A i ti sad, pored Manilepominjes kadete!?
Valjda su ocjene od 1 do 5. Stim da peticu ne moze niko da dobije, vjerovatno je mogao samo Rajevic u svoje vrijeme. Ili ''Partizanov covjek'' kako je bio poznat u vaterpolo krugovima.![]()
inače da ispravim gospara vida draškovića, nije to u dubrovniku bio turnir kadeta na kojem je cattaro zauzeo 3. mjesto, nego djece do 12 godina (kadeti su, bar u hrvatskoj, kategorija U14).
koji je raspon ocjena sucima, 1-5, ili neki drugi?
vaterpolski portal - www.dance.hr
A i ti sad, pored Manilepominjes kadete!?
Valjda su ocjene od 1 do 5. Stim da peticu ne moze niko da dobije, vjerovatno je mogao samo Rajevic u svoje vrijeme. Ili ''Partizanov covjek'' kako je bio poznat u vaterpolo krugovima.![]()
P r i m o r a c
Inače čuh da je nove kupaće Primorca dizajnirao i platio Tony Azevedo![]()
Ovaj komentator je ubijedjen da Jug iduce kolo s budvom igra u Gruzu![]()
Opet milozvucni povici u Dubrovniku. Nadam se da cemo se vidjeti u Rimu.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bravo crno-beli! Ispade dobro sve. Vujas pravi lider. Valjda ce Budva da dobije zadnje kolo.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
ne volim partizan i uvijek navijam protiv njih, ali mi je drago sto su dobili, jer su cijelo vrijeme bili bolji, a jug nije iskoristio sanse koje su im sudije stvorile (iskljucenje pijetlovica, iskljucenje milanovica, nakon promasenog igraca vise im vratili napad, pa im nakon opet promasenog dali jos jednog u istom napadu, itd), i umjesto da se psihicki dignu, partizan ih razbio u kljucnim momentima. fatovic jos jednom dokazao da nije trener za velike utakmice, jer je veci psiholog bio vujasinovic zadnje 2 cetvrtine, nego fatovic cijelu utakmicu. vujasinovic neprikosnoven!!!
a od onog komentatora dusanovica mi se povraca...em sto pojma nema o vaterpolu, em je covjek previse nacionalisticki nastrojen (kao i obicno). prvo su sudije iskljucile pijetlovica (s pravom), pa milanovica zbog prigovora (covjeku niko ne moze oduzeti pravo da se buni na odluku), kojega sudija salje na tribine (u publiku), a navijaci juga ga lupaju po glavi (zbog cega klub moze biti kaznjen - verbalno vrijedjanje jos nije kaznjivo, ali svaki fizicki kontakt sa trenerom/igracima jeste), a komentator kaze da milanovic bez potrebe doliva ulje na vatru i da ne zaboravi u kom se gradu nalazi. to kaze 1 sportski komentator na nacionalnoj televiziji.
sto se tice budve i jadrana, budva dobila 9:8, ali jadran igrao bez janovica, sa gojkovicem i premusem koji su maksimalno odmarani. dobro, budva je igrala bez danilovica, brguljana i basica, ali ako ovako budu igrali protiv juga, nece se dobro provesti, jer je jadran s pola snage igrao.
<--- leuk
Nižić nedorastao.
Jadran je pustio Budvu (dovoljno je to sto Janovic nije igrao) i to mi je O.K. Ako ni zbog cega - onda zato jer je slicno eliminisan i Primorac.
Sto se utakmice u Du tice Fidimose je sve rekao.
Nizic jeste mlad i perspektivan golman, ali onakvo bushenje dugo, dugo nisam gledao. Zadrska sa 7m kad golman ni ne pomisli da izvadi ruke iz vode :shock:
Vujasinovic je jos jednom pokazao koliki je majstor.
Budva ima istorijsku sansu! I ta sansa uopste nije mala...
P r i m o r a c
slažem se ocjenom dušanovića, čovjek je prije svega debil. imo sam prilike na EP svaki dan sjedat točno ispod njega na komentatorskom mjestu. čak je i u komentarima prema ženama (kolegicama) ispod debil na kvadrat. a u ovom ostalom je što si ti spomenuo je još i gori.
također je partizan bio bolji cijelo vrijem. još su ih suci jebali prvi dio utakmice, tj sve do milanovićevog i pjetlovićevog isključenja. onda se kriterij promijenio njima u korist.
prvi dio što se ne slažem je da je fatović danas doakazao da nije za velike utakmice. to možda i jest točno, ali danas niko pored onakvog nižića ne bi uspio nešto napravit. ajde što nižiću nije išlo, ali on na nekoliko daraca nije ruke iz vode izvadio, i to nakon što bi lopta prije šuta ispala pucaču na vodu. vidilo se da je takav nižić utjecao i na ostale igrače.
također si pogriješio da ga je neko lupo milanovića po glavi, ne znam odakle ti to. evo i video klipa sa nekim dijelovima (drobčeva dva izbačaja, izbaaj pjetlovića, kao i milanovićev dolazak u publiku gdje se vidi da ga niko nije lupo po glavi)
apsolutno najbolji opis utakmice. dobit 13 golova doma od partizana, ne možeš očekivat pobjedu. a još kakvih je tu sve golova bilo, platili smo danak vićanove ozlijede
e i čestitke svim partizanovcima na zasluženoj, a i velikoj pobjedi.
ako je jadran pustio budvi to mi nije ok (bez obzira na situaciju sa primorcem u prvom krugu, ni tada mi nije bilo ok, ako je tako bilo) - ali jug je sam kriv što je jedini izgubio bodove u igalu. slažem se da je budva u odličnoj prilici. evo i izvještaja na danče.hr-u: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/13...ju-nizicu.html
na ovom klipu, na 2:05 klip je 'prekinut', tj nema dijela kad milanovic prolazi do mjesta gdje je stajao, a tu su ga 2 navijaca lupala po glavi, tj palili mu sklempe, i to se vrlo jasno vidjelo na tv-u. ako imas snimak utakmice sa tv-a, pogledaj.
u pravu si za nizica, ali mislim da je fatovic u cijeloj utakmici samo 1 time out zvao. ne zove se time out samo kad imas igraca vise u zadnjoj cetvrtini, vec i kad ekipi ne ide. mislim partizan je imao puno vise razloga da padne u igri nakon dogadjanja u trecoj cetvrtini, ali vidio si kako je vujasinovic vukao, i 2 time out-a zvao i vodio ih (pomocni trener je samo stajao i gledao).
<--- leuk
Intervju s Porobićem:
http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=171660
Interviju nista posebno, opet je doslo do toga da Pero filozofira i pravi se naivan.
Volio bih ga ja vidjet u emisiji "Nacisto" na tv Vijesti, no steta sto novinar Komnenic ne poznaje vaterpolo...
Sto se lige sampiona tice, budva stvarno ima velike sanse za taj istorijski uspijeh za njih, odlazak na F4. Ali, kako igraju ove sezone, bez obzira sto igraju doma, po meni ce se Jug prosetat kroz bazen u bd.
Znali se ko ce igrat za Primorac u u derbi u subotu? Mnogo je vazna ta utakmica, nadam se da ce publika u Kotor i Beštije napunit bazen poslije duze vremena...
Last edited by svitac-kotor; 28-04-11 at 10:58.
prekinut je jer je bio sjeo tamo malo dalje od svih. ja sam isto gledo na tv-u,nisam vidio to što spominješ. možda mi je promaklo jer je bilo i malo djete sa nama. ali prijatelji (ovi koji su snimali i pisali izvještaj) su sjedali tu blizu i rekli bi mi da je bilo nekog udaranja. možda nisu ni oni vidjeli?
nakon isključenja trenera kriterij suđenja se jako promijenio tako da je partizanu bilo lakše igrat nego do tada. usoalom partizanje igro dobro, jug loše, i trener nije trebao previše reagirati sa klupe nekakavim promjenama taktike ili ne znam čime. a partizan je odlično uigrana ekipa, u kojoj vujas i inače dirigira igrom u bazenu.
za fatovića se u globalu slažem,ali i ima dosta lošiju ekipu od prethodnih jugovih trenera i generacija.svake godine otiđe po jedan odličan igrač - smodlaka, pa azevedo pa bošković, a niko nije došo osim sutića koji i nije baš na tom nivou.
čudo neviđeno:
http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=171660
i sad ko nije upućen,ovaj čovjek je jedna umiljata maca koju svi šutiraju bez razloga
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Jedan mu je vuvuzelu ili nesto slicno prinio pred samo uvo, a dvojica su imali kontakt rukama. Nisam siguran da je to bio udarac, vise mi je licilo na guranje.
Zao mi je sto nisam slusao Dusanovica, onoga Mikica bih najradije udavio. Ovaj Mico lupeta, ali i to je vise sport nego onaj mrtvi njemac Mikic, kao da prenosi telefonski imenik.
kao sto rekoh, palili su mu sklempe (to je ono kad dlanovima klepetas nekog po usima/glavi kad se osisa), nisam mislio da su ga sakama tukli.
vjeruj mi, i dusanovic najmanje o sportu prica, a i to malo sto prica, uglavnom pogresno kaze...sve u svemu, po njemu nikad protivnicka ekipa ne igra dobro, vec domaca lose, i tako je u svakom njegovom prenosu unazad 10 god, i vise.
<--- leuk
hmmm, zanimljivo... http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=171889
ukoliko dodje do ovog transfera, i zadrze sadasnju ekipu sa sve vujasinovicem, partizan bi sledece sezone bio ubitacan i bogami, recco bi se dobro zamislio.
<--- leuk
@dida,
tesko je ocekivati da najbolji igraci jadrana (Premus, Gojkovic i Janovic) igraju 3/4 meca u utakmici koja Jadranu nista ne znaci. Druga je stvar sto se tako nesto nije desilo u prvom dijelu EL po grupama, kada su novljani (iako su vec bili kvalifikovani) htjeli da nas dobiju. Mi smo zbog madjara tad popusili, ali mi je i taj gest novljana bio O.K. To je rivalitet, mislim, ne bi' ni ja njih pustio, nikad!
Nakon meca u Novi Tucak izjavljuje: ''...ja mislim da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Primorca, bez obzira na ove nekakve spekulacije koje se pojavljuju u zadnje vrijeme, da li ce igrat' kompletni, nece li...ja cu o tom - potom (''Primorac je Primorac'' - upada Djurkovic)... Primorac je Primorac...ja cu na kraju pricat' ovaj, kad zavrsi sve ovaj, o regularnosti svega ovoga skupa...malo vidim u svemu tome ovaj, tako jednu...necu sad pricat da ne kazem... (''Da ne platite'' - upada Djurkovic)...bravo, mi cemo se pripremat' za utakmicu maksimalno, kao da je Primorac u najboljem mogucem sastavu...
Necu da vrijedjam Tucka u momentu kad Jadran igra fenomenalno (jer igraci Jadrana to ne zasluzuju), ali reci ovako nesto sada, dok su prvi i stvarat alibi za eventualni neuspjeh je uzasno! Ovo je bruka, trebalo bi neko da ga pita o cemu se radi, ipak je to rekao pred kamerama, uzivo...
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks