A bijaše li izjava onog Ivanovog trenera Lekića pred meč kako je nikad spremniji da su pakleno radili itd.Pa što bi ovo večeras po meni nikad nespremniji ili godine čine svoje.Beloni solidan borac sličan Strugaru čini se više glavom se bori nego snagom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ivan je vec poslije 3 runde bio gotov, a imam osjecaj da je francuz mogao jos 3 na ovom nivou. I to je odlucilo mec, kratko i jasno.
Ivan se borio protiv svih ovozemaljskih boraca i mora sad da mu se nadje neka inter-galakticka federacija da se feniks ustane iz pepela
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Svaka cast Beloniju, u petoj rundi ga je skroz postedio jer je mogao da ga potpuno unisti, samo da je htjeo...
A i Ivanu svaka cast kad je uspio da odradi petu rundu...
Nema više, mislim ako ga ne budu nagovarali najpametnije mu je u penziju polako da ne gubi to ponosa što mu je ostalo.Beloni je čisto bolji od njega i spremniji i to je to.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vec je ispricana prica, ali zestoko nervira ono 'najveci borac na planeti'. S tog aspekta mi je jako drago sto je Ivan blago osramocen veceras.
i onaj uvod... sto je ono brate mili... ono nikad nisam volio, velicanje neko pih, ja ono ne bi dozvolio brate na njegovo mjesto...
Ivanu samo respect sto je odradio svih 5 rundi a mogao je da zavrsi mnogo gadno, borio se radi publike. A ovo veceras je samo realno stanje stvari, Ivan je u godinama, posle druge runde je jezik do poda, govora o revansu nema. Sve nas su radovali Ivanovi uspjesi ali je doslo vrijeme za penziju.
Opet sam razmisljao o nekoj namjestaljci, iako sam po snimcima iz prve borbe vidio da je Beloni 3 puta bolji borac. Sto se mene tice, Strugaru je veci uspjeh poraz od ovoga nego pobjeda protiv konobara u "Splendid". I veli neko nocas "Zao mi ga je". E nije meni nimalo. Prosli put kad su mu doveli pomenutog "konobara", htio je krvnickim nokautom da ga posalje na VMA. Lako se izivljavat na prosjecne borce, cim dodje stani-pani "AJ QQ". Nocas se desilo ono sto je trebalo davno da se desi.
I jos jedna bitna cinjenica, ovaj Beloni je anonimus u svjetskom kick-boxu, ali sto neko rece ne moze biti los sa ovakvim skorom.
I ko dade Sofru da prenosi kick-box? Sta je sa onim uvodom? Onoliko nije trajao ENTRANCE Fedoru protiv Mirka.
Ochekivano...
#fakenews
Kako na kraju sve dođe na svoje... A strugarovi fanovi opet pronalaze opravdanja i opet ga velicaju, nevjerovatno...
Posle ovih kimentara poceo sam da mislim da je ivan sve one svoje pojaseve pravio kuci, dovodio odje neke amatere koji se rekreativno bave ovim sportom i posle pomamljivao publiku...
Tako je kako je. Da taj sport cvjeta mecevi bi bili organizovani po cijelom svijetu, a ne samo u PG. Postoje i druge discipline, koje su vise popularne, ali ne mora da znaci da ima vise kvalitetnijih boraca. Vjerovatno nabildanijih i boljih hemicara... I Ivan ima 36-7 godina i vec 3-4 godine radi veoma lose. Mislim da nisu isto njegove godine i godine onog crnca. Mislim da ga nije ovako Beloni pospremio kad su bili mladji...
ovo mu je bio limit.....nije smio da se upusti u otvorenu borbu sa njim...i to je .....mada je Beloni znao da Strugar ceka na jedan udarac zato je i navalio odmah
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
80% ljudi sa foruma,kad izađe na neki ispit ispred neke profesorice,prepane se i srce počne da preskače od straha,adrenalin radi...da ne pričam,kad čika saobraćajac zaustavi ili čika šef ili čika direktor počne glavu pričom da otvara...uzbudljivo,a?
puštite čovjeka,nije lako od ringa živjeti.treba tu mnogo rada,truda i muda.razumijem da postoje bolja takmičenja od waco,bolji borci od Strugara.nema konstituciju za K1.da ima,siguran sam da bi davno pokušao.Beloni je bio mnogo bolji,Strugar je išao do kraja,čak i pokušavao nekim high kickovima na kraju.većina bi se davno predali na njegovom mjestu...pokazao je da dead game(ljubitelji pitbulterijera znaju što je to).ono što je sinoć pokazao je Rocky 7.
i naravno,navijao sam za njega,kao što ću vazda navijati za svakog našeg borca i sportistu
Tako je, Ivan se vidno bio da ne kazem preplasio, ali ne Belonija vec naprosto strah od poraza.Mentalni raspad sistema. Nasuprot tome Beloni je bio hladne glave.
Strugara nije vodio razum sinoc, vodio se emocijama i to onim negativnim.
Mogao je Strugar do pobjede ali nije bila njegova noc.
Pogledajte na Youtube mec Belonija i Jahjah-a, Beloni nokautiran.
Last edited by autodijagnostika; 16-04-11 at 08:53.
Nijesam fan Ivana Strugara, odgledala sam do sada sve borbe ali bez ikakvih emocija.
Medjutim, cisto nekkao ljudski sinoc mi ga je bilo zhao. Tri puta je ponovio publici, zao mi je sto sam vas razocarao. Djelovao mi je iskreno.
Igor Jurković, protivnik Gorana Radonjića 17.aprila, potpisao je ugovor i to s prestižnom kućom Golden Glory (Overeem, Schilt, Saki, Kharitonov...)
http://www.goldenglory.com/fighters.html
hahahahahahaha jeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!! dobih ja na kladionicu o beloni jubim te u muricu , a za ove strucnjake sto misle ako vide score 100 pobjeda, to se moze racunat i da si 100 puta gadja krsem dijete na ulicu zipa ovog masjtora a pogle mu score
dao je sebi score 200-0 reka da ga niko na svijet ne moze dobit, i platio ne znam poar iljada dolara da se neko fajta sa njim, dosao prvi bjj borac unakazio ga ;p trep trep
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Makelele, + za komentar.
Jedan komentar koji nidje veze sa borbom, kad je bio minut cutanja, onaj vepar direktor splendida se raspricao na mobilni, i to glasno, sve se ljudi u masi okrecu...
There are so many dawns that have yet to shine!
a evo i radonjica sa azizom..
Last edited by FiX; 16-04-11 at 10:51.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks