zna li neko kako da prebacim recimo muziku u iphone a da mi se ne izbrisu ove sto vec imam u njega posto sam reinstalirao racunar a kad kliknem na sync izbrise mi se ta sto imam u iphone a doda se ta druga ali ja ne bi da mi se izbrise nista iz telefona :evil:
Nema te opcije ali sam skinuo aplikaciju preko cydie, zove se iblacklist. I mnogo je dobra fora, staviš lijepo da su na blacklist zaštićeni brojevi a na whitelist brojevi iz imenika. Odbija čak i poruke nepoznatih brojeva.
Mozhesh da prebacish samo jednu sliku,idi u my computer,otvori iphone storage i prikazace ti slike...
ne mogu tu da se ubacaju slike to su samo slike iz camere :P cak kad prebacis sa kompjutera u iphone slike ne mozes sa iphone-a da brises? bar ne one sto su sa kompjutera prebacene one sa camere mogu....
Last edited by misllish; 06-05-11 at 15:26.
I meni se to desava na 1 iphone, na drugi ne![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
trebalo bi kad upalish iTunes , da ima na iPhone kad kliknes na onaj pocetni prozor da iskljucis automacku sinhronizaciju
a iTunes se pokrece sam uvijek kad se tel zakaci na USB
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I meni se to dešava, jer mi tako odgovara, a može se i isključiti...
Prikačite iPhone sa kompjuterom, otvori se iTunes... Kliknete na svoj telefon, otvara se onaj prozor gdje pišu informacije o iPhonu, znate o čemu pišem...
Ako je potrebno, samo malo spustite dolje taj prozor i viđećete ovo Open iTunes when this iPhone is connected.
To isključite i neće se više dešavati.
Kada povezem Iphone sa kompom,uopste mi ga ne prepoznaje. Niti se puni telefon,niti se prikazuje na Itunes. Ranije mi je sve radilo bez problema,dok nisam reinstalirao windows. Sta moze biti,da nisu neki drajveri? I kako sve to da provjerim?
pao mi je telefon i sad mi je boja na ekranu mnogo svjetlija sa linijama po cijelom ekranu,imal mu spasa? ili moram da mijenjam ekran ? zna li se koliko bi takav servis kostao
kako iphone 4g podesit da bude modem kompjuteru ? jel ka nekad one stare nokie dial up pa zoves 99# il sta?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima nesto jos bolje od stare nokijeSettings > General > Network > Internet Tethering i to je to
![]()
Da li ima link za 4.2.1 custom ako ima,neka mi ga neko linkuje.Hvala!
Aoooooooo ...... je li moguce da ovaj iphone 3g 8gb nema opciju da prebacim brojeve sa telefona na sim karticu ??? Ili sam ja corav... Aman , zna li ko oko ovoga sto ?
Hocu brojeve sa iphone/a da prebacim na sim kartu , a zatim na drugi telefon da ih iskopiram... Kako ?![]()
Last edited by GuGi; 10-05-11 at 09:07.
Gugili.. Imash u Cydia aplikaciju,zove se SIManager... Imash opciju copy iphone to sim i eto ga,za 10 sekundi...Onda izvadi karticu i probaj u neki drugi tel. jesu li ti tu brojevi,za svaki sluchaj...
On hoce na sim da kopira kontakte... a to koliko vidim da ne moze. Moze samo import sa sim kartice u telefon.
Kako stojite sa baterijom na 3g ?
Ja sam osvetljenje ekrana stavio na polovinu, isključio grps i opet ne mogu preko 9 sati da pređem. Da li je loša baterija ? Koristim 4.0.1 software, wifi mi je non-stop uključen zbog mailova, pozivi oko 2 sata dnevno, desetak poruka i igrice igram po sat u prosjeku, koristim ga i pomalo za net kad mi je muka da ustat do kompjutera.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks