positive part of my race. Obviously I am not very happy with my weekend, but I'm responsible myself for the result. The incident with Petrov kind of dictated my race: we were very close and I was surprised that we touched but it was mostly my mistake. After making such an early stop, the way the race played out was given from there. What we can take away from this weekend in Turkey is that we have confirmed our good trend and we still have things to come to help us deliver more of our potential."
    A svi smo vidjeli da je dominirao i da su svi ostali krivi sto su ga oprali! Ja mislim da je ovaj novinar ovo lazno prenio (mora da je iz Skandala), a na BBC je bila montaza, doveli su Gumijevog dvojnika, koji je rekao da je on kriv, a svima je jasno da nije!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Verbo, mozes li malo da PK-as, ti sa tvojim istomisljenicima?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ja bar imam istomisljenike, ti imas Petronasa i njegove teorije zavjere :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

MISKA u akciji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    ja bar imam istomisljenike, ti imas Petronasa i njegove teorije zavjere :mrgreen:

Koje? One sto voze Minije?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

i njih isto
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta mislite, oce li se NAJVECI ijednom popet' na postolje ove sezone? Tesko, bogomi.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

svako njegovo 12. mjesto za Petronasa sija zlatnom sjajem, tako da nema potrebe
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Imam jedno priznanje da dam: Ja sam zaista do prije neku godinu bio veliki fan Schumahera i postovao ga maximalno, ali sada....
    Ljudi moji ovo je spr..a shto mu rade.. Buemi, aguelsuari i kompanija.. MIslim ako ne odustane na pola sezone i nekako se ne povrjedi na fudbalu,da ga nece oprati svo sredozemno more zajedno sa atlanskim okeanom Tako covjek sebi srozava reputaciju da je to nevjerovatno, postao je sredstvo bildovanja ega mladjih vozaca.. Sramota za njega!!!
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    123
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

ispostavlja se da mu ova ekskurzija nije nista trebala... ali mozda je i dosta o tome, ili da zamolimo moderatora da preimenuje topic u "uspon i pad michaela schumachera" ili nesto slicno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Imam jedno priznanje da dam: Ja sam zaista do prije neku godinu bio veliki fan Schumahera i postovao ga maximalno, ali sada....
    Ljudi moji ovo je spr..a shto mu rade.. Buemi, aguelsuari i kompanija.. MIslim ako ne odustane na pola sezone i nekako se ne povrjedi na fudbalu,da ga nece oprati svo sredozemno more zajedno sa atlanskim okeanom Tako covjek sebi srozava reputaciju da je to nevjerovatno, postao je sredstvo bildovanja ega mladjih vozaca.. Sramota za njega!!!

Nije sramota za NJEGA, sramota je za tim koji mu ne daje bolid sa kojim moze do postolja.
    Bolid je nepouzdan. Pratio sam trening u subotu, imao je ista vremena kao Vettel. To znaci da ON moze da vozi, ima iskustva, ima talenta ali kad nemas sto da vozis onda, i sto je najjace bio je brzi od malog za pola sekunde.

Onda, kvalifikacije, odlicna vremena, Q1, u Q2 je imao 1.26.121...onda u Q3 pad od pune sekunde.
    Ne mozete da kazete da ne moze da vozi, i da nema talenta, ali jednostavno auto je krama. Vidjeli ste juce kako su pretekli Rosberga kad su bili na istim gumama, znaci kao da je ovaj isao u rikverc. Imali su dobar set up za kvale ali to ne pali za trku, tj. bolid ide kad je prazan i kad je na soft, prazan na hard, pun na hard i pun na soft ne valja.
    Tokom trke NAJVECI je imao odlicna vremena ali bilo mu je tesko bez pola aerodinamike da se bori za tamo neka mjesta, onda pada i koncentracija i volja kad moras u box za krilo.
    Prosle godine su imali bolid sa kratkim medj. rastojanjem, onda NAJVECI je bio slab jer mu to nije odgovaralo, posle su sredili medj. razmak i ovaj je bio bolji, a sad, opet su se vratili na stari medj. razmak i kita.

I ja njega postujem i volim isto kao npr. 2002-e, on se vratio zbog fun-a, ne zbog para ili zbog naslova, ili zbog pobjeda. On to ima, ima ih vise nego svi vozaci u F1 zajedno.

I ja stvarno ne znam zasto se kacite za NAJVECEG, pa imate i druge vozace tamo. Aaaa, to radite zbog mene? Neka, nema veze, imam ja protivoruzje.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

sve bi to bilo ok da sa istim tim bolidom Rozberg ne radi duplo bolji posao od Gumija
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

sve bi to bilo ok da sa istim tim bolidom Rozberg ne radi duplo bolji posao od Gumija

Ja nisam vidio nista spektakularnog od Rosberga juce. Pao je sa 3. na 5. mjesto.
    Meni je cudno, kako neki fanovi koji se deklarisu kao NJEGOVI "fanovi" pokusavaju srat po njemu i pocnu navijati za nekog drugog jer je ocito da ne znaju cijeniti NJEGOV lik i djelo. Mislim, kakav je to navijac koji ne prati svog omiljenog vozaca gdje god bio i kakav god bio? Lako je bilo navijat za njega 2002-e i 2004-e...

