evo ga sa deckomhttp://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=428401998633&set=t.693518633&type=1 &theater
inace od ovog cimbaljevica su se odrekli njegovi kad je rijesio sa svoju "orjentaciju" iznese u javnost. Prihvatali su to sto je "specijalan" ali kad je rijesio da se "oslobodi", ne postoji za njih
Last edited by Lommy; 16-04-11 at 10:03.
Mozda, ja sam zakljucio po tome sto je to njegov otac reka
evo sad kažu da parade neće ni biti, jer policajci štrajkuju od 30.maja. sad...koliko je to tačno...
![]()
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne razmisljas sto drugi rade? Pa zasto onda pricas da ne treba da se rusi grad? zasto te to zanima?
Ni ja to ne podrzavam, ali kakvo je tebi misljenje o tome kako su oni studenti i `huligani` palili Solun i Atinu zadnjih par godina? Kako se palio Pariz? London?
Pogresno vi razmisljate... nemoj da se rusi grad, to je najbitnije.
Pa to je moje, ja to placam i ti. Mi placamo takodje i vlast. Mi placamo SVE! I ovo je sve nase! A kad ljudi nece nesto, vecina, a kad vlast oce a pritom ne slusa vecinu... kako da se covjek ponasa?
Da li je 5.Oktobar i paljenje skupstine i rusenje grada Beograda bilo OK? A? Da li ko o tome razmislja?
Izgleda ljudi da ne gledaju dalje od nosa... pogledajte vi prijatelji Solun i Atinu, samo njih, ne morate ostale gradove a mozete i njih. Pa pogledajte reakcije gradjana Soluna i Atine, da li oni osudjuju to sto zapale citavi grad?
Boga mi, ne znam da li pratis, ali posmatraj malo Grcku vlast kako se ponasa... e to je strah od naroda. Tako treba da se plasi svaka vlast na svijetu. A ne narod od nje...
Opet kazem, drugovi milicioneri i obicni spijuni... ne podrzavam paljenje grada, samo objasnjavam sto je kultura nezadovoljstva gradjana...
Намјерно Другачији...
Ti znas na koje ljude ja mislim i koji su i ranije dolazili kad je trebalo da se lomi po Pg. Vi mislite ako izbijete nekog momka on vise nece biti homoseksualac, je l'? Ja mislim da u ovom slucaju batinama i lomljenjem ne mozete nista da postignete. I meni se ne svidja dosta ljudi, pa ih ne bijem zbog toga, mada bih.
A ovo da ne razmisljam sto drugi rade - Ne razmisljam o tudjim zivotima, ali bas me boli uvo ko voli koga i ko s kim izlazi..momak hoce da ima momka? neka ga, brate! Sto bih se ja oko toga nervirala?
Last edited by TroonChica; 16-04-11 at 17:11.
Are you suggesting coconuts migrate?
samo da pozdravim ove što su toliko iziritirani paradom da su spremni da lome i pale a volio bih kad bi mi neko sa malo više medicinskog znanja objasnio kako ne dobiše tu želju zbog neke od loših stvari koje nam se dešavaju zadnjih godina.
Pa... Pametni ljudi, zasto oni da dobijaju po nosu braneci j*biguze i osobe s hormonskim poremecajima
P.S. OPEN MINDED - nachet u glavu, pa receno na fin nacin (isto kao sto se "j*bem te u mozak" na fine kaze "Stavim ti do znanja")
Ja cu da uzmem AK47 i kao heteroseksualac trazim svoja prava na vrh Stankove gomile pucajuci jedan rafal u nebo i nadajuci se da LGBT zajednica ne moze zaspat.
ko je kome decko?ne mogu da vidim
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
daleko bilo....
nothing comes from violence and nothing ever could
ko kome?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
ovakvi seljaci tesko dolaze do mene a ako bi dosao branio bi se ja mislim da bi ga lagano zgazio bez problema bar ako mene takne pa neka bije koga god oce a to da sam pripadnik lgbt pupulacije stvarno ne znam odakle ti i po cemu si ti to uopste zakljucio mada misli sta god oces ovamo su poceli da pricaju da sam ovaj da sam onaj ....nego dosao sam i ja do jako zanimljive slike na facebook
![]()
iz kojeg sela dolaze ti seljaci?
kako mislis sta bi ja bio tamo onda?? dje sam to ja? o.O
Pa sto bi se ti branio od tih seljaka,kad nemas veze sa LTGB komunom,sto bi ti radio tamo uopste?
Covjek je svaki dobar covjek,a necovjek je svaki religiozni covjek,mislim da je tako misllish
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks