haha nikako...svidja mi se serija.![]()
prodala si svoju dushu :mrgreen:
(nečitko)
haha nikako...svidja mi se serija.![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
narezacu ti ja na poklon neku sto ce ti se vise svidjat, samo da te od tija splachina odvojimo :mrgreen:
(nečitko)
nemoj da me ljutis.....al isto narezi neku :mrgreen:
ja sinoc odgledah prvi put archera , kao animirana detektivska na foxu, odma sam se popalio gledal to ko ? plus preporuka za flight of the condors seriju
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
to conchords, o muzicara ona dva, odliiicna serija, al archer zaraza , kolko je izaslo epizoda/sezona ? ocu da skinem za vikend
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Archer se evo privodi kraju druga sezona... imaš na IMDB detalje o epizodama.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jel ba....jel krenuo ko bordzije da gleda??? Treba mi bar jedno mishljenje...Assasins creed brotherhood mi igra veliku ulogu jer sam ga skoro zavrshio
evo o cemu se radi :
http://www.imdb.com/title/tt1582457/
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Verbalni,narezi ovo sto mi Hombre veli da se zanimas i ne pljujes mi Ezela sa ovim spanskim sapunjarama....
Hombre fala.
od toga sto Hombre pomenu je izasla jedna epizoda, nema se rasta rezat![]()
(nečitko)
The fourth season of the American television drama series Breaking Bad is scheduled to premiere on July 17, 2011.[1][2] It will consist of 13 episodes, each running approximately 47 minutes in length. AMC will broadcast the fourth season on Sundays at 10:00 pm in the United States.
yippppppieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
taman da odgledam dosadasnje 3 sezone do tad![]()
Imam te 3 sezone na komp, i jos ne pogledah nijednu epizodu![]()
DICIOTTO
ponedeljak postaje zajeban. the killing, game of thrones i od veceras [tj od sutra za nas] i druga sezona treme.
review alana sepinwalla
E vako,skinuo sam 30 rock prvu sezonu,odgledah nekoliko epizoda i nesto i nisam odusevljen.Ako je neko gleda neka me posavjetuje da li da batalim gledanje?![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
<3 moje malo
![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks