zlatno doba reala: zidan, figo, ronaldo, roberto carlos, emerson, raul, bekam...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
nemate sto od mene trazit tipove, kad razbiste nocas i ovo malo sto je bilo da se igra
svaka cast Gugi i my_name_is
evo od mene za nocas jedna kosarka
San Antonio-6.5 - Memfis H1, @1.90
....
Last edited by BlackVelvet; 27-04-11 at 23:38.
Who let the dogs out
Razbih maler od vikenda nocas...
tiket1
Lion 3:2 Monpelje ~ X-1
Marsej 4:2 Nica ~ X-1
Real 0:0 Barselona ~ ppX
tiket2
Lion 3:2 Monpelje ~ 1
Marsej 4:2 Nica ~ 1
Debrecin 3:1 MTK ~ 1
Zalagerzeg 2:1 Siofok ~ 1
Real 0:0 Barselona ~ ppX
Fulam 3:0 Bolton ~ 1
i ovaj treci skoro isti ka drugi sem umjesto Zalagerzega sam stavio Santos koji evo vodi 1:0 75' minut.
Reala na sva 3 ppX a srecom ovi danashnji favoriti isposhtovashe maximalno.
Ovo je bila prva pobjeda Esbjerga u goste nad Midtilendom od 2001 godine
Inace da malo ispravim Obelix-a, Midtilend je cetvrti u danskoj ligi, vise ce mu znacit ovaj kup ako ga osvoji no sto mu znaci prvenstvo,
koje je vec osvojio FC Kopenhagen, a ispred njega su jos Odense i Brondbi.
Neko je bio bacio buvu na tacan rezultat 2:1 za domacina, veliki novac je gledah ulozen bio na to, tako da s moralo nesto uraditi povodo toga![]()
Who let the dogs out
Nedje pise da pocinje i Finska liga danas, a nedje citam da je odlozen pocetak prvenstva.
Tampere i Ac Oulu diskvalifikovani valjda iz daljeg takmicenja.
Who let the dogs out
Panathinaikos - Peristeri under 155.5 1,85
Benfica Lisabon - Sporting Braga 1 1.45
2.68 sa 10e
ubijedjen sam
Last edited by godlike; 28-04-11 at 10:41.
Moja greshka, ovo kad sam gledao je bilo u subotu/nedelju kad su odigrali utakmicu i dobili i bili su drugi, a ovi su dobili u ponedeljak svoje mecheve, Brondbi i Odenze i istisnuli Midtjylland opet na 4to.
Drugi su bili veci dio sezone smjenjivali se sa Brondbijem ali su kiksali doma neke vidimo se mecheve i spustishe se na 4to mjesto sad![]()
Danas ochekujem Ciriha da dobije Ksamaksa kuci (sad ih je Ksamaks u ponedeljak izbacio iz kupa na penale isto je Cirih bio domacin) jer ako dobiju bice opet samo na bod minusa u odnosu na prvoplasirani Bazel i nastavit borbu za titulu.
Ima josh jedan mech kod Svajcaraca danas mada kvota je mala na cistu pobjedu domacina...
To je drugo polufinale kupa koje se igra danas Sion dochekuje Bil iz druge lige, Bil loshe igra ove zadnje dvije sezone u goste neuporedivo je bolji domacin dok je Sion 4ti u I ligi sa samo 2 boda zaostatka za treceplasiranim Young Boys-om.
Pobjednika ovoga mecha u finalu cheka Ksamaks.
Porto TM1 2+ ili gg3+ mozhda i 4+ Ovaj mech ne mogu zamislit sa malo golova, Porto sve melje kuci, eto Spartaku je dao 10 golova u dvomechu pa mozhe i 2-3 dat Viljarealu a opet ako je Spartak mogao postic jedan protiv Porta u gostima, vjerujem da mozhe i Viljareal :P
Benfiku TM1 2+ ili gg3+ ne vjerujem da ih Braga moze iznenadit bash u gostima, dosta su loshiji bili ove sezone kao gosti ali ovo im je dvomech sezone pa mozhe bit svashta, ujedno i prilika za Benfiku da proba da spasi sezonu, poshto ih je Porto ostavio 20 bodova u ligi ove sezone i uzeo im kup u medjusobnom finalu pa da se donekle iskupe kod navijacha.
Imate li vi kakvih predloga za danas (nema puno utakmica) Black, poved. & co.?![]()
singl Verdasko - Gil tacan rez 2:0, @3 kvota
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ja cu singlove inace ne dobih nista
pokusao bih
Hvidovre - Arhus 4+
Mipa - Helsinki 1/2
Nordsjeland-Randers 1
i dubl
Porto i Benfika 1
Who let the dogs out
1.
Nordsjiland - Randers 1
Panduri - Steaua 2
i jedna i druga kvota su preko 2 (2.10-2.30)
2.
Benfika 1
Porto 3+
Danas 19 h , Arhus 4+ , 5 + . Neka me poslusa ko ce da singlira.
Rezultat je bio 1-1 i 5 minuta je bilo otvoreno kladjenje na BWin. Onda vratise na 0-1, opet otvorise kvote nekoliko minuta i sad je opet zatvoreno.
Ni da je Sri Lanka 7-b divizija.
pa ovaj Porto je nemoguc ...potpisujem da igra najljepsi fudbal na svijet ovo je vanzemaljski !![]()
Pogadje li se sto odje? Ili ste i dalje saks, ali hrabrite se medjusobno i hvalite?... ja imadoh dva dobra pogotka danas. Devvarmana i Granolloresa.
samo je steta sto nisu u ligi sampiona....mislim da bi se u ovoj sada konkurenciji, s obzirom kako se igra u polufinalu ls, prosetali....ama bas prosetali..ali imam osjecaj da ce se rasprodati dobar dio ovog Porta..velika je pomama za Hulkom, Falkaom i Guarinom.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks