Page 22 of 51 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 526 to 550 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    1. http://www.sauna-bossuet.com/forum2/...t&sd=d&start=0
    2. odgovor ti je u pitanju.
    3. moje babe
    Nisam znao za ovo,ipak postoji iskljucivo heteroseksualni forum.Ali bice da se nismo razumjeli ipak,postoji li tako nesto na ovim prostorima,u Crnoj Gori?Mislim da ne.
    Francuzi su zatucaniji od nas kao sto vidis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    drago mi je da znas da bi trebao da ti se naljutim
    mogu da odgovorim na sva pitanja ali necu jer nemam vise zivaca
    to sto ti nisi naleceo ni na jedan hetero sajt ne znaci da ne postoje
    necu da ti postavim link !
    Ne znam zasto?Ti si za moj komentar rekao kako je glup juce,posle si mi rekao posprdno da sam presmijesan,ja nijednom nisam uvijredio ni disrispektova' tebe kao sto vidis,cak je i Goran koji je admin potvrdio da su moji postovi i moja pitanja vise nego korektni
    Daj mi link nekog iskljucivo heteroseksualnog sajta ili foruma sa ovog podrucja,daj mi iskljucivo heteroseksualni sajt ili forum iz Crne Gore i priznacu da sam pogrijesio.U suprotnom tvrdim da je ovo diskriminacija vrijedna setnje,da,da,setnje i slogan ce biti PROSETAJMO,kad ga vi vec necete!
    Postavi link,ne budi skrtica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nisam znao za ovo,ipak postoji iskljucivo heteroseksualni forum.Ali bice da se nismo razumjeli ipak,postoji li tako nesto na ovim prostorima,u Crnoj Gori?Mislim da ne.
    Francuzi su zatucaniji od nas kao sto vidis
    1. ne
    2. tek sad sam skontala kako su zatucani a i vidjela
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Misllish vjerovatno posle ovakvog posta izvise mislis u sebi-misllish,mislim da si pogrijesio u vezi Jakuze!
    Last edited by Jakuza; 14-04-11 at 02:56.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Sve je jasno,drago mi je da priznajes da u Crnoj Gori nema iskljucivo heteroseksualnih sajtova i foruma,samim tim nema diskriminacija prema LBGT komuni.Dok LBGT zajednica itekako diskriminise heteroseksualce otvarajuci iskljucivo LBGT sajtove i forume,zatvorene forume da ne zaboravim na kojima ne zele heteroseksualne osobe!
    Nadam se da ce se svi heteroseksualci sloziti samnom da je ovo vrijedno setnje!PROSETAJMO!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Mislim... Mislis.... Svi nesto misle, jbg.
    Laku noc, suckers.

Sve ispod 150 dodatnih strana za par dana bi me potpuno razocaralo... ali ne sve istih ljudi... ocemo li statistike kakve pravit, ili ne? Mozda bi bio red. I prije zakljucavanja teme, rezultati glasanja... pa da to smeknem (bio bi i to red, previse vam paznje posvetih da ne bi).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    ja imam samo jedan argument na sve... Hetero ljudi ne nose banere sa natpisom " JA SAM STREJT" i ne organizuju parade... pogotovo ne ponosa... Pitala me skoro jedna moja drugarica: " A Gando, sa chime se oni ponose? Sa tim sto se **** u **** ? Kako im nije dosadno " Zavrsavam izlaganje... neka sam homofobican i sve to... ali meni ljudi to nesto neprirodno
    zasto bih kad je to normalna pojava i niko ih ne "etiketira"?
    ovo drugo boldovano: neznam jeli im dosadno ali tebi i meni u ovo doba je namrtvo dosadno!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Laku noc Rakel,prepunila si inbox(mada nisi mogla ti,nego ga je neko drugi napunio)
    Sto se ankete tice ja sam za!Drago mi je da smo izveli na cistinu da LBGT nisu diskriminisani,nego da je obrnuto!

P.S.Ja jos uvijek nemam opciju da dodajem anketu,nadam se da ce i to brzo doci,vidjecemo s Igijem
    Last edited by Jakuza; 14-04-11 at 03:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes' MI smo diskriminisani,dos'o mi racun za struju,brate nemogu da vjerujem kakav lopovluk!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Da, u inostranstvu, a sad ce (nadam se) tu inostranu slobodu i kulturu prenijeti i kod nas...
    U Cikagu su takve parade odavno postale normalne i prihvacene, Dusevic to zna najbolje...

Njemu i ljudima oko njega sve najbolje u organizovanju parade, da prodje sve u najboljem redu.
    Pozdrav iz dalekog Cikaga.
    pa vidim gor tebi u potpisu Chicago?
    znaci sretao si Vilsona,a vjerovatno prolazio pored njegovog gay kluba?

bice se napunio gore,pa dosao ovamo da siri "bratsku" ljubav?
    znaju li mu njegovi Dusevici sta je radio?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by KRKNA View Post
    ako iko treba da paradira kroz Pg to smo mi zanosno buckasti, popunjeni, masni, zadrigli, zaobljeni, debeli, predebeli i sl (u zavisnosti kako nas ko etiketira)..ne znam šta hoj ti homoseksualci..ni u jednom oglasu za posao ne viđeh - nepoželjni homoseksualci, zna se čiji su lobiji najjači i ko drži konce u rukama, ali zato u buljuk oglasa pročitah:
    potrebne đevojke - žene prijatne spoljašnosti - atraktivnog izgleda
    i čija su prava ovđe ugrožena?
    šta mi, prasci, onda da radimo?
    ma, hajte, molim vas....
    UAAA
    Dosta više sa buticima u kojima su lutke savršeno građene UAAAA
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Gay lobi vješto manevriše kako bi svoju akciju kao kukavičije jaje utrpao borcima za univerzalna ljudska prava. Potpuno neopravdano uspijevaju da svoje ciljeve utrape društvu kao apsolutni prioritet iako realno za to nema nikakve osnove. Crna Gora realno ima puno prečih stvari za rešavanje.
    Da bi ovo postigli trebaju im parade ponosa...

Svojevremeno sam na internetu nabasao na sajt o napadima na gay osobe u BG. To je valjda početak problema. Tamo negdje 2001-2002 počinju da vode evidenciju o tim napadima i bilo ih je svega 2-3 godišnje (dokumentovana). Onda kreće borba za gay prava insistiranjem na paradama ponosa i broj napada odmah skače na 12-15 godišnje (dokumentovanih). Bilo bi logično da posle ovakvog skoka broja napada zastupnici gay prava sjednu i preispitaju svoju taktiku uključivanja gay osoba u društvo....jer očigledno daje kontra rezultate. Ali jok.....oni još agresivinije nastavljaju u istom stilu.
    ZAŠTO?
    Kako nema teorije da su glupi jedino logično objašnjenje je da im ustvari dugoročno tako odgovara iako su kratkoročno rezultati loši.
    Da ne bih sad tupio dvije stranice sa objašnjenjem poslužuću se dobro poznatim primjerom sa Albancima i Kosovom. Albanci nikad ne bi dobili nezavisno Kosovo da nisu uspjeli da isprovociraju Miloševića, kratkoročno naprave katastrofu za svoj narod, dovedu do rata, ispadnu žrtve, što je na njihovu stranu stavilo medjunarodnu javnost a problem tamo nekih Albanaca odjednom postao planetarno pitanje.
    Gay lobi radi nešto veoma slično ovome gore jer je to jedini način da vladu neke zemlje natjera da njihove probleme stavi iznad drugih realno puno većih prioriteta. Recimo problem žena koje ostaju bez posla kad ostanu u drugom stanju.....a ima ih koliko hoćeš..... puno zastupljenijih i puno važnijih za državu.
    bravo....na zalost pola zaostalih homofoba ne shvata da zapravo pomaze lgbt zajednici na ovaj nachin.Nije mi zao lgbt populaciju...zao mi je Podgoricu i to na shta ce da lichi posle ove parade ako se odrzi...10% zadrtih ce mozda da proba da se obracuna sa njima, ostalih 90% ce pod izgovorom da lome i rasturaju nash grad bez ikakve prijeke potrebe za tim...

jasno je meni da oni traze prava, ali traze na pogreshan i bezobrazan nachin.a da je bog dao,imamo dovoljno idiota da im pomognu u tome da dobiju svoja "prava" ....

shto se tiche organizatora...iskreno vjerujem da njega zabolje ona stvar za to shto radi....dobija pare i mali mu je posao......
    Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 14-04-11 at 08:49.
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, zaključak je sledeći:
    homosexualizam i parada ponosa (srama) nisu popularni kod nas kao u Evropi u kojoj imaju više prava od heterosexualaca i nikad neće biti popularni.
    40% naroda što se ove teme tiče rekli su da ih briga za tu paradu,
    50% naroda se gadi homosexualca,
    10% naroda je spremno za great fight sa njima tog 31. Maja
    Mislim da smo sve rekli ili ima još ko da doda nešto pošto je ova tema number 1 na forumu
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Au, koja talabuka. Što jednostavno ne puštite ljude da odrade to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Drug Ferhat daje ostavku do 31-og maja ...interesantno i smijesno
    Open your minD

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Traži da ga pošalju u diplomatiju. Ko je on da traži išta?

Poslao bih ja njega u San Francisko.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahah..taman tako, posle svih bobmi(anatema) koje je bachio. U egzil !
    Open your minD

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Ali ne bilo kakav egzil - u San Francisko, svjetsku prestonicu gay populacije. Vele da ih ima oko 20% tamo. Čuli da je povoljna klima za život pa migrirali masovno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno ..preko 100.000 registrovanih jedinki ....kako bi se preznojavao tamo dgrug Ferhat.
    Last edited by UndertoW; 14-04-11 at 12:01.
    Open your minD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ferhat je, gospodo , najposteniji politicar u Crnoj Gori. Tako se ispostavilo.
    Mislite da podrzava 90% politicara ovo? NE! Ali ne smiju da kazu jer nemaju damu, jer im je stiglo naredjenje od nekoga iz evrope i to je to. Drzava nam nije suverena, vec primamo naredbe i funkcionisemo tako.
    DINOSA GOSPODINE!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Tako mi njegovog poštenja. On gleda glasačko tijelo koje može da koristi. Da mu fotelja zavisi od neke druge populacije, drugačiju bi priču pričao. A sve i da jeste pošten, pošten je kao što je i Šešelj pošten. I on je pričao što je mislio. Između njih je razlika samo u nacionalnosti. I jedan i drugi su radikali.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pitanje za misllish,sto ne otvorite forum za citanje?
    Zato sto je to njihova "demokratija" i postovanje prava. Bi da s**u na tudju livadu a na njihovu niko da ne smije da prne.

Suckers.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    bravo....na zalost pola zaostalih homofoba ne shvata da zapravo pomaze lgbt zajednici na ovaj nachin.Nije mi zao lgbt populaciju...zao mi je Podgoricu i to na shta ce da lichi posle ove parade ako se odrzi...10% zadrtih ce mozda da proba da se obracuna sa njima, ostalih 90% ce pod izgovorom da lome i rasturaju nash grad bez ikakve prijeke potrebe za tim...

jasno je meni da oni traze prava, ali traze na pogreshan i bezobrazan nachin.a da je bog dao,imamo dovoljno idiota da im pomognu u tome da dobiju svoja "prava" ....

shto se tiche organizatora...iskreno vjerujem da njega zabolje ona stvar za to shto radi....dobija pare i mali mu je posao......
    Kako da ne... slobodno iskljuci beogradski scenario, od policije niko nece smjesti da prdne, a kamo li da lomi i rastura Podgoricu. Lako je kontrolisati manje judi.
    There are so many dawns that have yet to shine!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

u svakom zitu ima kukolja....pa i u nashem....

mora da nisu chuli za pojam "ugrozena vrsta" ...huligani prakticno pomazu da lgbt-ovi postanu to...shto ih vishe budu tukli to ce veca prava ovi da dobijaju.Shta su 2-3 pretuchena *****a spram povlastica koje ce kasnije da uzivaju.Samo naprijed!!!!

I od kad je rijech ***** pogrdna??? uchinjelo mi se u nekom postu da se naglasilo da se ta rijech ne koristi iz poshtovanja prema toploj braci....Jel pogrdna iz razloga shto je mi tako koristimo? Bi li GEJ ili HOMOSEKSUALAC takodje bili pogrdni da ih koristimo za uvrede chesce nego rijech *****???

Zaboravih da se izjasnim povodom parade :

Draga braco i sestre homoseksualci,ja sa svojom zenom izbjegavam da se zvalinjam po gradu jer smatram da je sve preko obicnog poljupca suvishe ruzno gledati kada sam u javnosti(ili bilo gdje gjde ima nepoznatih ljudi).Ako vi trazite pravo da to isto radite po ulici niko vam ga nije zabranio na prvom mjestu.To koje ste seksualne opredijeljenosti je vasha lichna stvar.Zasto zelite da svi znaju da ste homoseksualac/a .Kog boli ona stvar za to...Zashto mora vash shef na poslu da zna da ste jedan,zashto mora drushtvo da zna da ste jedan,zashto bilo ko treba da zna shta ste?Chemu ta zelja za eksponiranjem?Jel zato shto se dostina ljudi gadi na samu pomisao na vas pa zelite da im trljate nos vashim njeznostima u javnosti? Ako vam je to stvarno cilj, onda se nimalo ne razlikujete od idiota koji pokushavaju da vas lishe zivota dok vi defilujete ulicom.A josh gore je shto dozvoljavate da osoba koja organizuje isto vuche za nos,jer ce on debelo da profitira za vashu shetnju,a vi od toga vjerujte mi nemate nishta.....
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Page 22 of 51 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)