Pazi ovo:

FP3 is normally the car being setup for Quali, with the engine not yet completely turned up

FP3, MS is 2nd fastest with a 1.26.038

Q2, MS gets a 1.26.1, and in Q3, a 1.26.6 ???

in comparison

Vettel - FP3 - 1.26.037
    Nico - FP3 - 1.26.420

Vettel - Q2 - 1.25.610, Q3 - 1.25.049
    Nico - Q2 - 1.25.810, Q3 - 1.25.574

i.e. as you're turning the engine up, you keep going faster, 4-6 tenths from Fp3 to Q2, and 3-6 tenths from Q2-Q3

except Michael, he just went slower and slower.... it is peculiar, if he was able to get a 1.26.1 in Fp3, and then the engine management is turned up and up... what happens?

Nego:

According to one Formula 1 correspondent, Sebastian Vettel’s slippery slide into the wall on Friday revealed a hidden secret of the dominant Red Bull RB7 penned by Adrian Newey.

The team’s rivals are yet to uncover the mystery of how the RB7 passes the strict FIA flexibility tests whilst the front wing still so obviously bends towards the track at speed.

It is believed teams including Ferrari and Mercedes GP are getting closer to the mystery, but the damage to Vettel’s wing incurred by his Istanbul practice crash might have provided yet another clue.

El Pais correspondent Oriol Puigdemont wrote from Turkey that unidentified wires or cables were seen dangling from the upright supports after the main element of the front wing broke off following Vettel’s crash on the exit of Turn 8.

The cables were “the beginning of much speculation”, claimed Puigdemont, however he did acknowledge that the wires could merely be for observation cameras placed around the car by the team.

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    I ja njega postujem i volim isto kao npr. 2002-e, on se vratio zbog fun-a, ne zbog para ili zbog naslova, ili zbog pobjeda. On to ima, ima ih vise nego svi vozaci u F1 zajedno.

I ja stvarno ne znam zasto se kacite za NAJVECEG, pa imate i druge vozace tamo. Aaaa, to radite zbog mene? Neka, nema veze, imam ja protivoruzje.
    Tako je Fabia. Nego neznalice ne mogu to da ukapiraju.
    On je tamo da bude DOKTOR. On je tamo zbog želje za trkom... On voli da se trka.
    Viđećemo oće li Žalonso i kompanija rookija vozit i preko trideste...Nego sad je drugačije nego u NJEGOVO vrijeme, rado bi svi ostali u F1 nego ove silne talente NASCAR sve pokupova...
    Nema, što pare čine...

"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gumi je lipso vazda bio i osta,sreca je bila njegova te je onda kad je pobjedjivao imao bolid kakav nikad niko imat nece,ovo shto sad fetel ima je shklopocija u odnosu na ono shto je on nekad vozio,sad se vidi da je on ispod prosjeka vozac i da je veoma opasan po druge vozace jer oce na kvarno druge vozace da izbaci sa staze(jer ih pretec ne umije)tako da suma sumare gumi je tranja obicna:burp:

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bio vam je šumi na dodjelu nagrada u Beogradu na am karting stazi.. Ne znam za šta dobija nagradu, ali ste mogli poći vas dvojica da ga poljubite u.. zadnji dio bolida

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Uchiha_Grim View Post
    Bio vam je šumi na dodjelu nagrada u Beogradu na am karting stazi.. Ne znam za šta dobija nagradu, ali ste mogli poći vas dvojica da ga poljubite u.. zadnji dio bolida
    to je gumi a ne shumi,a nagrada je vjerovatno bila neko njesra:blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Tajna RED BULL-ovog prednjeg krila (2010) (2011)

Last edited by massa; 09-05-11 at 22:30.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja nisam vidio nista spektakularnog od Rosberga juce. Pao je sa 3. na 5. mjesto.
    spektakularno je sto je uopste zavrsio peti. Lako je sa Mercedesom ulazit u borbe sa Sauberom, Williamsom, Marussiom i Lotusom, i onda doc i rec: "Aaa, jeste vidjeli kako je majstor sve obrijao?!", a da i ne udje u zonu bodova. Rozberg se opet dobro drzao dje je mogao, i dostina sa jacim bolidima je zavrsila iza njega. Suma sumarum, veci je uspjeh zavrsit peti nego dvanaesti, ma kakve razloge i opravdanja nalazili za gumija posle svake trke, cak kad i on sam sebe okrivi za losu voznju...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Odavno sam rekao da su sajle u pitanju...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Wertigo View Post
    Pa ovdje pitaj
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...kanali/page136

Ukljucise se u 13h,GP2 i GP3 isao,tako se prenosi!
    NAJVECI slab,jebe ga simulator!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

opa, simulator! To je sad nova fora? Sta ce bit sledeci put, zulja ga kombinezon? Uvukle mu se gace u dupe? Smetao mu neko iz publike?
    (nečitko)

Page 31 of 1608 FirstFirst ... 2127282930313233343541811315311031 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)