eyebrow eyebrows
Njak Njak Njak
Corsa 1.4 mpi srediosam motornapokon full generalna uradjena ali je i dalje zagusen nemam neki osjecaj da je ista bolje u odnsou na ranije kad je sjeban bio malo da ali ne mnog mislim da je Cat zacepljen kako da ispitam jel ispravan ili sa sistemom skini pa vidi da idem i za zvuk pitanje i dalje stoji sad je dubok zvuk kad skinem sta da ocekujem koliko ce se vise derat ja licno ne bih da se dere ???
Kako se kreću cijene unutrašnje kvake za vrata za bmw e39 ?
polovne
Bmw centar polovne 25e
e-bay iz USA nova sa poštarinom 33$
koliko je kod Uzelca nemam broj pretpostavljam 20e polovna
e sad neki savjet ?
imam i ja isto problem s lagunom 1.8 8v katalizator je vjerovatno izgorio. dal da ga skidam i sace da vadim iz njega il da umjesto katalizatora samo cijev stavim?
get in sit down shut up hold on
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zavisi kako na koje auto,ja sam na forda cijev stavio pa se cuo kao tristać.
niujedne mi gace lastike nema
Ma skidam ****** imao sam namjeru ubacit C20XE u corsicu i nasao ga za 200 eura ali nisam mogao naci majstora da mi to odradi ljudski sve nesto ocu pa necu pa jebo bi se ali da mu ne udje pih.
Tako da sam reparirao masinu skroz novi ventili,klipovi,karike,dihtunzi svi moguci,ravnjane glave,ulja mjenjaca i motora filteri itd da ne nabrajam sta jos.
I sad opet vuce on solidno ali osjecam da moze to i bolje da je zagusen nekako jer u velike obrtaje sporo ubrzava nije mi potaman bas.
A sto je najgore povedem kad sam sve sredio da mi operu motor i sa onom kiselinom su isprali neki lezaj od masti i sad zuji ubi me kako me nervira a ne znam od cega je.
Kad dam gas pa pustim tacno cujem kako fijuce ono usporava a nema zvuka masine da ga pokrije pa se samo on cuje i kad palim cuje se da zuji u ler ali cim se ugrije masina nema zujanja normalno sve.
Nista nema druge nego da skidam cat da vidim kako ce se ponasat nego me zanima onaj O2 senzor na catu on ne regulise i nema utjicaja na smjesu ???
Mislim da ne ,on bi samo trebao cekirat kolika je emisija stetnih gasova a da nema veze sa regulacijom smjese ali bolje da pitam???
Jel mogu njega samo isljucit i nece mi palit lampicu sa codom za gresku ili oce???
Da ga zakacim dole ispod za cijev pa nek cekira cist vazduh ispod auto sto struji hahahahaha
Stivi popovic na zlatici gdje se nalazi tacno moze li uput kakav??
i tnx
Last edited by mrzi me da pisem; 26-04-11 at 15:48.
Pa zavisi dje je lambda sonda,ako je ispred kata(na izduvnoj grani bi trebalo da je)onda skidaj slobodno.A ako je iskljucis slijedi ti maksimalna potrosnja.
Koji je motor...1.4?
niujedne mi gace lastike nema
Da lambda je na izduvnoj ispred cata.
Motor 1.4 MPI 60kw
Podji pitaj Uzelca, ne vjerujem da je preko 10 eura.
Objasnio sam gore, rupu i vozi.
Tebi je pre 02 ispred cata a post cat 02 nemas.
E sad, i da imas post cat 02 mozes uz pomoc nekih caka da se sredi da ti ne javlja nikakvu gresku.
TAKUMI
Koji broj tel. Uzelac ?
Nula sest devet, nula petnaest, pet pet pet.
TAKUMI
Hvala za brojeve u obliku slova ....
Duze vrijeme mi je upaljena zuta lampica za abs i primijetio sam da abs ne radi naravno. Sad valjda treba da nadjem polovan neki centar abs, mozak abs, kako li se zove to ali treba neki broj da vidim koji je moj pa taj da trazim polovan, moze li mi neko objasnit
Treba dijagnostikom da otkrijes o cemu se radi, jer ABS mozak je mozda zadnja stvar koja moze da rikne.
Sto moze da ti pravi problem?
Osigurac
kontakt/dzekovi
senzori brzine na tockovima
falsni zglobovi/lezajevi sa nepreciznim crtama
TAKUMI
Posto u Bd nema majstora sigurno ,dje mogu dijagnozu uraditi ?
Ovamo u PG imas masu, recimo imas Rasovica. Za vise informacija obrati se chochek-u.
TAKUMI
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Stivi tnx zavrsio danas to vec skinuo cat i navario cjev samo mjesto nje.
Drugo auto sada vuce kako treba a cat je bio skroz zacepljen keramika neka se polomila sve komadici i mrvice pa se u mrezicu zapekla ja trazio da ga razreze da vidim bas.
micanje katalizatora je po meni najvece otkrice posle tochka i koka-kole![]()
Originally Posted by my name is ...
a nakon toga emulator O2 senzora![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks