Page 24 of 51 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 576 to 600 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by misllish View Post
    daj bjezi vise koliko sam ti puta dao odgovor na jedno te isto pitanje :shock: i svaki sekund imas jedno novo pitanje :hammer:

mislim da odgovor mozes da nadjes u temu ulicnim protestima protiv mafije tamo sam i ja dosao do takvih informacija.
    kralju,90% imena napisanih su interne zajebancije i pominju se likovi sa foruma i to razumije par ljudi odje...eto cisto da se zna!

pedja,odrasti vec jednom...i batali zajebanciju jer to samo nas par razumije pa nije zanimljivo vise...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    pa vidim gor tebi u potpisu Chicago?
    znaci sretao si Vilsona,a vjerovatno prolazio pored njegovog gay kluba?

bice se napunio gore,pa dosao ovamo da siri "bratsku" ljubav?
    znaju li mu njegovi Dusevici sta je radio?
    Da, sreli smo se par puta, bili na veceru, nista vise od toga...
    A to jel se napunio ili nije nisam siguran, uglavnom vidim da pokusava da prenese ta zapadnjacka iskustva na podrucje Balkana, i svaka mu cast zbog toga.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

)) nou ofens

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Svejedno mi je, neka rade ljudi sto hoce.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba 31. dovest i Eltona,kad su vec odlucili da ga dovedu,on bi sigurno podrzao ovu manifestaciju,a i *****ima bi bilo milo,iste su vrste..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesantna je jedna stvar ovdje što se ove teme tiče, niko ali baš niko do sad nije pomenuo lezbejke, tranvestite i bisexualce kao da oni nisu dio gay populacije i svi se gade pede*a a ovi ostali...što će te sa njima? Hoćete li i njih da bijete, da im se gadite, da ih poštujete ili da im se divite?
    (ukupno je ispisano 24 str., u kladionicama, kvota na 30+ str. je 3.70 a na 40+ str. 5.30...navalite sa pričom da igram u single-u
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shone81 View Post
    Interesantna je jedna stvar ovdje što se ove teme tiče, niko ali baš niko do sad nije pomenuo lezbejke, tranvestite i bisexualce kao da oni nisu dio gay populacije i svi se gade pede*a a ovi ostali...što će te sa njima? Hoćete li i njih da bijete, da im se gadite, da ih poštujete ili da im se divite?
    (ukupno je ispisano 24 str., u kladionicama, kvota na 30+ str. je 3.70 a na 40+ str. 5.30...navalite sa pričom da igram u single-u
    Nisi pazljivo citao
    Pomenuh ja sta cemo sa pravima transvestita i to vise puta ali niko od ovih pristalica LGBT paradiranja da mi odgovori. Nisam mislila na bilo kakava prebijanja vec na prava sklapanja braka i usvajanja djece posto dosta ljudi ovdje nije imalo nista protiv da dijete ima tatu i tatu, bas me zanima kakav je njihov stav po ovom pitanju. A jos vise me zanimaju argumenti koje potenciraju konstantno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by fm_group View Post
    Nisi pazljivo citao
    Pomenuh ja sta cemo sa pravima transvestita i to vise puta ali niko od ovih pristalica LGBT paradiranja da mi odgovori. Nisam mislila na bilo kakava prebijanja vec na prava sklapanja braka i usvajanja djece posto dosta ljudi ovdje nije imalo nista protiv da dijete ima tatu i tatu, bas me zanima kakav je njihov stav po ovom pitanju. A jos vise me zanimaju argumenti koje potenciraju konstantno.
    ja iskreno ne bih volio...sa jedne strane to shto je uskratiti pravo nekom da podize djecu uzasno...ali iskreno zabolje me ona stvar kako se osjecaju "roditelji" ...Dijete koje bi zivjelo od malih nogu u svijetu koji velika vecina smatra nenormalnim jednog dana mora da pukne...od vrtica,osnovne,srednje skole ce uvijek biti izuziman kao neko nenormalan zbog cinjenice da ima 2 oca ili 2je majke.Ismijavano,ponizavano, to dijete ce da se zatvori u sebe i prilichmo su velike shanse za zeljom za samoubistvo...Ako treba dijete da ispashta zbog hira 2je osoba da imaju "potomstvo" onda se propalo....To nikad ne bih dozvolio kad bih se pitao ishta tu.

Kome ce shta prava transvestita...oce li se zenske oblaciti kao muski ili obrnuto teshko da koga dotiche...Da nisi mozda mislila na transeksualce?zene u tijelima muskarca ili obrnuto???
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Transvestit, transeksualac, transrodni nazovi kako hoces: a person and especially a male who adopts the dress and often the behavior typical of the opposite sex especially for purposes of emotional or sexual gratification.
    meni je to sve isto (bas kao gej ili P.) jer sam laik u oblasti toga kako se deklarisu i sta ih vrijedja od tih naziva ali mi je tema zanimljiva za raspravu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisi pazljivo citao
    Istina je da nisam pažljivo čitao ali iskreno, ne mogu da vjerujem da se digla tolika prašina bilo na forumu ili van njega oko gay paradiranja ili u opšte homosexualizma (kao da nam je prvi put da tako nešto čujemo ali je definitivno prvi put da se tako nešto održava u našem gradu pa i donekle kapiram da svi različito reagujemo ali baš ovoliko...). Eo da se uozbiljim i da iznesem i ja svoje mišljenje kako god ono zvučalo. Iskreno dok god nisu pored mene pripadnici LGBT-a mi ne smetaju jer moj mozak iskren da budem ne bi mogao prihvatiti da se dvojica momaka pored mene fatinjaju, ljube se i jedan drugom govore 'voliš li me - volim te' (isto važi i za lezbejke, bisxualce i tranvestite). Takođe, ne smatram da bi bili loši roditelji (tate ili mame koji se istopolno privlače a koji su u braku zajedno i da imaju dijete ili đecu ali smatram da je za dijete od samog starta važnije da zna koje su to prednosti ili mane, koje su to različitosti sa kojima treba kroz život da se nosi, da prihvata ili odbija, da se gadi ili divi, da mrzi ili voli i DA ZNA KO MU JE PRAVA MAJKA A KO MU JE PRAVI OTAC jer dosta spoljnih uticaja bi loše moglo da utiče na dječije procjene u vezi samog života i da ga možda dovedu do nekih pogrešnih koraka i sa 100%om sigurnošću koliko god loših roditelja ima i u heterosexulanom svijetu svako dijete će donekle na pravi put izaći samo uz pomoć svojih pravih roditelja a ne roditelja iz svijeta homosexualaca!
    (bez uvrede prema homosexualcima, ali tako stvari stoje)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

uuu fm nikako ti tranvestit i transvestit tj transeksualac nisu isto da znas .......................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

A metroseksualac jel to onaj što ne bira ko je muško ko žensko nego svuđe meće?Ili je to heterosekualac?Ko će ih sve povatati..
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

metrosexualac je tip koji voli sex u metrou ili se pali na metro ili često primjenjuje vožnje metroom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    Kome ce shta prava transvestita...oce li se zenske oblaciti kao muski ili obrnuto teshko da koga dotiche...Da nisi mozda mislila na transeksualce?zene u tijelima muskarca ili obrnuto???
    Quote Originally Posted by sparco View Post
    uuu fm nikako ti tranvestit i transvestit tj transeksualac nisu isto da znas .......................
    Nidje ne napisah tranVestit vec transvestit.
    E ako postoji razlika izmedju transvestit i transeksualac neka mi je neko objasni jer je ja ne vidim i ne znam
    zena u tijelu muskarca, muskarac koji oblaci haljine jer se tripuje da je zena i oponasa zene, trans ovaj trans onaj meni je to da prostite sve isto.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Metrosexualac je covjek opterecen duzinom svog polnog organa, pa je ime dobio po tome sto ga cesto mjeri metrom... Izvor: http://www.valjalobiponekadkoristiti...snonanjemu.com
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=fm_group;2173890]Nidje ne napisah tranVestit vec transvestit.
    E ako postoji razlika izmedju transvestit i transeksualac neka mi je neko objasni jer je ja ne vidim i ne znam

Transvestit - особа, muško/žensko , којa ima nagon da oblači žensko/mušku odjeću suprotnog pola
    Transexualac - osoba rođena sa izgledom određenog pola, čija komponenta seksualnog identiteta ne odgovara njemu/njoj, odnosno u suprotnosti je sa građom tijela. Bukvalno rečeno to je kao da ste zarobljeni u tijelu suprotnog pola (nadam se da za tačan odgovor čašćavaš nekim poklonom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Transvestit - особа, muško/žensko , којa ima nagon da oblači žensko/mušku odjeću suprotnog pola
    Transexualac - osoba rođena sa izgledom određenog pola, čija komponenta seksualnog identiteta ne odgovara njemu/njoj, odnosno u suprotnosti je sa građom tijela. Bukvalno rečeno to je kao da ste zarobljeni u tijelu suprotnog pola (nadam se da za tačan odgovor čašćavaš nekim poklonom

Izgleda da sam ja suvise glupa da razumijem razliku :mrgreen:
    Ako muskarac ima nagon da oblaci zensku odjecu onda je to vjerovatno zato sto se osjeca kao da je rodjen sa pogresnim polom a ne zato sto je haljinica sa izloga lijepa
    Dje si ti vidio da se MUSKARAC sa seksualnim identitetom MUSKARCA oblaci kao zena? (osim na maskenbalu)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači ako ti više po građi ličiš muškarcu nego ženi a oblačiš se kao žena tj ženske stvari nosiš, ti se onda stavljaš u isti koš sa transvestitom i transexualcem!?

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    12 Posts

31ог се организује породична шетња...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači ako ti više po građi ličiš muškarcu nego ženi a oblačiš se kao žena tj ženske stvari nosiš, ti se onda stavljaš u isti koš sa transvestitom i transexualcem!?
    Evo da uzmemo i praktican primjer: http://farm4.static.flickr.com/3588/...34967f377a.jpg
    Click image for larger version. 

Name:	3771467613_34967f377a.jpg 
Views:	100 
Size:	107.2 KB 
ID:	56073

Da li je ovo transeksualac ili transvestit? Ako je ovo prvo zasto nije ovo drugo i obrnuto?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ovo je crossdresser hahahahahaha ;p
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo da uzmemo i praktican primjer: http://farm4.static.flickr.com/3588/...34967f377a.jpg

Da li je ovo transeksualac ili transvestit? Ako je ovo prvo zasto nije ovo drugo i obrnuto?
    hahahahahahahahahahahaha...ne mogu da provalim ali je dobra slika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e preko slike nemozes znati,stavis mu ruku dolje i provijeris:mrgreen:.transvestit je osoba koja voli da obuce zenske stvari(ali ne mora da znaci da je gay)transeksualac,objasnio shone81 sem sto bi dodala da oni se i operisu dok to transvestit ne radi.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MRDzA View Post
    31ог се организује породична шетња...
    Jeli sigurno ovo?

Juce mi nailazi komsija koji je vlasnik teretane i kaze mi "Spremate li se za ovaj miting?Ako ocete dodjite kod mene da trenirate,imacete ovaj mjesec popus' 5 eura":mrgreen:
    Inace,lik je bivsi inspektor.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    12 Posts

Page 24 of 51 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)