Page 17 of 51 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast
Results 401 to 425 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Mrlja View Post
    Roditelji? Zasto mislis da su oni najvise krivi?
    Ne kazem da nisu. Krivi su koliko i drugi ljudi, ustvari i vise, jer ako vec drugi ne mogu da prihvate to sto on voli isti pol, mogli su makar oni malo da mu olaksaju. Sto su vremenom, koliko - toliko, i uradili, ali ne znas koliko je, prije svega mog, truda, vremena i razgovora bilo potroseno da shvate da je on ista osoba koja je bio prije nego sto su saznali za to.

I jeste tacno da mi u pocetku nije bilo svejedno. Ali ne zbog toga sto je on homoseksualac, vec zbog toga na sta ce zivot da mu se svede zbog te cinjenice, na kakav je zivot osudjen.
    Ali ga bezrezervno volim i podrzavam.
    Jer smatram da takva osoba to zasluzuje.

Upravo zato sam rekla da su vaši roditelji krivi što se tvoj brat osjećao kao "gradjanin drugoga reda", bar si ti to tako predstavio!
    Ako je istina i ovo o samoubistvu i o psihičkim smetnjama u vidu depresija isl. niko tome nije više mogao kumovati nego vaša porodica i sredina u kojoj je spoznao sebe i očigledno bio svjestan da nije kao takav prihvaćen, zar ne?
    I sad treba da paradira da bi se "oslobodio"...ne slažem se!

Uostalom, kome ja da se obratim što moja porodica ne prihvata mog momka jer kažu nije za mene, ja boljeg zaslužujem i ovoga NIKAD neće prihvatiti?
    Oćemo li pravit paradu neprihvaćenih zatova i snaha (uh kako je ovo drugo brojna populacija?!)? Ko se bori za njihova prava da slobodno vole?

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ovo je skup bajki koje nemaju veze sa stvarnosću mada i ja znam jednog koji tvrdi da mu gazda dao otkaz sto ima sklempave usi. Kao redovni davaoc krvi najodgovornije ti tvrdim da me niko i nikad nije pitao o seksualnim sklonostima, a davao sam krv i u u Pg i na Ct i dosta gradova van Crne Gore.
    Morala bi se potruditi malo bolje da pokazes tu diskriminaciju.
    Sa druge strane sopstvenim ocima vidis da nidje nijedne ustanove dje moze ući invalid koji je u kolicima, nidje semafora sa zvucnim signalima za slijepe, jedna jedina biblioteka u cijeloj drzavi pa i nju pokrali.,.... to je draga moja diskriminacija jer kako da se zaposli neko ko nema ni teoretske sanse da dodje na taj posao. Oni su iskljuceni iz nasega drustva i niko se ne buni da je to diskriminacija i svi ćute kao da se nista ne desava. Oni su i ponizavani i vrijedjani jer nemaju ni polovicne sanse da se bar ośecaju kao dio normalnih osoba koji rade i zaradjuju za sebe. Geja ili lezbijku niko ne pita s kim u krevetu provode slobodno vrijeme, a na celu to nikom ne pise. Ovi stvarno diskriminisani nazalost i ne mogu sakriti svoj povod diskriminacije i bezosjećajnosti drustva, sredine i svih ovih strasnih modernih demokrata koji oće silom na sramotu da budu moderni demokrati i da setaju zbog umisljenih ugrozenih prava.
    Bravo Hari, ne mogah da ti dam reputaciju, a ovo zaslužuje respect!

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Vjerova ili ne ja ne znam nijednog geja niti nijednu lezbijku pa ne znam sta oni kriju i cega se boje. Lako je moguće da medju poznanicima ima i takvih, ali posto se ne ispovijedamo o sportskim aktivnostima u krevetu znaci da u drustvu jednako funkcionisemo i bez strahova. Nije valjda da mislis da se moja sloboda sastoji u tome sto cu trubiti okolo kakav sex volim i to dati na ocjenu ulice, komsije ili rodbine? Mozda imam rodjaka koji bi se mene odrekao kad bi rekao da ne volim samo misionarsku pozu, tetka bi se zabrinula sto ne volim plavuse, a ujna vise preferira ofarbane crvenokose sa krivim nogama? Ako znam zna me jad koga bi to jos interesovalo i zasto bi ja te impresije dijelio sa bilo kim i jos bio perverzan da zelim cuti misljenje drugih ili potrebu da ih ubijedim da je jedino ispravno to sto ja volim.
    Shvati da je ogromna antipatija prema toj populaciji bas zbog tog nametljivog, ponekad bljuvatog "promovisanja" sopstvene sklonosti i stravicne demagogije da svi kojima se to ne svidja je ili homofob ili ulicar ili razbojnik, a u najboljem slucaju nedemokratska seljacina. Jos od vremena kad pokusase lincovati Dinosu sve je samo "pricam ti pricu" i nijesam cuo nijedan jedini primjer diskriminacije, ogranicenja, a ako je namjera da bas naćeraju narod da ih voli to je malo tezi slucaj za bilo koga pa i za njih.
    eeee, neki vole da ih papagaji gledaU dok opošljavaju...ja bih paradu za nesretne papagaje koji stresove preživljavaju!

Quote Originally Posted by NSX View Post
    da oni stvarno hoce da natjeraju narod da ih voli organizovali bi neku drustveno korisnu akciju makar da posade koje drvo ociste neku rijeku kad smo vec ekoloska drzava ili asfaltiraju taj prvi kilometar novog autoputa kad su ovi sa vlasti vec nesposobni
    jes, pa da ih umeče dok se bave društveno korisnim radom, nijesu poludjeli!

Sigurna sam da u ovoj tradicionalno-ruralnoj sredini nije lako biti različit, i sigurno da postoji neka vrsta diskriminacije, ako ništa, ono se vazda može naći majmun koji će se zalećet da te umlati jer si drugačiji, medjutim, to nije "privilegija" LGBT populacije, to može zadesiti svakoga ko se malo izdvaja nečim iz sredine...tako se može osobi koja ima specifičnu frizuru desiti da bude "bivena" na ulici, osobi koja nosi neku neobičnu odjeću, ranijih godina pirsinzi na obrvama, nosu, su izazivali negativne reakcije tih posebnih likova ovoga podneblja...znam za slučaj jednoga danas pokojnoga umjetnika, koji je u jednom CG gradu bio isprebijan samo zato što je poznato lice, i još Podgoričanin! To je bilo davno, šezdesetih godina prošloga vijeka...

ali samo naglašavam da onih koji reaguju nasilno na nešto što je drugačije je vazda bilo i biće ih, to nije privilegija LGBT i neće ova parada donijeti da se takvi primire, a da oni koji su drugačiji u bilo kom smislu počnu normalno da žive u odnosu na ove koji ne prihvataju različitost!
    Poradi mene i mojih "drugova" možete sobodno mirno živjeti dok nas ne ugrožavate, i parada to neće promijeniti...mene samo iritira ta potreba za egzibicionizmom....a on je svojevrsni poremećaj
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

@GIPSY
    Nervira me paradiranje,a tek sto oce djecu da usvajaju,a idu protiv prirode,ne mogu da imaju djecu
    Ja sam i juce reka' i sad crnca u grad kad vide bulje u njega i okrecu su ka avetni,nikad na ovim prostorima nece bit normalno da se muskarci ili zene drze za ruke i da se ljube i neka nece.Te stvari neka doma ostave!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Oćemo li pravit paradu neprihvaćenih zatova i snaha (uh kako je ovo drugo brojna populacija?!)? Ko se bori za njihova prava da slobodno vole?
    Ja bi onda izliza cipele setajući samo to bi bila parada bruke ili onih koji djaolja tasta neće za zeta

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

:grin:eeee, neki vole da ih papagaji gledaU dok opošljavaju...ja bih paradu za nesretne papagaje koji stresove preživljavaju!
    hahhahahhaha kako je ovo kvarno i treba prijaviti nekoj NVO za zastitu ptica hahhahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    "da ga vidim,skidaj gace":ass:

That's the spirit.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Fikusi, fikusi.... Tako mi svih 69 zaljubljenih parova ociju koje pomno prate ovakve teme... A nije da ih nije bilo, tema tj.
    Da sam dokonija, pa da odradim listing.... i vidim sta se kod kojeg nicka promijenilo za svo to vrijeme bivstvovanja po njima

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Dok citam sta pisu ova 2-3 geja na ovoj temi, koliko su samo bezobrazni i koliko podrzavaju sve to, kakvim se "ispitivanjima" sluze kao argumentima, radujem se prebijanju kojeg na zalost nece biti...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Mnogi gej muškarci se stide upražnjavanja analnog seksualnog odnosa zbog mogućih problema sa higijenom. Održavanje higijene u velikoj mjeri čini seksualno iskustvo prijatnijim. Iako se, sa medicinskog stanovišta ne preporučuje zbog mogućih problema sa organima za varenje, većina gay ljudi koristi “home made” klistiranje. Takvo klistiranje, tj. čišćenje se svodi na ispiranje kolona (debelog crijeva) mlakom vodom (nikako vrućom) tako sto se sa kraja crijeva tuš baterije odvida rasprskivač, te se kraj crijeva prisloni na anus kako bi izvjesna količina vode ušla u kolon i isprala ga od fekalija. Postupak se ponavlja dokle se kolon skroz ne ispere. Blago neprijatan osjećaj prilikom ulaska vode u kolon je sasvim normalan. Onima koji tek počinju sa praktikovanjem klistira savjetujemo da to isprobaju nekoliko puta prije nego se ukaže stvarna potreba, kako bi ispitali reakciju svog organizma. Preporučljivo je je klistiranje obaviti najmanje sat do dva prije sexa, kako bi se izbacila sva voda. Sa druge strane, sa čišćenjem ne bi trebalo pretjerivati upravo zbog gore navedenih preporuka ljekara. Takođe, izbjegavajte pretjerano brisanje jer ono može izazvati iritacije i krvarenje. Većina vlažnih maramica sadrže parfem i mogu iziritirati čak i spoljašnji dio anusa.
    Mnogi gej muškarci izbjegavaju da traže medicinsku pomoć zato što im se čini da će, ukoliko su ikad imali analni seksualni odnos, doktor biti u stanju to odmah da prepozna. Da, anus je raširen nakon seksualnog odnosa, ali se vraća u normalu ubrzo potom. Ovo ipak ne važi u slučajevima kada koristit velike dildoe (vibratora) ili praktikujete fist (penetracija šakom/rukom). Ukoliko smatrate sumnajte da nešto nije u redu sa vašim analnim otvorom obavezno posjetite izabranog ljekara.
    Prelijepo!
    Last edited by Jakuza; 13-04-11 at 02:10.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

E sad mi ovo nije jasno,stide se da podju kod doktora jer ih je sramota rasirenog anusa da idu,a nije ih sramota da paradiraju :???:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Ja sam ovo nasao na gej portalu!
    To su potpuno normalne stvari za gej muskarce zar ne?Nije mi jasno odakle tolika zelja i hrabrost da se paradira pred cijelom Crnom Gorom,a kad treba da se ide kod doktora onda je sramota.Nece doktor zamjerit'!

Nema tu nista skriveno,nista za sramotu!Ako cemo vec da paradiramo,necemo se od doktora stidjet'!
    Last edited by Jakuza; 13-04-11 at 04:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koja je milina nekim ljudima ovde sto hodaju(zive) u tunelu.i nece da prihvate nista njima "strano" i ne vide dalje od svog nosa.a vrh je sto "homosexualizam" poredjuju sa papagajima!a bravo vam ga.ovaj prica o crnokosim djevojkama sa velikim sisama,ona o zetu ili svekrvi (wtf?).kako bi vam bilo da morate svog partnera sakriti cijeli zivot jer to nekim "ljudima" smeta?a?
    a dosadilo mi je da pisem na ovoj temi.ada i "dzunglasi" bi svhatili o cemu se ovde radi vise!
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako palamudite da vam je znati. 17 stranica... Parada ce se odrzati, svidjelo se to nekome ili ne, i proteci ce bez jednog incidenta. Ubijedjen sam u to... Za desetak dana, sve ce se zaboraviti i stvari ce ici dosadasnjim, monotonim, uchmalim (tachno predosjecam da ce neki homofob ovo procitati kao uchmarnim) tokom... :blah:
    Last edited by Serhi; 13-04-11 at 04:01.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    That's the spirit.
    ha,ha,ha!!!
    kako mi ga spusti...
    he,he
    Last edited by cartuning kotor; 13-04-11 at 08:38.

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Ako cemo ga g*zicom ulazit u Europu - ne ulazili vala nikad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne. biće par ljudi koji će taj događaj zabilježiti okom kamere. I biće mirno taman 10ak dana. A onda će neke čudne stvri počet da se dešavaju. Počeće da se pada sa stepenica, u otvorene šahte, neki će da se biju sve glavom po palica i tako jer je normalno da neki nastrani imaju suicidalne nagone. Treba viđet da se pomogne takvima da to ne rade više
    Šlagom ja bih tebe nasapuno
    Onda bih nosom napisao Bruno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nevjerovatno. Crna Gora - Politicki Sistem Demokratija.
    Vecina odlucuje. Vecina se pita o svim pitanjima, a po pitanju nekih skakljivih i problematicnih pitanja za drzavu, organizuju se neki referendumi glasanje itd. A vlasti ako ne odgovara to, nikad nece organizovat referendume po tim pitanjima. Isti slucaj kao sa NATO.
    Nego, nisam mogao sve da procitam jer me je nervoza uhvatila da sam htio u kompjutere da vam uskacem. Ne svima, zakljucicete kojima...
    Da malo prostudiramo to...
    Na tu paradu ce svi bit ali samo *****i Podgoricki, Crnogorski nece bit. To je bukvalno svima jasno.
    -Tu povorku ce predvoditi ovi sto im je zinula zicagu za parama, jer ce GRDILO para dobiti za organizaciju. (Uvijek sam se pitao odakle tako jak *****ski lobi?! Ko im je glavni na planeti da mi je znati? Odakle im toliko para?!?!)
    -Na paradu ce biti dakle svi iz tih velikih nevladinih organizacija koje se bore za ljudska coce prava, cak sam ljudi cuo smijesnu informaciju da ce davati po 300eura da se izadje na paradu! Kakav vic. Nisam mogao da vjerujem kad sam cuo od jedne ozbiljne gospodje, srednjih godina, direktorke jedne ozbiljne podgoricke drzavne firme! Zamislite, 300eura da daju da budete ***** jedan dan! Eto koliko im je bitno da se organizuje to...
    -Dalje, koji je interes tim *****ima pravim da prosetaju zasticeni sa sigurno 5000 policajaca!? To je kao da setate u sobu, da vas niko ne vidi!? I snime to mediji i predstave narodu! Parade *****a su prave tamo nedje u kanadu, ameriku, njemacku... dje oni prolaze kroz narod, zurke neke itd, a ne dje cete linchovat odmah!
    Sad su oni kao dosli da promijene svijest gradjanima odma direktno paradom! ha! Boze... Nista se nece postic sa tom paradom, to znaju svi! I oni, i obicni NORMALNI narod.
    Sto nakon parade? Ja cu ih gledat normalno? Bice kao u Londonu u Soho kvartu, dje se fatinjaju ljudi, transvestiti itd po ulaza, na ulicu, na trotoar... PIH! Odvratno da odvratnije ne moze bit. Zamislite dva covjeka, ka ocevi neciji od 50 godina kako se fatinjaju ka tinejdzeri u ulaz... Tako ocemo u Evropu? Tu Evropu mi hocemo,a? Moramo li citavu kulturu iz evropskih drzava da prihvatimo? Moramo li da promijenimo vjeru kojim slucajem?
    -Znamo svi kolika ce steta bit. Mislite da nece niko izac na ulice da se pobuni? Mnogo mnogo naroda ce izac na ulice vidjecete. Bice vam scenarijo slican iz Beograda siguran sam. Ne pozivam na linch gospodo milicioneri, nemojte me zvat na informativne razgovore, samo procjenjujem situaciju jer provodim dosta % zivota na ulicu,pa slusam komentare i spremnost.
    Da je srece da svi (mirno gospodo policajci, i ostali spijuni sto citate) izadjemo na ulice taj dan, i da se pobunimo.
    Podgoricani su davno rekli:
    `Mi smo djeca Podgoricka, svima nam je mila vagina.` i `ZIVIO K....c u P...u!`
    Sve sto nije prirodno nije normalno.
    E sad, da li je dobro to neprirodno ili ne, to su vec ukusi.
    Last edited by avitanretla; 13-04-11 at 09:58.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

svima ces ti posle zahvalit na zrtvi , kad eu kaze bravo vi ste sad potpuno demoktratsko otvoreno tolerantno drustvo, nije bilo problema *****i su defilovali slobodno ; )
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

a komedija, automatizovani sistem foruma ne dozvoljava u rjecniku rijec p.e.d..r i ja dobih inraction, nego mora homoseksualac , e zamislite dje su se sve uvukli , sramno i stidno, i ne vidim nista loze u tome izrazu al dobro, da znate da se ne opecete

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Vidim da se tema zahuktava pa vas molim da koristite rije Homoseksualci ili tako ......na ovom forumu necemo dozvoliti koriscenje rijeci P***** ako vec moram svima da crtam. Ni kao karakterisanje ni kao oznacavanje ove skupine...
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

mozemo li samo homo ili homic, posto je ovo predugacko?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Nije nikakva komedija nego ne volim nekulturu......ja sam to ukljucio a naveo sam koji izraz mozete da koristite. Zelim da ostanemo korektni ovdje....pa za koriscenje te rijeci iamte blogove i pm itd...

Jer meni ova tema bas nije nista interesantna ali jeste mi interesantno ophodjenje ovdje.
    Last edited by Goran69; 13-04-11 at 10:11.
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Pa homo je i covjek...ja i ti....a homic je mali covjek...to mi je naravno ok....

I prije nego sto se razvali sad diskusija o ovome svi dobro znate o cemu pricam tako da ce dalja pitanja biti ignorisana...meni je takvo etiketiranje vulgarno i ne treba ga koristiti na ovom forumu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu ulaziti u definisanje homoseksualnosti ni po kojoj osnovi jer jednostavno nijesam strucan, a i ovi sto su strucni jos uvijek lome koplja oko toga. Samo znam da nam je drzava puna sociopata i ljudi sa drugim poremecajima o kojima niko ne brine i nikad se nije cuo glas ( osim od tih samih osoba i par nvo-a ) da ima se pomogne. Ali nasi ljudi su uvijek raspolozeniji bili kad nesto treba da se rusi, nego kad nesto treba da se popravi. U ovom slucaju ono sto treba da se popravi je odnos drustva prema gej populaciji. Jednostavno, ne mozes ti nikoga fizicki ili dusevno ugrozavati samo zbog njegovog opredeljenja. Ja licno mislim da im parada nije nacin da to postignu, ali necu zbog toga izlaziti i razbijati paradu, niti ugroziti tu njihovu inicijativu u bilo kom smislu (sto bi prost narod rekao - svoga posla). Jedino sto ja zamjeram gejevima je namjera da njihovu literaturu uvedu u redovni skolsko obrazovni program, ali mi ne bi smetalo da se uvede kao izborni predmet i sl. i da se djacima ili roditeljima ostavi da izaberu zele li da djecu obrazuju u tom smislu.
    There are so many dawns that have yet to shine!

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

e super..
    ja ne podrzavam ovo okupljanje homoseksualne parade..
    i mislim da homici ne bi trebali ovako da se eksponiraju..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

as sta ima lose u toj rijeci izvini ? jel to pogrdna rijex mozdA? takva je od pamtivijeka, tek nove moderne generacije su dobile rijeci kao sto su gay ( strana rijec nije ispravna u nasem jeziku pa ne zelim ni da je izgovaram i pisem ) i homoseksualac ?!!?!?! jel to sad neka nova fora izigravanja neke tolerantnosti, ili je mozda zbog toga sto ste na njihovom portalu birani medju najvece neprijatelje homo populacije ? pa ste se uprpali od tuzbi i osude ? ili ko zna , mozda ne smijemo vise reci providno nego samo transparentno ? dakel ja za prvih 15 godina zivota lise pe..er rijec nisam nikad cuo do pojave neke nove televizije i modernih stvari za druge dvije rijeci, i samim tim vi sad mene vrijedjate sa ovim nastupom i cenzurom, al kako god , tako nam je sve u drzavi ....................... jos treba ic i ribat onog u vrh sela crnogorskih sto koristi sve stare rijeci i zabranit mu pricu , rec a ne ne to sad ne ide ne valja , netolerantno je , cuti ............ a kao drugo taj odomaceni izraz je i u muzici, ocemol krenuti sa malom sobom zna se vec cega, preko draga ne budi p od corbe, pa do vatrogasaca i njihovog p, pa ih niko ne oriba zbog toga............... e kuku mene, im unsubscribed sa ove teme, samo neka ste zdravo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bez veze su price prebit, razbit, bubuljima u glavu, to je lako napravit, ali kome ??? Kome ces da slomis izlog i pocijepas auto ? Nekom svom sugradjaninu ? SVOJE CES DA RUSIS !
    Lako je napravit frku, krenes za masom i eto, zasto ne bi krenuo za onom drugom masom ? Pa da ti bude lijepo, i onako nema nekih desavanja kroz grad, ovako podjes tamo izigras iskaces i pricas mjesec dana kako je bilo, homoseksualnost nije bolest, licno nemam nista protiv toga, neka prave paradu, treba da znas da su te osobe rodjene takve, isto kao sto smo mi rodjeni da nas privlace osobe suprotnog pola, i jednostavno tu ne mozes nista promijenit. A da li je za osudu ? Zamisli da ti je brat homoseksualac, pa to godinama vjesto krije, i jednom ti se povjeri, kako bi reagovao ??? Da li bi ga osudio pa da ga svako na ulici pljuje i gadje bubuljima ili bi ga podrzao ??? A brat ti, tvoja krv...
    Ovo je ispit zrelosti, a cini mi se da smo mi jos uvijek zeleni ...
    Here and There

Page 17 of 51 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)