Gledajuci tradiciju i trenutnu formu, sljedeca cetiri para sam izabrao (naravno nisu sigurice, vec moj osjecaj koji me cesto i prevari)
Elgin - Clyde 2, @2.70
Sa vecerasnja tri boda gosti bjeze sa zadnjeg mjesta i u poslednja dva kola ostaje im da se bore za opstanak. Domacin vec obezbjedio opstanak, ne moze ni dolje ni gore. Prije 10ak dana Clyde je dobio 0:1 u goste takodje.
Haladas - Ujpest 1, @1.95
Domacin redja pobjede kuci od avgusta prosle godine, znaci svakog je ispratio bez ijednog boda. Ujpest dosta lose igra u goste. Ovdje se takodje radi o borbi za opstanak. Haladas je kuci dobijao i mnogo bolje ekipe.
Vienna - Grodig gg3+, @1.85 igra 4+, @2.35
Ovdje po tradiciji ne pada manje od 5 golova, i obicno oba tima postizu gol.
Gremio - Univ. Catolica 2, @6.50 sigurnije x2, @2.40
Ovdje tipujem na gosta prije svega zbog nevjerovatno visoke kvote koja nije realna. Gosti su u svojoj grupi bili prvi, tukli su u goste dosta jake ekipe kao sto su Caracas i Velez. U Cileanskoj ligi su ubjedljivo prvi. Najjaca brazilska liga jos uvjek nije pocela i trenutno kale formu u ne bas jakoj ligi Gauco sa ne taoliko dobrim protivnicima.
p.s. Ovo sve nikako ne ide na tiket. Igrajte u singlu ili u sistemu. Bilo bi dobro kad bi jos neko izbacio neku kratku analizu i tip.

Reply With Quote

Bookmarks