sport89, neka pozove 1500 i provjeri sta je sa prijavom. Titlovi se automatski prikazuju na kanalima koji ih imaju.
sport89, neka pozove 1500 i provjeri sta je sa prijavom. Titlovi se automatski prikazuju na kanalima koji ih imaju.
Da pitam još jednom:
Zašto na radio B92 nema zvuka već nekoliko mjeseci (duže od pola godine), i kada će to biti ispravljeno?
Sale, kada sam prošli put to pitao, odgovorio si da si proslijedio problem nadležnoj službi. Ima li vijesti od njih?
Sjecam se, nazlaost jos nema konkretnog odgovora. Valjda ce se to srediti.
Moze li se kako namjestit da kad se premotava i postavi ona strelica npr na 18.30.15 da odatle i krene a ne 18.30.05.Vi rekoste to je poboljsanje,prije bih rekao da iritira.barem mene.
Bako, jebeš li što?
Ne mozes to da mijenjas. Zavisi kojom brzinom premotavas, za X sekundi ce da vrati. Tako je Microsoft izracunao![]()
I meni je stariji sistem premotavanja bio prakticniji. Navikavam se na ovaj novi.
U zadnje vrijeme mi se nekoliko puta desilo da programiram neku emisiju za snimanje i dodam jos sat-dva da duze snima. Poslije prilikom gledanja, vidim da je sve snimljeno ali od tamo nekog vremena (uglavnom pri kraju) vise ne mogu premotavati, tj. samo me automatski vraca na tu jednu tacku i nastavlja reprodukciju od tog momenta.
Kad ce se prekinuti emitovanje baby tv kanala na broju 39? Koliko se sjecam promotivno prikazivanje je najavljeno do prvog maja.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Evo danas nema Baby-ja , ali ima Lov i ribolov...to mi se svidja![]()
Evo probah da gledam Film iz videoteke poslije dugo vremena i gle cuda ne moze. Jos jedan pokusaj da se uzmu pare na mufte. U pitanju je Devil HD, koci nema tona i sl. Znam da je i ranije bilo problema sa druga 2 HD filma, ali ne mogu da vjerujem da nista nije uradjeno da se sredi problem, sta vise dovoljno su drski da ih dalje drze u ponudi :mad:
Bitno je da ce te ta egzibicija koshtat 2 eura...
Da su oni kuca tu obmanu ne bi ni postavljali,ako ne mogu da isposhtuju tehnichke uslove.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Sale, SK ima pravo prenosa na jedan od najgledanijih sportskih dogadjaja na teritoriji CG a to je F1...jeli doslo konacno vrijeme da platite te pare koje oni traze???
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Oni ne traze pare, zna se koliko paket kosta i kako to dijele operateri i vlasnici prava, vec samo ceraju inat tim sto nece da daju prava emitovanja. BTW F1 imaju za Srbiju, ali ne i za CG...
Sk uzeo prava i za CG, oce li biti RTL-a sjutra?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Po informacijama koje ja imam od sledece trke nema RTLa ali vidjecemo
sto mi se pali uvjek samo snimanje na extra tv o.O
Sale kad bude sljedeci update softwera obavezno neka ima kad se pritisne OK na daljinskom da se pojavi kompletna lista kanala pa fino izaberes kao na svakom obicnom digitalnom risiveru a ne ovako mora da se salta ili da se pamte brojevi kanala (mozda ovo vec ima al ja nikako da provalim jer imam extra tv od prije par dana) pozz
Guide dugme na daljinskom![]()
Potpuno se slazem. A vec dvije godine naplacuju pretplatu uvecanu zbog "unapredjenja sistema" koje ni dan danas ne radi. Takodje, sa novim softverom smo "dobili" da nam radi premotavanje, sto je trebalo da radi od pocetka (uzgred, premotavanje i dalje ne radi kako treba na Sun TV). Isto tako, sa novim softverom je prebacivanje kanala postalo sporije. Od povecanja kapaciteta sistema ima koristi samo T-com jer sad moze da nakaci vise pretplatnika i uzima im pretplatu, dok od povecanja propusnog opsega, odnosno broja strimova, i dalje nema nista.
Dakle, Sale, kada cete izbaciti novi softver (ali stvarno novi a ne ovaj sa kozmetickim izmjenama) koji ce omoguciti gledanje HD kanala i HD filmova iz videoteke i koji ce onima koji imaju 2 uredjaja omoguciti da ih normalno koriste, tj da mogu da gledaju TV na oba uredjaja dok se nesto snima? Korisna bi bila mogucnost iskljucivanja on-screen displeja, da nam ne zaklanja trecinu ekrana svaki put kad pritisnemo neko dugme, a na displeju STB-a bi korisnije bilo da pise broj tekuceg kanala umjesto onoga "Extra TV", jer bi mogli da prebacimo kanal (radi kasnijeg gledanja) i dok je na TV-u nesto drugo.
I Sale, bar okvirno, kada mozemo ocekivati HD kanale a isto tako i one SD kanale najavljene "u najskorije vrijeme"?
Dešava mi se da, gledajući TVIN, nakon nekog vremena zvuk počinje da šušti i normalizuje se tek kada se promijeni kanal (pa se vratim na IN). A blokiranje premotavanja, koje je neko pomenuo ranije, se (bar kod mene) dešava kad snimam neku emisiju i krenem da premotam taj kanal na početak snimanja (dok, ako otvorim tu emisiju u snimcima, sve normalno funkcioniše).
P.S. Zar neko gleda Tv Sun? :mrgreen: Mada, jeste da se "zamrzne" slika na tom programu kad listam kanale...
Ocu da porucim ExtraTV pa jel bolje to jest brze ako odem kod njih u poslovnicu ili na 1500 ?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks