Ili NLB kartica, ili je PayPal poostrio kriterijume o cemu se spekulise u zadnje vrijeme...
sad ce bit stara prica nlb karticA JEL ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ili NLB kartica, ili je PayPal poostrio kriterijume o cemu se spekulise u zadnje vrijeme...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
CKB kartica...nadam se da nije to..koliko sam vremena proveo u bankuu ..pihh![]()
onda su krterijumi skocili nazalost![]()
i dalje ali mi je sad stiglo na mail ovo.... 'Welcome
Dear Luka Vlahovic,
Thanks for joining PayPal.
Once you link your bank account or credit card, you’ll speed through online checkout without exposing your financial information.' ???
a sto su mi slali ovo ako mi ne daju..budale![]()
Pa zato sto si napravio account, i sad ocekuju neku slovenacku karticu da dodas
Do sad su bez problema prolazile nase kartice, izuzev NLB banke... Sada izgleda da su ipak provalili da ima dosta laznih naloga na Sloveniju iz Crne Gore... Nista, nadajmo se da ce Vlada ispuniti obecanja, i da cemo se naci u PayPal sistemu do kraja ove godine![]()
ja ipak danas predah zahtjev na arhivu za povracaj novca , pa vas obavjestavam kako sto dalje i kolko to traje , eto da znate zlu ne trebalo
Vidjeo sam... Onome kome funkcionise sistem eBay + PayPal ne treba da brine o tome, jer ima Resolution Centar koji fantasticno radi, i siguran si 100% kod svake kupovine.
Međutim ovo iskustvo će biti korisno za one koji kupuju na sajtovima gdje se direktno vrši plaćanje karticom, bez PayPal-a - što će izgleda biti čest slučaj ubuduće zbog ovih poostrenih kontrola na PayPal-u.
Moj paket konacno stigao danas. Ali morao sam karticu da zamjenim. E sad ostaje jos da ce sve da radi kao do sada.
ee dje bas sada cita sam da smo na vrhu liste za prihvatanje u paypal ,samo se nadam da nece cekat previse
![]()
da re-izdata je. samo sto se ceram evo 10 dana da podjem do banke da je uzmem. a nista onda je dovoljno samo da produzim onaj datum do kada vazi, jer ionako nikad ne idem na bankomat.
Evo i meni javlja istovjetan problem, tj izgleda da prepoznaje da mi kartica nije izdata u Sloveniji:mad: ... koje su mi sad solucije, da ne cekam taj mrceni PayPal kod nas, jer ko zna kad ce to bit kod nas...je li moguce da cinim nesto preko entropay kartice ili...?
edit : takodje se radi o CKB kartici
Last edited by Socrates; 21-04-11 at 00:12.
Sto je brze zavvi ili dvd.co.uk
da nema ko neku informaciju kad ce taj paypal ovamo ?![]()
satovi stigli ;D
1908.
nema srece vise :The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. pas im mater
mada sad podjoh na dealextreme i da probam nekako da platim, pa uzeh neki perorez od 3$ i ono bogami placeno. pa sad se nadam da ce i u buduce sve da radi.
Last edited by *lucifer*; 21-04-11 at 13:48.
ja sam napravio na dealextreme account ,i nisamtreba adresu itd da unosim ,kako onda stize s toga ,i je li stvarno free shiping?
jes dzabe. kad budes narucio nesto, tj platio automatski ti salje na paypal adresu, ali ti mozes poslije porudzbine da stavis adresu koju hoces.
evo kupio sam na ebay nesto ,i pita sam ga mogu li mu platit na neki dr nacin osim paypal i odg mi je ''Hi,
yes with bank transfer + iban and bic code!!
kind regards'' ,da li samo da izvrsim transfer sa moje kartice na njegovu ili kako?
To ti piše u opisu proizvoda.Mislim da je mali broj njih koji to prihvaćaju.Uglavnom paypal i poneko kartice.
Postoji li sansa kupit' auto preko http://motors.shop.ebay.comi platit kontejner i ovdje carinu i pdv, znaci sve regularno
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks