A onda napomeni i koliko sati dnevno provedes pricajuci na tel![]()
Prvo Galaxy 2 nema procesor na 2Ghz nego na 1.2Ghz iako je prvo najavaljen na 1Ghz predomislili su su se.
Drugoi sigurno nije procesor na 2Mhz
Inače ovo je tema o Androidu i mislim da kamera od N8 zaista nema šta da radi. Inače kamera od N8 je smeće za Canon -a koji daje Tempo u NK za 67€. Kako taj Canon slike pravi a košta 67€
[QUOTE=verbalni_fajter;2181430]ne mora da znaci, eto na primjeru lap topova... A i sto se mene tice, svaki tel kojem baterija bez problema drzi od ujutro do uvece ima OK bateriju (sto znaci maltene svaki telefon sa ispravnom baterijom). Koja je prakticna razlika u telefonu kojem baterija drzi npr. 5 dana u odnosu na onaj kojem drzi 10? Nisam toliko lijen da ne ustekam telefon na punjac, a ne pamtim kad mi se desilo da je telefon (sem bas kasno uvece prije neki dan) ostao bez baterije, a pride nosim 2 telefona uvijek
Tehnički i sam možeš naći na internetu, zato ću samo reći praktično.
- Sviđa mi se novi copy paste, odrađen je kao tabulatori u wordu što mislim da je idealno rješenje.
- Fabrički dolazi sa mogućnošću da se upali i ugasi APN i ima wi-fi hotspot (mada nijesma sigurna je li imao 2.2 ovo zadnje jer nijesam koristio). Sada pošto imam flat na telefon častim ljude oko mene
- Što se tiče brzine, mislim da su napredovali oko 10%, ali zato kamera ima bolji AF koji brže radi.
- I ne znam na BT mi više ne traži pass kada šaljem i primm što je možda do mojeg lap topa a možda i do novog OS -a, ali da napomenem.
Meni je muka seko, baterija mi traje od 7 ujutru do 22 ili 23 uveče i zaista je loše kada moram u grad pa dok se tuširam moram da ga pripunjavam.. Idelano bi bilo kada bih dobio kompletnih 24 sata, a ne 16 sati. Mnogo je veća razlika između dan i dva korištenja nego između 3 i 6 dana.
A onda napomeni i koliko sati dnevno provedes pricajuci na tel![]()
(nečitko)
nijedan smart phone pochkani meni ne traje baterijom preko par sati, svaku noc prazan, kakva smeca
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Prosječno preko 2 sata. A dešava se i tri. Zato sam i uzeo prvo Nokia e72 zbog baterije jer mi je držala dva dana, ali mi se generalno Nokie ne sviđaju i nema nikakvog sofware -a na njih.. Onda sam uzeo Galaxy S, zbog male SAR vrijednosti, oko 0,25 što je smiješno malo (u odnosnu na Nokia čak nekoliko puta). Kada već pričam da se malo zračim....
3G je stalno upaljen, sync sa mailovima na svakih 10 minuta, Facebook piči, i još neke aplikacije u pozadini. + 2 sata razgovora i baterija drži od ujutru do uveče. Ne kažem da je malo, samo da bih volio da je više
I da punjače imam svuda, kod cure, kod kuće, u stanu, na poslu, u autu, sa lap topom.. Tako da ga niđe ne nosim...
Ja poredjujem telefonsku kameru , sad cu nosit 5 telefona , i jos kameru ^^ , a nisam jedini koji spominje tel. koji nije androidov , i ne vidim sto je tu frka sto sam jednu recenicu za nokiu rekao ^^
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Nedostaje ništa ni bmw -u pa mi se ne sviđa. Jednostavno nešto mi fali. Konkretno kod e72, mi se ne sviđa što iako ima multitasking ponekad ugasi neku aplikaciju, a nekad mogu da otvorim do 9 komada bez problema. Nikad ne znam kako joj se svidi. Ne sviđa mi se što kada pozivam broj imam oni glupu zadršku da iskuca prvi broj a onda a osztalih 5 čekam i pojave se odjendom pa ne znam jesam li dobro ukucao dok ne iskucam do kra pa briši. Inače ovo je problem sa svim symbian nokia -ama i stvarno je smiješno. Itd...
Eh čekam ovo da se pojavi za Anrda... dobra aplikacija...
http://www.mobihobi.com/news/view.php?id=2251
ovo je nesto poput toga:
https://market.android.com/details?i...=search_result
samo ne znam koliko je kvalitetno uradjeno...
EDIT: vidim da su komentari uglavnom negativni, al ti probaj ako ti nije muka :P
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
jeli stavljao ko desire hd rom na obican desire....ako jeste neka ostavi utiske
koji su to Bada uredjaji na listi :? Koliko vidim, prvi je Galaxy S2, a drugi SE Arc, isto Android, pa HTC, pa iPhone...
(nečitko)
loše su složili sve, a i ovi sa ericssonovog bloga su nešto pomutili
ali broj 9.potpuno zasluženo
Galaxy S se baš loše kotira. Doduše ima potencijala, ali Samsung zafrkava. Istao kao i SE xa X10. To su potencionalno (sredina prošle godine) bili zaista hardware-moćni telefoni ali ih je nedostatak dobrog software -a zaista usporio. Tek sada i jedna i drugi kada se prešlo na 2.3 zaista dišu kako treba.
Ali već dolaze dvojezgarci...
Last edited by Bugi; 06-05-11 at 18:40.
HTC izdao zvanici update za Desire HD na 2.3.3Ubrzanje je osjetno, samo nisam siguran za bateriju...
(nečitko)
Postoji li neko ko bi mogao da mi ubaci 2.3.3. u Galaxy S ? Posto ne bih sam da ne zeznem neshto, a drugo zasto ne mogu da nadjem igrice tipa GT Racing HD na Android Market ili npr Gran Turismo 5 ?Hvala....
Krim sendvič, kupujem android samo zbog toga...
Ajs krim sendivic... i nacekaces se bar do jeseni...
(nečitko)
Al ću na zimu bit najjača šminka...
Koji ti je to telefon zgodni? Ajskrim sendvič... Vauuuu kako je to slatko![]()
aj skrima, ju skrima, vi ol skrima for ajs krima
jedino sto to nije telefon, nego OS (Android 3.1 il kako vec bude)
ma samo staviš neku pozadinu na tel gdje piše ajskrim sendvič i cura će povjerovat![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks