ja sam digao sa 93 na 105 kila , povecao sve obime , povecao sve kilaze, poceo da radim vratila i razboj sa pancirom i kad dodjem kuci kacicu napredak, od bezoblicne mase sala, do mrsanja ketozom 15 kila do vracanja misicne mase,sve dokumentovano , oktagon je vidio dio napretka, imao sam dugo problema 2 godine sa laktovima, konacno izlijeceni, sad jos malo rame da prodje i u igri sam, od max 40 kila benzde sa povredom juce 6x 100 bez zagrijavanja samo da vidim dje sam, nisam osjetio, ako se nakanim krenuti ugym, ide se na 200 do kraja ljeta , bas sam hepi pa moram da podijelim sa vama to , sad se ceka jos prsluk od 12 kila i povecanje mase na 110 kila pa definisanje

Reply With Quote
sve dokumentovano , oktagon je vidio dio napretka, imao sam dugo problema 2 godine sa laktovima, konacno izlijeceni, sad jos malo rame da prodje i u igri sam, od max 40 kila benzde sa povredom juce 6x 100 bez zagrijavanja samo da vidim dje sam, nisam osjetio, ako se nakanim krenuti ugym, ide se na 200 do kraja ljeta , bas sam hepi pa moram da podijelim sa vama to , sad se ceka jos prsluk od 12 kila i povecanje mase na 110 kila pa definisanje

Bookmarks