Vijesti 21.12.2010. god.
Čelebić: Ovdje sam na Mugošinu molbu
Tomislav Čelebić juče se obratio medijima tek drugi put od kada je juna prošle godine došao na čelo FK Budućnost, a prvi od kada je počeo njegov sukob sa “varvarima”. U jednoj svojoj izjavi, Čelebić je valjda otkrio suštinu svog dolaska, boravka i ostanka na čelu najvećeg crnogorskog kluba.
- Nemojte pomisliti da sam toliko ponesen da iz prevelike ljubavi obavljam ovaj posao. Ja sam predsjednik Budućnosti na molbu gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše. Takođe, kao partner glavnog grada preuzeo sam obavezu da vodim klub - rekao je Čelebić, inače vlasnik građevinske kompanije “Čelebić”.
Tek kada Glavni grad ne bude zadovoljan njegovim radom, Čelebić kaže da će napustiti Budućnost.
- Ne znam konkretno čime su nezadovoljni navijači. Ako su nezadovoljni igračima i igrom, zašto je onda kriv predsjednik? Ja ne igram fudbal. Ja sam tu da stvorim uslove - rekao je Čelebić.
Upitan da li je titula i ove sezone imperativ, uprkos pet bodova zaostatka za Mogrenom, Čelebić je odgovorio:
- Želimo da napravimo pomake, svakako i u rezultatskom smislu. Nisam siguran da možemo u sljedećih pola godine, ali u narednom periodu svakako da možemo.
A na podsjećanje novinara da je dao izjavu da će na kraju sezone otići iz kluba ako ne bude trofeja, Čelebić je odgovorio:
- Ja to nisam izjavio!
Last edited by Shone81; 15-04-11 at 07:18.
Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti
Bookmarks