to ti mislis..
seljak kupi porse 911 i da ga vozi kroz bd (ili kroz cg bilo gdje) dje ne moze preko 50km/h (120-150km/h van grada i to kad ga stisne mora da koci odma jer iza krivine ga mozda ceka smrt) a ljeti moze jedino da ga pokrije ceradom jer cim grane malo proljece dolje se ne moze kolima..
brale, kupis taj auto za cef..podjes sa njim malo da Venecije sa curom, ako oces da ga nategnes imas prelijep i odlican autoput tamo i zdravo djaci..
reci mu da uzme smart tamo dolje a ne upgrade na 700hp (ako je istina)...
cuh od nekog,da ga ima neko odavno haha,moze bit da je vidio valjkove za tehnici pregled,pa se odusevio
Shto prichate to ljudi ? kraj njegosha stig do stiga u kola se ne mozhe bez kastiga... ;P
Kako argumentovano raspravljate na temu da li je 500KS dovoljno za prosjechnog crnogorca hahahhaha
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Onaj sto kupuje najnileven turbo nije prosjecan crnogorac.
TAKUMI
kakva rasprava maloumna jebenti...
na stranu to je li potroseno 20tisuca dojche maraka ili ne... sto vas boli uvo da ga je digao i na 1000 konja?
Nije bitno IMA LI IH DJE STISNUT, bitno je da moze da ga parkira pored 'obicnog' 911 turbo i da zna da je ovaj njegov 'jedinstveniji' ... Isto bih i ja uradio da mi moze bit
Po vashoj logici glupo je spustanje auta, stavljanja 17/18" felmi itd
eh forume forume, sad znam zasto te izbjegavam
Originally Posted by my name is ...
danas ne valja imat pare jer te mogu poves na ljubovic i trazit ti 5k jevreja ili leti glava.. procitah to juce u vijesti..
Potvrda zato i ja brujim mine is louder
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
vidi se ko su tri najsladja momka na forum, sa sve slicnim razmisljanjima.
Sparco trebaju ti m3 retrovizori i lexus lights
Originally Posted by my name is ...
ou yeah ce nabavimosad sam u procesu toga da turim gomile neonki ispod dzipa, al ozbiljno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
hahahahahahah ja placam hahahahahah flame flame to je killer detalj
To te taj rad j.... ćuning i ostalo GTI fabrika i to je to ! Case i Fabia potvrdite jednom prelomite više!!!
VW GTI no.1
Kakvo smece od auta..
Vozio VI GTI i ide ko kuga, cuje se kao TDI na ler gas, manual brz, volan dobar, unutra dobar, sjedista pretvrda...
TAKUMI
prije bi uzeo nesto drugo za te pare...
Koliko je para ovaj gti?
nisam bio lijen, pa sam ušao na sajt vw-a, 27 000 eura :mad::mad::mad:
http://www.volkswagen.de/de/models/g...olf~2Fgti.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks