Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 56 of 56

Thread: Мирни протест - за Будућност!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Komsija_Pg View Post
    a ovaj sto drzi govor je mogao naucit ove 2 recenice ...
    na klip je mozda samo manji dio govora?
    keako e ?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Lijepe slike sa protesta. Svaka cast. Podrzavam...

http://www.vijesti.me/sport/varvari-...o-clanak-15926

Ali koji krac sharate ljudima po autima, kucama, zgradama i mostovima ? Vi koji ste privrzeni GRADU ?
    grafiti nisu po pravilu vandalizam.
    ima mnogo dobrih grafita (makar ovamo preko morace) koji uljepsavaju raspale fasade i koji ni stanarima ne smetaju, pa prezivite i vi ostali.
    ne znam za slucaj da se pise po kucama i kolima, nisam vidio nesto tako.
    kampanja protiv toma je kampanja, jbg. nepopularno koliko i neodlazak na stadion.

[moje skromno misljenje, nisam sharao nista ]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Komsija_Pg View Post
    a ovaj sto drzi govor je mogao naucit ove 2 recenice ...
    Braćo i sestre podgoričani, ultrasi, akademici, sportisti i svi građani Podgorice: srce nam je puno kada vidimo koliko vas je ovdje. Na žalost povod nije titula ili neki od praznika vezanih za sveto ime i voljeni, jedini grad – već rezultati par nesposobnih i gluvih ljudi iz Uprave FK Budućnost na čelu sa Tomislavom Čelebićem, direktorom, građevinarom, vječitim sportskim talentom, marionetom i novopecenim plemicem
    Sa ovog mjesta, na dostojanstven i još uvijek miran način, poručujemo: SJAŠI VIŠE! Razloga ima puno i svaka ih moračka pastrmka zna.
    Godinu je dana od kada smo odabrali najteži put kojim navijačka grupa može da krene – bojkot utakmica! Pošto je cilj svake uprave da uzdigne klub na veći nivo, da postiže pozitivne rezultate na svakom polju, a ukoliko to ne uspije treba da jednostavno – ode, mi sa ovog mjesta poručujemo da je vrijeme da se polože računi, da se neko zastidi, da Tomo pogne glavu i napusti, očigledno neudobnu fotelju!
    Stoga, razlozi našeg bojkota su:

nemarnog odnosa prema našoj Svetinji;
    nesposobnosti da upravlja klubom i ostvari zacrtano
    ignorisanje naših napora, akcija i poziva na saradnju, a sve za dobrobit kluba
    katastrofalnog vođenja svih segmenata plavo-bijele institucije
    stvaranja atmosfere neprofesionalnog i indolentnog odnosa većine igračkog kadra prema svetom grbu.

Ukoliko se to ne desi, poručujemo gradonačelniku Podgorice Miomiru Mugoši da je on sledeća meta nezadovoljstva. Nas ne interesuje politika, detaljni urbanistički planovi niti nečiji mandat – nas samo i jedino interesuje BUDUĆNOST, koja je centar našeg, ogromnog jedinstvenog podgoričkog univerzuma. Trpjeli smo dok se odlučivalo o o rušenju Kino Kulture, kada je knjizara Kultura postojala butik, kada su nam sjekli platane i nagrđivali obale Morače a grad prekrivao beton ali sada, kada se pokušavaju iz mandata u mandat igrati sa nečim što je veće od svih njih, njihovog betona i gramzivosti, njihovog nedostatka osjećaja za pripadnost i za grad kažemo – DOSTA!
    Da vam šapnemo gradonačelniče: ovo na ovom trgu je podgorica koja je postojala i prije vas i Čelebića, ono pod goricom je hram kojim ne možete vršljati a da nas ne pitate, a ovaj veličanstveni skupe predvode VARVARI, koji postoje mnogo duže od svih partija u CG .
    Tako da je naša odlučnost veća i istrajnija od svih vaših kadrovskih rješenja, i djetinjastih igranja sa upravama – koje smo morali da trpimo.
    Ultras znači praktično – ONAJ KOJI PRELAZI GRANICU. Da je ultrasi ne bi prelazili, mirno krenite u ostavke, jer ako ulstrasi krenu da protiv vas protestuju, da se sa vama sprdaju, ni Morača ni Ribnica zajedno vas neće oprati!
    I shvatite – ULTRAS POKRET NE ODUSTAJE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ako poslije ovoga onaj MRŠ Čelebić ne pođe treba svako malo praviti proteste ispred opštine za šerifa a dobro se zna da šerifi ne vole javna prozivanja u vezi njih ako su na vrhuncu slave
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	Protest.jpg 
Views:	114 
Size:	76.0 KB 
ID:	56287

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    grafiti nisu po pravilu vandalizam.
    ima mnogo dobrih grafita (makar ovamo preko morace) koji uljepsavaju raspale fasade i koji ni stanarima ne smetaju, pa prezivite i vi ostali.
    ne znam za slucaj da se pise po kucama i kolima, nisam vidio nesto tako.
    kampanja protiv toma je kampanja, jbg. nepopularno koliko i neodlazak na stadion.

[moje skromno misljenje, nisam sharao nista ]
    Ja nisam pricao nista protiv umjetnickih grafita, vec skrabotina i psovki, a to slozicemo se nije isto. To sto ti nisi vidio ne znaci da ne postoje. No da ne kvarimo temu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)