ako si u Crnoj Gori,RAI 1 sa Lovćena,ako nijesi reci đe si? Moji gledaju na Lovćen vhfh
vet
alo
web
na koji kanal mogu da gledam ?
ako si u Crnoj Gori,RAI 1 sa Lovćena,ako nijesi reci đe si? Moji gledaju na Lovćen vhfh
vet
alo
web
Last edited by minjo; 08-05-11 at 13:51.
ima li živih???
ako gume se dobro budu ponašale,sprema se Alonsu pobjeda
41 krug +7 sec za Vetela
46 krug-ne može Aloso da spusti nikako ispod 7 sec prednosti Vetela
4 pit za Alonsa.,ostao je drugi
Last edited by minjo; 08-05-11 at 14:16.
Shumi dobar again!
Eo ga buemi prelece.. :P
Shumi 12 ti,Masa 13-ti
postavljen je rekord,80 pit-stopova na trci
weber obišao alonsa
Last edited by minjo; 08-05-11 at 14:24.
http://www.nettelevizor.com/Televizi...ran-Split.html
Hrvatski komentator
Koji je bio Sumi, nisam gledao trku![]()
shumija jedino nije preteka kamion shto odnosi pokvarene bolide sa staze,ostali svi jesu...
Onaj Petrov je bolestan, izgurao Heidfelda van, pravac zid.
No, to niko ne komentarise...
TAKUMI
Da vas zamolim nikakve komentare o MISKI vise,danas je pokaza kakav je vozac.Sprdaju se sa njim.
Tačno sam znao da će Petrov da sjebe nešto...
I u Kinu mu se napenalio a i sad... Kad trka ne krene dobro, rijetko šta ide...
Mučio se sa bolidom, bilo je očito, ali je ipak bez greške odvozio. Ja sam zadovoljan.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
da, da, toliko ga je "sjebao" i toliko je "bez greske" odvozio, da je posle trke otisao da se izvini Petrovu, a onda javno na BBC-u rekao da je njegova greska. Ali ja znam da ti znas da i Sumi laze, a da si ti u pravu![]()
(nečitko)
Moras priznat da je ocekivao da ce Petrov ici lijevo, GAZDA mu je ostavio mjesta samo da prodje i da ide lijevo (da uhvati krivinu) ali on je isao pravo i zakacio GAZDU.
TAKUMI
Jebenti, svi ste zaboravili svoje pulene, komplet topic je NJEGOV.
Nego, Verbalni, sto sam ti ono rekao u toku trke u vezi Mercedesovog krila?
Team boss Ross Brawn said he was surprised with Nico Rosberg's top-three qualifying speed on Saturday "Because we haven't made any dramatic changes to the car" since China.
But the correspondent for Italian newspaper La Stampa, Stefano Mancini, claimed in Turkey that Mercedes has stepped up "thanks to a wing that flexes like Red Bull's."
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-05-11 at 16:45.
TAKUMI
http://www.totaltv.tv/Vijesti/1250/S...AL+TV-U!.shtml
Hoce li BBM ubaciti ovaj kanal?
Super je utrka bila. Ferrari se vraća, Massa je napravio veliku grešku koja ga je i koštala 5-6 mjesta. Ipak, treba biti eralan, RB je daleeeeeeeeeeeeeeeo ispred svih.
Batona su dobro zeznuli sa strategijom 3 pit stop-a.
za Shaba! Shabo u Ferrari!
znas kako kazu: "Sto uleces u frku kad si sporiji?"Ako nemas brzi bolid, i nemas muda da kocis kasnije, pusti ostale da prodju
cio topic je njegov, jer ga svi dizemo na sprdnju (i njegove fanove). Eto cak ni sa tim super krilom nije uspio jedan jedini bod da uzme![]()
(nečitko)
a vjeruj mi da bi svaka zena bolje vozila da je dovedu u mercedes no ova sprdnja od shumija-gumija.
Ja sam isto zadovoljan njegovom vožnjom.. Samo je mrčenog Petrova šinuo, htio je možda i Barikela, ali kad je vidio da će ga svi naređati iskulirao je
Webber i Alonso su me prijatno iznenadili sa njihovom malom trkom.. A tek Button vs Hamilton => to je formula 1.
danas trka odlična... :hardrock:
ne pominjite šumahera više, bar ne u istoj rečenici sa Kamui Kobajašijem!!!! sa 24 mjesta u zonu bodova..
a ono duplo preticanje ovog "najvećeg", kad ga zaključaše u onoj krivini, kao u sendviču.. bruka..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks