Jeste, mislim da bi parada najbolje prosla u Gusinju naprimjer.![]()
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
Ja i pojedini ođe ne živimo izgleda u istu Crnu Goru, kakvi huligani, kakvi neredi što vam je?
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Dakle, Gej Parada prvo u NK da se napravi, pa onda u HN-Kotor- Bar-Budva, pa u Kolasin-Mojkovac-Andrijevica, pa onda u Berane-Bijelo Polje-Rozaje
Ma eto samo malo mastamo.Ono kako bi bilo kad bi se mi zaletili u tu "masu istopolno zaljubljenih" pa ih sve razbili ko pič*e, da im ne padne vise na pamet da se oni nama setaju....
A virovatno da cemo doma uz smoki da ispratimo sva ta desavanja, negdi duboko u sebi razocarani sto isto nismo imali mud* da budemo makar jednom RAmbo u zivotu.![]()
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
najbolje još da imamo putujući cirkus kroz cg... da neće kasandra doć?
nothing comes from violence and nothing ever could
ja ne zelim od njih nikom nista nazao. NE SMETAJU mi. Nisam homofobican. Ja sam siguran u svoju sehualnost, i tudja me ne zanima.![]()
Meni smeta sto oce u PG svoju paradu, kad DOBRO ZNAMO DA SU VECINA ORGANIZATORA IZ DRUGIH GRADOVA.
NEKA ORGANIZUJU PRVO U SVOJIM SREDINAMA.
!!!!!
Jedinstvena prilika da damo za pravo narodu da kaže da jedino Chuck Norris smije da bude obezbjeđenje na paradi ponosa u CG.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moze bit da oce da se organizuje u PG zasto sto je PG glavni grad. Mada sto ja znam....
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Dobro, pričajmo malo o pravima.
S kim bi recimo ti prije sjeo za stol?
Artikuliranom, elokventnom osobom koja točno zna šta želi, koja je spremna na kompromis i dogovor ili sa gologuzom cičavom ruljom koja od sebe u javnosti radi lakrdiju?
Dali je taj bizarni Circus Maximus koji priređuju po ulicama krajnji domet homoseksualnog lobija?
To i sumanuto dizanje kaznenih prijava je očito jedino što znaju u životu.
Al' im je teško u životu, ma sve nešto razmišljam, ako mi u životu krene loše postajem profesionalni *eder.
Sve četiri u zrak i "*ederiši".
Nebesa mu, pa nek upakiraju taj *ederluk u neku formu, pa možemo dalje vidit šta ćemo, ovako se ponašaju k'o orci.
![]()
Last edited by Nanashi; 12-04-11 at 12:30.
Ni ja i mislin da je strasno tuchi nekog samo zato sto je razlicit.
Ali u tim sredinama odakle vecina shetaca i dolazi, tamo je vec odrzana parada.
Sad je vrime za nove teritorije.
Mislin da oni imaju potribu da u svakom vecem gradu na planeti odmarshiraju makar jednom.
I ne mogu da docekam da ih vidim kako setaju kroz neki veci grad u naprimjer Avganistanu.![]()
Ako se već održava parada u CG, tad bi je ispravnije bilo organizovati u konzervativnijoj sredini tipa Nikšić, Bijelo Polje etc.
The more things change, the more they stay the same.
Evo sa casa citam ovo i samo cu reci : SUDIJA *****U!!!! xD
A ti mislis da niko od tih "gologuzih obijesnih *****a", kako si ih sve fino okarakterisao iako to veze s mozgom nema, ne radi posteno da zaradi svoj novac? Nego su svi po difoltu prelosi ljudi kojima je sve na svijetu da se prcaju u dupe i setaju gologuzi po centru Podgorice?
Kakvi ograniceni ljudi, ja ne vjerujem sta citam.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Ocito ne znas definiciju glavnog grada. Budva moze biti "turisticki glavni grad" ali glavni grad Crne Gore ne moze biti nikako. Glavni grad je grad u kome se nalazi administracija te zemlje.
S ozbirom da ovi gejevi ( ili kako se vec zovu ) traze neka prava,logicno je da ih traze u Podgorici gdje se nalazi sjediste vlade,suda,svega i svacega, a ne u Budvi na miss(mister) wet t-shirt contest
Ipak Budva je mnogo atraktivnija i tamo treba da setaju,PG je overrated
Sto se mene tice imaju dosta brda i planina pa nek se malo bave planinarenjem...
Ajme čovječe, pa problem je u tome što su nametljivi i dosadni, šta rade redikule od sebe u javnosti, nek više prestanu silovat te sirote gradove i javne površine, nek više taj *ederluk prestanu ljudima gurat pod nos.
Problem je u tome što je njih briga što mene nije briga (za njih).
Pa prvi bi im dao sva prava osim posvajanja djece, evo im ih odma, samo nek više prestanu cičat i trubit, pa ko čajnici su koji propište na špaheru kad voda uskuva...
:mad::mad::mad:
za njih me zabolje oni (jedina briga je hoce li vlasti inscenirati neki nered kako bi skrenuli paznju sa necega), smeta mi jedino sto ce se od mog PDVa izdvajati dnevnice za policajce koji ih cuvaju...
She is only here to annoy herself!
Ovo boldano, palo mi na pamet kad je ispao onaj cirkus u Beogradu.
Divljaci zbog parade porazbijali pola grada, sve gori, policija jedva izvlači živu glavu a *ederi sve to gledaju, ispijaju čaj u STUC-u da bi ih nakon svega toga policija taksirala doma (!).
Ali bitno da su oni pokazali svijetu da znaju mahat zastavicom dugine boje.
A šteta milijunska.
Srbi su budale (mislim na ove odgovorne u BG., dakle političare i vrh policije) što unaprijed nisu rekli da je Gay Pride u Beogradu događaj visokog rizika te da grad nemože garantirati sigurnost ili predložiti da se troškovi osiguranja namire iz *ederskog džepa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks