pokusah da udjem tu https://forum.cdm.me/online.php
i kaze mi ovo
raso_pg///m3_power, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
I na FF 4.0 ne ostaje i nijesam nista specijalno podesavao. Napisite da li se radi o IE, Operi ili.... kako bi admini imali pecizniju informaciju i dje da traze problem
ja koristim chrome, i meni ostaje! ako vam to šta znači
nothing comes from violence and nothing ever could
E stanje vam je ovakvo Hari, da olaksam malo, sad sam ispitala sto se deshava.
Ako uradim ovdje multiquote, nema problema, ali ako uradim multiquote na topicu na kojem sam vec radila multiquote, on mi prikazhe i stare postove koje sam quote-ovala, tako da ih moram obrisati.
Znachi deshava se samo na topicu na kojem si vec radio multiquote, ajde probaj.
Koristim Firefox 4.0 a nije zbog vezeI to sa online je nesto sto admin trazi da bude svima jednako
Hm...ja sam josh vjerna dobroj staroj 3.6, jer 4.0 ima josh mana pa dok se doradi. Ma nije ovo nishta strashno, obrishesh i to je to, nego neko napomenu pa sam se sjetila da je i kod mene tako.
I ovo za ko je on line ja vidjeh odje prvi put haha, probah pa vidim da ne radi. Vala mi ni to ne treba. Ja rijetko kad pogledam i listu na dnu na kojoj se vidi ko je on line.
Predji na 4.0 i forum ce raditi bez greske. Garantujem![]()
Meni i ovako savrsheno radiOvo su samo sitnice, vala mi nishta ne smetaju da napishem sto pametno odje
![]()
Podrhtava li jos nekome forum ili je to do mene nesto?
POsto se trese ka da je zemljotres i to na minus 23.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I meni se desava na Chrome od juce...Ja nijesam nista dirao na forumu i nista mi nije jasno.....Na IE funksionise sasvim ok.....Pokusavam da skontam o cemu se radi...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Lukas, pritisni ti malo jace kabal od monitora pa ce prestati zemljotres![]()
Sdruge strane i jos par Vbulletin foruma koje sam posjetio to isto rade....kada malo se zamislim to je sve od upgrade windowsa koje sam uradio preksinoc....teorija zavjere....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ocete li ubacat' neke normalne skinove,evo ih ovdje dosta besplatnih,a ne ovo sto vi doradjujete
http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=247
i meni se takodje sešava istri problem sa multiquote, dakle, kad god želim da nekome repliciram sa citatom na temi, uvijek mi se pojavi u postu baš svaki quote koji sam napravila na toj temi...vidjite što je, pa nam rečite što da činimo, nervira me jer mi oduzima vrijeme...a vrijeme je novac![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Last edited by zvoncica; 14-04-11 at 23:20.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
kad sam vec tu jos jedno pitanje
Kako cu da okacim video na neku temu,ali bas video,ne samo linak?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks