Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 56

Thread: Мирни протест - за Будућност!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

coek iznad reka veliku istinu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da Varvari u startu prave grešku kad misle da se fudbal u CG igra zbog navijača. Zbog navijača se igra u državama u kojima se zarađuju pare od desetina hiljada pretplatnih karata za sve utakmice, od miliona rekvizita koji se prodaju širom svijeta, od para od prava televizijskih prenosa, od sponzorskih ugovora vrijednih desetine miliona... Ako tamo navijači bojkotuju, ključ u bravu slobodno stavite. U svim ostalim djelovima svijeta, u pitanju je samo pranje para. To važi za sve sportove. Ili neko misli da ŽRK Budućnost prihoduje više od dva miliona godišnje, koliki im je budžet? Eto i ManU koji je monstrum od kluba, koji ima godišnji prosjek uzetih trofeja u zadnjih 20 godina, pa se i kod njih navijači bune zbog uprave. Samo što to oni rade tako što obuku dresove koje oni oće, a ne one koji su zvanični i koji, na neki način, predstavljaju upravu.

Mada je profesionalni sport, generalno, leglo svakakvog kriminala.

U svakom slučaju, glavni čovjek u upravi je takav kakav je, a ako se budu čekali ljudi koji su po ukusu navijačima, pojedini će se načekat.

Srećno sa protestom, nadam se da ćete nešto postići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja ne znam sto ne zalomite da napravite non stop neke rsume, i neka kazne buducnost neka je ugaze cijelu sezonu od kazni
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ja ne znam sto ne zalomite da napravite non stop neke rsume, i neka kazne buducnost neka je ugaze cijelu sezonu od kazni
    Zasto si ti tako mudar, hoces mi rec? Jesi ti clan neke ultra zajebane inteligentne organizacije? Da nisi u mensu, canu, danu? Ili mozda neke inostrane?
    Mislis li ti da sve to sto si u prethodne postove rekao , da niko od varvara nije razmislja?
    Mislis li ti da su varvari 2,3 coeka, i kako oni razmisljaju da je tako?
    Ima mnogo vise tu ljudi koji su zajedno non stop, i kojima je Buducnost i navijanje najbitnija stvar u zivotu.
    Dakle, ne mozes bit nikako pametniji pa da imas 150IQ od mnogo vise momaka kojima je to svakodnevni zivot, a ne kao tebi samo kritika na internetu.
    Opusti se, ako hoces da dodjes na protest dodji, ako ne, kuliraj u bastu neku, cirkaj dojch ili nes sa naocarima, i uzivaj. Pusti nas da se protivimo necemu.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Ljudi koji stvari gledaju iz malo vece daljine i objektivno, nekad imaju bolja reshenja i predloge, nego oni koji su iz raznih razloga lichno ukljucheni u stvari koje se rade... Ne utiche tu IQ puno... Ne kazhem ko je u pravu, niti me iskreno interesuje, ali ne treba da se napadaju ljudi kad neshto prokomentarishu... Ima dosta ljudi kojima je svejedno oce li tomo biti na chelu buducnosti ili ne, i koji bi mozhda doshli da podrzhe akciju zbog nekih drugih principa u koje vjeruju, napadanje njih sigurno nece pomoci da se brojnost na protestu poveca... To shto vas lichno pogadja ostavite malo po strani, bar dok ne maknete upravu, a posle kako ocete... Samo dobronamjeran savjet...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Kako su nervozni Varvari čim ih nešto pitamo.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    12 Posts

Ми никада нећемо стати,
    јер клуб овај значи нам све
    и порука цијелога града је
    одлази томиславе!

Ајмо сад вољени граде,
    устани Подгорице,
    захтијеви наши су јасни,
    управа напоље!

СВИ НА МИРАН ПРОТЕСТ!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ljudi koji stvari gledaju iz malo vece daljine i objektivno, nekad imaju bolja reshenja i predloge, nego oni koji su iz raznih razloga lichno ukljucheni u stvari koje se rade... Ne utiche tu IQ puno... Ne kazhem ko je u pravu, niti me iskreno interesuje, ali ne treba da se napadaju ljudi kad neshto prokomentarishu... Ima dosta ljudi kojima je svejedno oce li tomo biti na chelu buducnosti ili ne, i koji bi mozhda doshli da podrzhe akciju zbog nekih drugih principa u koje vjeruju, napadanje njih sigurno nece pomoci da se brojnost na protestu poveca... To shto vas lichno pogadja ostavite malo po strani, bar dok ne maknete upravu, a posle kako ocete... Samo dobronamjeran savjet...
    Moze kuco sve to lijepo da rece. Al ne `NEMATE MUDA DA NAPANETE MUGOSU`... Pobro, ako budemo htjeli Mugosu da napadamo sigurno bi ga napali. Ali bas HTJELI! Jer tu nema nikakvog govora imamo li mi muda ili ne, jer Varvari su dokazali sa masu postupaka sto se toga tice, a ne za obicne prozivke. Samo se razmislja da li je pravilno ili nepravilo, i da li je pametno ili glupo. Nista drugo ne igra tu ulogu.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Moze kuco sve to lijepo da rece. Al ne `NEMATE MUDA DA NAPANETE MUGOSU`... Pobro, ako budemo htjeli Mugosu da napadamo sigurno bi ga napali. Ali bas HTJELI! Jer tu nema nikakvog govora imamo li mi muda ili ne, jer Varvari su dokazali sa masu postupaka sto se toga tice, a ne za obicne prozivke. Samo se razmislja da li je pravilno ili nepravilo, i da li je pametno ili glupo. Nista drugo ne igra tu ulogu.
    Znam ja to, samo ti kazhem da nema potrebe sa nikim preko foruma da se raspravljash o tome... Vi radite to shto radite, zovite ljude koji zhele da vas podrzhe i to je to... Nemojte nasijedat na provokacije po forumima... Kad god krene neko prepucavanje navijachi se unesu vishe nego shto je "obichnim" ljudima normalno i onda to ima kontraefekat, sve shto smatrash za podbadanje je najbolje ignorisati...

Shto se teme tiche, svima je jasno ko je glavni problem, al po tom pitanju ni mnogo vishe ljudi nishta uraditi ne mozhe, a ne varvari... Ali kad ne mozhe mugi da se makne, bolje bar neshto da se radi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Zmiji treba glavu kidat, a ne rep. Bice celebica jos dosta, ali mugosa ce ostat i prodavati beciraje i ostale dobre, a ne dovodit nikog.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Zmiji treba glavu kidat, a ne rep. Bice celebica jos dosta, ali mugosa ce ostat i prodavati beciraje i ostale dobre, a ne dovodit nikog.
    To jes', al ako ne mozhesh glavu da joj okinesh bolje bar taj rep da se recne...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valjda oni znaju sto je dobro za njihov klub,a ne mi koji ne pratimo Buducnost.Zasto se pravite pametni,i odmazete u svemu ovome,kad vec ceraju upravu?Sjutra ce i Sutjeski,Celik ili Zabjelo bit u istoj situaciji.I treba neko da se pravi pametan,i zna bolje situaciju od navijaca toga kluba.Daj iskulirajte,neka rade sto misle da je najbolje.Vi kao i ja zajedno sa vama cemo da sjedimo doma u nedelju,a oni ce da izadju na ulice za dobro njihovog kluba.Pokazimo da smo ljudi u ovakvim situacijama,i ne dizite pritisak na ovaj forum,bez potrebe,i tako je napet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
    Ovim putem obraćamo se javnosti kako bi istu uputili na detalje mirnog protesta koji ćemo organizovati 17.04.2011.
    NVO Varvari 1987 je prošle godine 16.04. uputila poziv svim navijačima Budućnosti da stupe u bojkot protiv Uprave FK Budućnost. Na najteži put koji navijačka grupa može da odabere, bojkot utakmica, natjerala nas je krajnja neprofesionalnost uprave kluba na čelu sa Tomislavom Čelebićem.
    Cilj svake uprave je da uzdigne klub na veći nivo, da postiže pozitivne rezultate na svakom polju, a ukoliko to ne uspije da snosi odgovornost za to.
    Po pitanju gore pomenutog, razlozi našeg bojkota su:
    - nemarni odnos prema našoj Svetinji;
    - nesposobnost da upravlja klubom i ostvari zacrtano;
    - ignorisanje naših napora, akcija i poziva na saradnju, a sve za dobrobit kluba;
    - katastrofalno vođenje svih segmenata plavo-bijele institucije
    - stvaranja atmosfere neprofesionalnog i indolentnog odnosa većine igračkog kadra prema svetom grbu.
    Za obilježavanje godišnjice stupanja u bojkot , NVO Varvari 1987., odlučili su se na miran PROTEST protiv Uprave kluba na čelu sa Tomislavom Čelebićem.
    Protest će se održati 17.04.2011.
    Pod protestom podrazumijevamo mirnu šetnju od mjesta kretanja- Sahat Kula, do Trga Republike, gdje ćemo pročitati naše zahtjeve.
    Na miran protest, pozivamo sve navijače Budućnosti, Podgoričane, i svakog kome je Budućnost makar malo u srcu, da zajedno uspijemo da stignemo do cilja, jer je to naša zajednička borba.
    Ponavljamo da je šetnja mirnog karaktera, tj apelujemo na sve učesnike protesta da ispoštuju dogovor kako bi ovaj zajednički protest uspio, i doprinio ozdravljenju FK Budućnost.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

neko ko kaze da mu je zivot navijanje i buducnost da prica o inteligenciji, hahahahaha koma ....................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema vajde od mirnog protesta,sve je to sviranje kurcu pjesme.Mirni protest traje evo god.dana,sve ovo sto se radilo do sad je mirni protest,treba ulecet tamo govnima,pobit sve...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

tebe i mene boli srce a velikog testisa boli polni ud.. [ne zamjerite, rjecnik po novim pravilima]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate moj, doci ces ti na taj protest pa ce ti se objasnit lijepo, vidim ja da ti pricas gradsku pricu opasno.
    Nemam ja snage odje da se guram sa vjetrenjacama... bas nemam...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vijesti 21.12.2010. god.

Čelebić: Ovdje sam na Mugošinu molbu

Tomislav Čelebić juče se obratio medijima tek drugi put od kada je juna prošle godine došao na čelo FK Budućnost, a prvi od kada je počeo njegov sukob sa “varvarima”. U jednoj svojoj izjavi, Čelebić je valjda otkrio suštinu svog dolaska, boravka i ostanka na čelu najvećeg crnogorskog kluba.
    - Nemojte pomisliti da sam toliko ponesen da iz prevelike ljubavi obavljam ovaj posao. Ja sam predsjednik Budućnosti na molbu gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše. Takođe, kao partner glavnog grada preuzeo sam obavezu da vodim klub - rekao je Čelebić, inače vlasnik građevinske kompanije “Čelebić”.
    Tek kada Glavni grad ne bude zadovoljan njegovim radom, Čelebić kaže da će napustiti Budućnost.
    - Ne znam konkretno čime su nezadovoljni navijači. Ako su nezadovoljni igračima i igrom, zašto je onda kriv predsjednik? Ja ne igram fudbal. Ja sam tu da stvorim uslove - rekao je Čelebić.
    Upitan da li je titula i ove sezone imperativ, uprkos pet bodova zaostatka za Mogrenom, Čelebić je odgovorio:
    - Želimo da napravimo pomake, svakako i u rezultatskom smislu. Nisam siguran da možemo u sljedećih pola godine, ali u narednom periodu svakako da možemo.
    A na podsjećanje novinara da je dao izjavu da će na kraju sezone otići iz kluba ako ne bude trofeja, Čelebić je odgovorio:
    - Ja to nisam izjavio!
    Last edited by Shone81; 15-04-11 at 07:18.
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za ovo se živi, za ove navijače i pune tribine, živi se i za rezultate ili i za igru! (http://www.vijesti.me/sport/varvari-...a-clanak-15926)

Tomo, mrš iz kluba

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bio sam. Sasvim O.K. protest.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lijepe slike sa protesta. Svaka cast. Podrzavam...

http://www.vijesti.me/sport/varvari-...o-clanak-15926

Ali koji krac sharate ljudima po autima, kucama, zgradama i mostovima ? Vi koji ste privrzeni GRADU ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momci,svaka vi cast!
    Da sam u Titograd,danas bih bio sa vama od saatkule!!!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ovaj sto drzi govor je mogao naucit ove 2 recenice ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahaah...bravo Brčko majtore! Odličan govor!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)