racun za struju opet 109 eura.....koji *****i od EPCG....
:)
Oo pobratime ! Ne, presta samsad sam ti slobodnijih shvatanja, razumijes ti mene. Neka radi ko sto kođ mu je volja. Kako zdravlje?
A izbrisaste mi post. Neka nekaja nisam poziva na nasilje, daleko bilo, ako je to razlog. A evo sad cu da koristim rijec "Gay"
izvinjavam se ne pratim dokle smo stigli sa evropskim integracijama
Pogresno sam shvacen. Ja podrzavam G A Y parade. Zar ne bi bilo dobro da se svake godine odrzava kod nas po nekoliko medjunarodnih G A Y manifestacija. Da damo sansu G A Y turizmu. Da Montenegro bude svijetla G A Y tacka. Samo neka G A Y lobi salje pare vladi a ovi nama povecaju plate pe-šes puta. Ja licno obezbjedjujem cika Elton Dzoa, bez centa! Druze je li bog da
Ka sto sam vec napisa bio, sigurnije im je bez parade![]()
ja neznam sto se svi bojite da vam sapun ne ispadne iz ruka,a ne boj' te se ljudi,nece vas niko naguzit' sa ovom gay paradom,naguzila vas je drzava pa niko ni da pisne!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Još malo pa će se po Podgorici čuti: 'oooo...đe si zete, đe mi ga je sin'...viva la Evropa
Prva greška ove teme je što je na Svaštari, a ne na politici.
Kod nas uopšte ne postoji klima da se razgovora o LBGT pravima na malo višem nivou od dnevne politike. Prvi autentični predstavnik se pojavio, nema ni godina i gura svoju priču koju "shvataju" samo dežurne NVO.
Ne bi Crna Gora bila Crna GOra, da stvar nisu preuzeli političari. Vlada je, gledajući samo ka EU, odmah uletila u organizaciju, ne bi li se to pitanje maklo sa upitnika za prijem u članstvo. Vlada kao birokratska, a pragmatična institucija će sve uraditi da to prođe kako treba, makar preoblačili policajsce u dugine boje taj dan.
Opozicija stoji u ćošku i pod*ebava kad stigne. Iz čiste sprdnje, a ne realne brige za LBGT prava, oni podržavaju paradu. Prave dvostruki efekat: "Učvršćuju svoj evropski put" i Ulaze u Vladin projekat ne protiveći mu se. Od svog tog kalkulanstva, jedini iskreni će biti pravi crnogorski LBGT, koji se neće ni pojaviti na paradi i tradicionalni konzervativci predstavljeni preko "navijača" i minornih srpskih stranaka, koji će popiti šamarčinu osude.
tako da ovo neće biti Parada ponosa, nego njema strogo kontrolisana imitacija, na radost svih koji šalju izvještaje svojim donatorima i opet na žalost prave LGBT populacije.
Oni koji će biti u prvim redovima, kao i veći dio organizacije, ispod svoje majiceveselih boja ionako nosi ovu:
![]()
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Zaboravih na Porodičnu šetnju. Neće je biti, osim ako Crkva ne stane ispred nje. A onda će fokus javnosti biti na osudi Crkve. Na Mitropoliji je da izvaga da li da ćuti, jer nijedna partija neće stati iza nje, ili će nastaviti da se inati u ionako lošoj klimi po nju. Ako bi organizovali porodičnu šetnju, eto ti kompletnog kluba DPs i SDP ( Liše Šabovića) u prvom redu parade sa transparentom "Nećemo crkvenu nego građansku državu"
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ja bih BAN stavio na paradu............... sta imaju da promovisu......... neka se vole,ali kuci ......
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Sta oni dobijaju od toga sto prosetaju, rizikujuci da ce neko da im otvori glavu ? Oce li onda imati neki bolji status u drustvu ? ne shvatam... Da vam sjutra sin dovede momka u kucu kako biste reagovali ? Biste li i tada podrzavali sve ovo ? eo vi sto podrzavate tu paradu, zamisliste scenu da posle ovoga odluce eo npr heroinski zavisnici pa nekrofili,pedofili, zoofili i tako redom da prave parade... na sta bi to licilo ? najbolji su mi sad ovi likovi koji prosipaju pricu o pravima *****a i sl, glumeci kao da su oni "evropski ljudi sirokih shvatanja" ... ne prozivam nikoga,takvi ce se sami prozvati najboljePS: sto neko rece : "ne moze se preko guzice u evropu "
![]()
Svima koji je podrzavaju sin doveo dva crnca u dom
U pravu si,Maddog je takav...
^Sine homofoba, ne misllish dobro.
Moze li lock, Jakuza?
Zanima me ako bude to setkanje,hoce li biti to sve *****i u toj grupaciji tog dana kad bude parada ne razumam se ?
hahaha to nije parada *****a posto je neko ovamo uporono pisao parada *****a o.O tu ima i lezbejki znaci gay parada a bice i str8 ljudi koji ce da dodju da je podrze
Last edited by misllish; 13-04-11 at 19:39.
Evo i ovaj post, pa nek bude i meni...![]()
Sto bas Podgorica sto ne Mojkovac?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks