View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 378 of 942 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... LastLast
Results 9,426 to 9,450 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vanju Udovicica svake godine sele u Partizan. Koliko juce smo citali intervju dje Igor kaze da ce se Partizan posvetiti generaciji koja sada ima 16 godina, a danas citamo o pojacanju koje kosta preko 100k!? Ko bude imao para dovesce Vanju, tako je bilo uvijek kad je on pitanju!

Sto se Milanovica tice, sad opet pogledah, niko ga nije udario, bila je jedna trubica na uvo i mahali su mu iznad glave, ali bez udaranja, a i mislim da Igor ne bi dozvolio da mu iko pali shklempe, pa makar to bilo i u Dubrovnik.

Nekoliko interesantnih stvari u Peurovom intervjuu, ali to vrijedi posebno komentarisat.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro što se tiče tucka, što ga imaš napadat ako je pičkica i ima tražit alibije prije utakmice protiv primorca kojemu je od prvih 14 ostalo samo 6 igrača. svatko može bit pičkica ako to želi

a ove nove glasine o vanji su krenule nakon što je glupi bauer u SN napiso da će se MOŽDA vratiti u partizan. i onda su to srpski novinari prenijeli. a izvor mu je njegova uvrnuta glava. jasno na kraju do toga možda i dođe (iako kako je sam milanović reko da im se duguje najmanje 6 plaća) i čak bi i volio jer bi tada partizan uz postojeću ekipu bio u stanju skinut reccu u finale lige prvaka 2012.

i slažem se za komentar o milanoviću. ljudi su samo galamili na njega i ondaje došo predsjednik juga da smiri situaciju
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dakle, evo intervjua: http://cafemontenegro.com/index.php?...42&news=171660

Naslov i pitanja su O.K. (mislim da niko, nikad slicno Peura niej pitao), pa cu komentarisat samo odgovore.

...ali je iznad svega najvažnije izboriti plasman na Olimpijske igre OI. Mjesto na OI nam donosi osvajanje SL ili jedno od prva tri mjesta na SP.

Nije se mogao bolje ogradit', ne znam da li medju forumasima postoji iko ko misli da ovaj tim za cilj treba da ima PLASMAN na OI

Samo Toni Petrović nije trenirao, a pozvan je za utakmice. Dosta se piše i zloupotrebljava, jer svako ima mogućnost da kaže i piše što hoće tako da je korektno da imam mogućnost da kažem svoje mišljenje o tome.

Ni Radic nije trenirao. Doduse, nije pauzirao koliko Toni, ali je fakat da je bio pozvan na mec sa rumunima kad ni on (poput Tonija) nije igrao za Primorac! Jadni Peuro, da nije CdM-a ne bi imao dje da se oglasi! Zar nije prije 3 dana bio na In-u? Pa onda onaj intervju na terasi u Novi...

Apelovao sam i ranije, ali je teško i igračima da igraju bez primanja. Mi iz Saveza ne možemo to da im nadomjestimo, zato što je to stvar odnosa između kluba i igrača. Još jednom ponavljam da osim Tonija Petrovića niko nije imao pauzu dužu od pet-šest dana. Pokušao sam da im sugerišem, ali očigledno je da bi neki u svakom takvom pokušaju tražili samo loše stvari.

Nije apelovao. Onoga momenta kad je apelovao to je i javno rekao. Naravno da je i Radic pauzirao duze od 5-6 dana. Pri tom ne mislim na individualne treninge, u pitanju su treniranja sa klubom.

Potom, na pitanje sto bio bio uspjeh na SP-u, on odgovara:

Uspjeh bi bio da osvojimo medalju i izborimo plasman na OI. Ako reprezentacija koja osvoji SL bude u prve tri na SP, daje mogućnost i četvoroplasiranoj sa Mundijala da ide na OI.

Odnosi između klubova su osjetljivi, postoji preveliki antagonizam. Rivalitet je preveliki i možda se stavlja ispred interesa reprezentacije, tako da je to najbolje posmatrati sa strane i ne komentarisati previše.

Ovo je umnogome i njegova krivica!

Na pitanje da li je neucestvovanje cg klubova na F4 ove godine korak nazad, on odgovara:

Nije korak unazad. Mislim da smo uspjehom reprezentacije i klubova izgubili osjećaj realnosti. Klubovi su ranije puno ulagali da bi došli na F4. Mi smo imali tri jaka tima sa šansama za plasman na F4. Mislim da to nije realno i da takve uspjehe moramo više cijeniti. Znam koliko smo ranije slavili plasman jedne ekipe među osam. Uzmite primjer Mađarske, koja i pored kvaliteta klubova često nije na F4. Mislim da treba da budemo realniji, da mijenjamo stratgeiju, više se okrenemo našim igračima i uz par pojačanja tražimo visok plasman u Evropi. Sa ovim uspjesima smo zapostavili bazu. Kad dođete sa tri kluba među osam najboljih, krenu komentari tipa kakvo je to takmičenje kad su iz jedne zemlje došle tri ekipe u završnicu.

Nije korak nazad, korak napred je... Ali je jedno kad on sa Jadranom igra finale EL, a drugo je kad je Primorac u pitanju.

Za navijace kaze da ih ne poznaje, sto je SRAMNO i velika laz! Optuzuje ljude iz Primorca koji nikakve veze sa navijacima nemaju i jos kaze da nikad nije imao priliku da prica sa navijacima!?

Ja vazda kazem - za sve sto si dao Primorcu zasluzio si postovanje, a za sve sto si mu oteo zasluzio si gadjenje!

Siguran sam da me ti navijači ne poznaju i da devedesetih godina nijesu živjeli u Kotoru kada smo se teškom mukom održavali, jer sam tada radeći društvene funkcije omogućavao da Primorac preživi i pomagao pripreme reprezentacije i da je to sve bilo u interesu kluba.

Ovo je biser. Ja mogu da kazem u svoje ime, selektor Porobic me je u kratkom roku i trenirao, prije vise od 20 godina!!

Prvi problem je nastao kada sam se pojavio na proslavi evropske titule Primorca. Najviše se ljutim na ljude koje znam odavno, koji nijesu ništa uradili da do ovoga ne dođe, čak mislim i da su to podstakli jednim dijelom. Nijesu rekli da su me zvali na proslavu. Dobio sam poziv, ispoštovao ih, jer da se nijesam pojavio rekli bi da mi nije milo što su prvaci Evrope, a na kraju sam doživio neprijatnost

Prvi problem naravno da nije nastao tada, ali za ovo - da su ga iz Primorca zvali ja prvi put cujem! Ako je to tacno ti sto su ga zvali zasluzuju OSUDU, a selektor izvinjenje od svih nas koji smo mu tada zvizdali!

Kaze da nema odgovornost za prelazak Darka Brguljana, ali jednom cemo naci dokaz iza to, neka se selektor ne brine.

Kako da govorimo o saradnji, kad nijesam u mogućnosti ni da prisustvujem utakmicama. Mislim da to mora da bude na puno većem nivou. Išao sam po svjetskim bazenima i nigdje nisam imao problema.

Rekoh vec, nije ga bilo u Budvi na mecu Budva-Primorac. 8-9 kandidata za reprezentaciju je bilo u bazenu. A mozda selektor ne smije na bazen u Bd da dodje?

Dalje, uporedjuje (kao i Savez) slucaj Prlainovica i Mandica, a ta dva slucaja su drugacija!!

Jel' ovo ko shvatio:
    Napravljen je presedan u slučaju Mandića jer ga je Primorac prijavio za takmičenje. Igrač može da ode i da nastupa za drugu selekciju, jedino je kazna što godinu nema pravo da igra za drugu reprezentaciju. Bilo je razgovora sa Mandićem, on nije prihvatio naše sugestije, međutim ja sam za to da se i dalje borimo za njega.

Imao bih jos puno toga iskomentarisat... Mislim da je, prije svega zbog konkretnih pitanja, ovaj intervju drugaciji od ostalih.

Za mene je on veliki strucnjak, ali koji za dobrobit reprezentacije treba da ide sa mjesta selektora. Posto znamo da se to nece desit - drzacemo ga za njegove rijeci kad su ciljevi reprezentacije u pitanju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ako je Tucak mislio na to sto smo na uvijek Jadrana isli u gotovo najjacem sastavu, dok protiv (npr.) Budve nismo - to je O.K., ali ne vidim tu krivicu kluba! Ako je ima - neka kaze!
    Ja bih volio da se ta ''slucajnost'' odgonetne, pa da vidimo ko je to nagovarao igrace da pauziraju u odredjenim periodima... Iz Primorca, koji ne funkcionise ni kao neki amaterski klub (a kamoli kao viceprvak Evrope) - svakako da nije niko.

Zna i on da ga ceka poraz u subotu (optimista sam bez pokrica... ), koji ce on zbog svog dugog jezika propustit!
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ovo sto tucak prica mi se nista ne svidja. ja sam uvijek za to da se cuti i radi, cak i kad ima razloga za neke takve price. prosto za to sto uvijek, cak i kad je opravdano, zvuci kao alibi. razumijem da su to 'mind-games' u murinjovom stilu, ali prosto ne volim to.
    takodje mi se ni malo ne svidja ni to 'pustanje' budve. u nekom ozbiljnijem sportu bi igranje u takvoj utakmici sa kombinovanim sastavom izazvalo barem nekakve kontroverze, ovako ce proci lagano.

a partizan je stvarno mocan. mada se ipak nadam da nece osvojiti titulu. vujasinovicu ne mogu da se ne divim, iako igra u najodvratnijem klubu na svijetu doktor nauka, kratko i jasno.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa on je to mudro odradio, jer ja vidjoh da su svi bili u sastavu (dakle i Janovic), ali su se malo kvasili... Sve i da neko hoce ne moze ga ni za sto optuzit... A i sam je rekao da su mu igraci bili umorni, sto je imalo pokrica.
    Ja gledah jako malo, izmedju ostalog i peterac Gojkovica, koji je pogodio Sefika gotovo u grudi.

Budimo realni, onako oslabljena Budva, sa onakvom igrom, moze dobit' Jadrana u Novi jedino ako neko ne igra ili kad se onako fali peterac. Ili kad Jadran (nakon onih 13-10) ima realizaciju igraca vise 8-1.
    Pa neka sudi o tome ko sto hoce...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a te tuckove insinuacije imaju još manje smisla kad on u utakmici s budvom igra bez janovića i sa smanjenom minutažom gojkovića i premuša. i slažem se sa bgh-om, upravo zbog toga mi je mourinho i postao mrzak, a bio mi je strašno simpatičan dok je bio u portu i kasnije kad je uzburko duhove kod fergusona i wengera svojim dolaskom i medijskim nastupom na Otoku.

edit: pisano prije nego sam pročitao gornji cattarov post, sad mi je još jadniji tuckov komentar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Koliko cujem vaterpolisti Partizana mjesecima ne primaju kinte, tako da ne vjerujem da ce Udovicic doci. Ne samo da vjerujem da nece doci, nego prije mislim da nece ostati niko iz prvog tima.

Nego, da li ima igdje satnica F4?
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema još - evo ubacili su najavu na stranicu: http://www.lenfinal4.com/Rome_2011/ ali su im svi ostali podaci sa lanjskog final4-a u napulju

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Adam Stajmnec jutros dosao u Kotor i odma' odradio trening sa Primorcem!
    Covjek nas definitivno dira u srce!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

:lolblue:
    P r i m o r a c

big giant head Guest

nazalost, nikakvo iznenadjenje.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac treba da istupi iz takmicenja, a svi predstavnici Primorca da podnesu ostavke u svim organima Saveza.

Ovako vise ne moze!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi je li moguce ovo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ljudi je li moguce ovo?
    apsolutno moguće

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milo mi je da se Bijela solidarisala s' Primorcem!
    Last edited by Bijela_City; 29-04-11 at 00:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od danas treba da se raspuste i takmicarska komisija i odbor za vaterpolo jer je ocigledno nema nikakvog smisla njihovo postojanje . Takodje treba ukinuti i delegate na utakmicama, jer je i njihova funkcija suvisna, stovise samo smetaju.
    Tako da se nastavlja dalje bez pravila! Ruleless do plasmana na OI!

R.I.P. CG Waterpolo
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cuh pomenutu informaciju na radiju jutros......sramota!!!

sto rece sky, koja je poenta imati delegata i ostale organe, kad se nicije misljenje ne uvazava.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da je došlo vrijeme za neke radikalne poteze. Ali isto tako mislim da mi nemamo klub koji nešto želi i može da uradi. KOLEKTIVNE OSTAVKE !!!

Živo me interesuje koji je Mandićev naredni potez, pošto je sigurno on reko Šaku da ne prisustvuje sjednici Skupštine VPS CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

debakl poštenja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta vam je ljudi...svjesni ste li dje zivite...znate da kod nas nista ne funkcionise onako kako bi trebalo, niti se iko pita za omo sto je nadlezan...tako da oni isti odlucuju o bilo cemu...nego dobili smo sto smo trazili...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

sprdnja što se radi..

kome ima pravo žalbe primorac na ovu odluku?

strazburu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    sprdnja što se radi..

kome ima pravo žalbe primorac na ovu odluku?

strazburu?
    Pa to je jedino rjesenje, da stvar izadje iz okvira Vaterpolo Saveza i da ide na druge sudove. Ne radi Kupa, nego radi prava i pravila, a i zdravog razuma.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac ima pravo na zalbu povodom ove odluke. No, kao sto rekoh, ovo ce se prekinut' jedino uz radikalan potez.
    Pri tome ocekujem da ostavku u Savezu daju svi oni kotorani koji se iz raznoraznih razloga nalaze u njegovim organima. Nema vise folirancije!

Pa ako treba i katanac na njega stavit'.Bolje se na briskulu i tresetu bacit,nego da se nepismeni ljudi sprdaju sa 90 godina tradicije!!!!
    (by Ricki)
    P r i m o r a c

Page 378 of 942 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478878 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)