Mene nervira kad neko pocne da mi prepricava cijelu radnju filma...
nerviraju me:
1.Nasi ljudi kad dodju iz Beograda i puni sebe pricaju ekavicom i fale se kako nista ne znaju o Crnoj Gori
2.Kad neko nesto oce da mi isprica a ja nisam upucen od pocetka u stvar i onda me ne interesuje a taj neko navaljuje da mi isprica i ljuti se sto necu da ga saslusam a kad mi isprica meni onda tek nije jasno jer ne znam prethodne dogadjaje a on se cudi kako mi nije jasno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mene nervira kad neko pocne da mi prepricava cijelu radnju filma...
mene nervira komšiluk. sve bi ja to išćerala. iš iš
nothing comes from violence and nothing ever could
sutra sam Podgorici i ništa ne može da me iznervira :srećasrećaradost:
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
juce sam ispizdio na ove nase vozace...
i jeste li primijetili da ona magarad na bicikla konstatno voze po ulici? to posebno oni stariji ljudi koji voze pa sve lijevo desno, lijevo desno, moram u suprotnu traku da se maknem da bi njega izbjega, druze pa popni se na trotoar, nije dzabe tu, ubice te neko, isto ovo vazi i za pjesake, rasire se po 2, 3, 4, i onda mi setaju ulicom...
e, razumijem te u potpunosti! ja sam zamalo udarila lika koji je na crveno za pješake vozio biciklo i, pošto je vjetar duvao, imao je jaknu sa ogromnom kapuljačom, tako da nije mogao ništa da vidi ni lijevo ni desno. kad me tata srce nije okinulo, neće nikad! pošla sam za njim koliko me iznervirao! uh! još on meni pokazuje da sam luda!
Ja bih ih udario iskreno, ne full speed nego ono samo tocak okrznut ili cusnut pri 0.1kmph brzini :P
rm -rf /
mene iznervira juce neka djevojka, ja na trim stazu, treniram, a ona vata krugove sa NAOCARIMA SA SUNCE
Nisam mogao da ne fotografisem. Iskreno se nadam da je covjeka neka muka nacerala pa da je morao to da uradi. A znam da je mene jako iznervirala scena :mad:
što nemam biciklo da komšo i ja vozimo together!
Veći praznici me bacaju iz takta. Praznični ručkovi i okupljanja familije....
previše znatiželjne strine, ujne i ostala ekipa.
The more things change, the more they stay the same.
Uh, masu stvari baš.
1) Kad mi neko u pepeljaru sipa vodu ili stavlja neke papiriće tipa kesicu od cedevite, celofan od cigareta, kesicu od šećera itd. To je najveća zlo koje može nepušač da nanese pušaču, pogotovo ako se $edi u neki kafić đe konobara nema pola sata. Ne mogu objašnjavat sad zašto i kako. :mrgreen:
2) Nerviraju me ljudi kojima se ''ništa ne može reć'' jer misle da sve znaju. Tj. nerviraju me ljudi koji ne prihvataju savjet ni sa rezervom i slijepo slijede svoja uvjerenja jer misle da su najpametniji. Ludim od toga. Suvišno je pominjat to da skoro nikad nisu u pravu, ali eto.
3) RTCG 1 - zar je potrebno objašnjavat zašto?
4) Kiša.
5) Prevelika vrućina.
6) Toplo pivo/koka-kola
Ostalo ste vi uglavnom naveli.![]()
nerviraju me hormoni.
Daj da ih obuzdam...
Ove SMS poruke velike sadržine u stihovima umjesto Hristos Vaskrese i ćao...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
16 topika sa porukom Hristos Vaskrese!
Ma neka. Ti mora da si od onih sto se strastveno furaju na pusenje i imaju navodne istancane stvari u vezi toga pa i u vezi objekta gdje se odlazu sitni otpaci sa stola zvanog pepeljara. U stvari ti to ne mislis nego si cuo od drugog, pa ti je zazvucalo dobro i sad to ponavljas jer se nalazis u tome a i tebi slicni se pronalaze, i ubijedio si sebe kako je cOOl to da kazes.
A makse casti ti s peckom pricom...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks