sad mi nesto pade na pamet... mijenja li se zvuk na karburatorski motor kad se stavi "k&n" filter vazduha... ima li ikakve vezesa zvukom?
get in sit down shut up hold on
Ima li dje (cini mi se da je neko to prije pominjao) da neko prodaje samo "plocice" od auto muzike?
Kralju...nemam jedan jedini kljuc pa ne mogu ni mijenjati...a i zivim u stanu pa nemam ni dje...kao sto rekoh Acika fandjov mi je mjenjao i sve servisiram kod njega...a o parama i odrzavanju govori to da sam zamjenio komplet kocnice a mozda i nije bilo potrebe...nego ti si fabijin frend pa volis podj**avati![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
jel ovaj filter na uljanoj bazi ili suvi???
http://www.knfilters.com/search/prod...Prod=33-2748-1
ps. Smetaju li Plinu ovi sportski filtri i chuda![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jeste:
[SIZE=2]Filter Re-Oiling Amount: 0.97 oz (29 ml)[/SIZE]
Ne smetaju sekventu, ali smetaju obicnim sistemima.
A sto se tice elektronike, ovaj uljni je killer za MAF, MTS i td.
TAKUMI
pa znam , zato sam i pitao jel uljani :/
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kad zatvorim stakla preko neravnina malo mi skripocu stakla tj kederi. spustim li ih mrvicu da nisu ono do kraja nista od toga.
postoji li neko sredstvo za kedere da se malo podmazu/omeksaju?
Last edited by dnikola; 24-04-11 at 08:16.
the World's leading dance event
Sensation
slabo mi ide search...
dje ima mobil 1 ulja kod nas ? 0w-40 npr
Originally Posted by my name is ...
0-40 imas u Auto Mece, St. Aerodrum, 13,5 e/l (je bio).
Nikola, imas silikonski sprej za kedere.
TAKUMI
Oce li mi neko rec valja li 2.5 tdi 150ks automatik 4 motion 2002 godiste
preso pravih 168000km
kupljen nov u truck trade
Gdje da kupim rucicu za vrata od vozaca unutrasnju za e39 ?
Imam ti ja 7L spremno za servis. Dacu ti ih u utorak.
Dje se u PG prodaju ili se mogu naruciti djelovi za Chrysler vozila, prvenstveno me za 300 interesuje? U ljetopisa blatobran kosta 470 eur. Mislim da je jeftiniji za A8 blindirani u Rokspedu, nego za ovaj papir od blatobrana u Ljetopisu.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Kako da znam da je Catalizator posao imam osjecaj da mi je auto zagusen skroz slabo ubrzava kad ga rebnem po gasu ne moze nidje???
Kako ga ispitati jeli zacepljen ima li neki test???
I koja ce biti razlika ako ga maknem skroz da ga nema u zvuku jer sad ima dubok zvuk brekce na auspuh kad ga skinem sta da ocekujem???
Koje auto vozis?
TAKUMI
curi mi letva volana,jel postoji neki aditiv ili nesto drugo koji se sipa da to umanji donekle?Servo pumpa je elektro.
Pod kojim imenom da tražim "obrvice" za svijetla na engleskom :mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks