Ovo, Gorane: https://forum.cdm.me/showthread.php?...16#post2160716
Palo mi je još nešto na'm, no ćete reć da je preveliki posa. Dodajte u settings, barem privremeno, jedan mali script koji omogućava korisniku da uploaduje svoj skin.Jedan korisnik - jedan skin do X KiB. Nije preteško.
★
Ko je admin na FB-ovom CdM-u?
I am so post-rock I shit sad birds.
Ajd sad opet...FB-ovom?
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ko je admin na FaceBookovom CafeDelMontenegru?
I am so post-rock I shit sad birds.
Aa too ne znam tamo imas link za kontakt pa mozes da pitas
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Zašto u signature nemogu da stavim neku sliku,ili bar malo duži tekst..
Pa na sta bi to licilo kad bi svi stavljali kilometarske textove ili slike u potpisu...
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Samo sam pita![]()
moze li se kako na telefonu prebaciti da prikazuje normalno forum , a ne ovu telefonsku verziju (konkretno pitam za fabricki android browser) . Kada stavim Full site izbaca mi da nije ok stranica
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ima li mogućnost da se koristi tapatalk, pa ćemo lako za full :P
Tapatalk ce brzo a ovo cu za mobilni iskljuciti.......
Tapatalk je jedina (za mene vidljiva) prednost novog foruma. Da se makar okoristim
programche za android za pracenje foruma. Mada, ja ga nisam probao, nije free, pa ga ne vidim na android marketu
(nečitko)
nothing comes from violence and nothing ever could
Ništa mi nije mrznije od poruka koje se završavaju sa "Sent from my [x] using [y]". Valjda je to default na ovim aplikacijama tipa Tapatalk.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moze li mi ko pomoci, kako da promijenim ovu nagrdu od skina, nesto sam prckao, i zaglavio sam se, nikako da se vratim na starohttp://img829.imageshack.us/f/uzasodskina.jpg/
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks