View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 371 of 942 FirstFirst ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... LastLast
Results 9,251 to 9,275 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To nisam siguran. On je prije godinu-dvije dobio stan od kluba...novljani ce znat bolje.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

boro mracevic je rekao da je budzet ove godine otprilike na 50% od proslogodisnjeg. kao i da postoje problemi sa finansijama, ali se nekako krpe.

kako imam osjecaj da ce primorac da protiv jadrana odigra sa najjacim timom, a protiv bude opet sa juniorima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da janovic uopste nije u jadranovom budzetu ove sezone, vec ga placa uniqa direktno. a sumnjam da sekulic prima 40k po sezoni, jer onda idem i ja da se prijavim za prvi tim. :P

cisto mala ispravka za novinara/e jutarnjeg, nikolic jeste dugo vremena proveo u hrvatskoj, ali nije eminentni hrvatski trener, vec crnogorski.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    boro mracevic je rekao da je budzet ove godine otprilike na 50% od proslogodisnjeg. kao i da postoje problemi sa finansijama, ali se nekako krpe.

kako imam osjecaj da ce primorac da protiv jadrana odigra sa najjacim timom, a protiv bude opet sa juniorima
    i meni se cini, mada zar nije da se igra prvi sa cetvrtim, a drugi sa trecim, kao prosle godine, ili svako sa svakim? ovako ispada da prvi sa drugim igra. ili sam ja nesto propustio (izvinjavam se ako jesam)?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa da, pred svaki mec sa Budvom u Primorcu su bili veci potresi. Nije tesko izvuc' zakljucak... Sigurno da prvenstvo necemo igrat' u najjacem sastavu, jer od Stajmneca vjerovatno nema nista, Milic je zavrsio, izgleda i Milosevic, a Trajkovic ne misli da igra za nas.
    Dovedemo ex igraca jadrana prvi put poslje 10 godina i ubodemo u p.m. O njemu cemo tek pricat!
    Po meni je kljuc u Petrovicu. Ako ga privolimo da igra za nas mozemo i do titule. Ali ne znam koliko je to realno sobzirom da ne trenira sa Primorcem od 15. januara!
    U prvenstvu igra svako sa svakim, nema play off-a. Sekulica sam stavio u grupu do 40 hiljada.

E sad, volio bih da saznam ovo:

http://www.wpolomne.org/ po desnoj strani su sponzori Saveza. Ispada da PVSCG ima najjaci sponzorski pul od svih Saveza i ekipa u CG!
    Pitanje nije dje su pare , vec koliko je ovo na godisnjem nivou?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam dje su pare al moram da iskomentarisem ovaj sjajan sajt sto su renovirali, ovo da mi je neko pricao ne bi mu vjerovao, pogledajte malo igrace reprezentacije, izgleda da svi igraju za Primorac ajde to i da bude greska, al ispade da imamo 12 igraca od kojih je jedan Veljko Uskokovic?? Sve li nam je tako...da nije tuzno bilo bi smijesno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno cattaro, nije mi jasno sto se zalis, pogledaj kakav tim imate. :P

a i centarski par janovic vam je prejak.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=167221

Vatrepolistima i vaterlopo klub....o hesuse i marijo ko sve danas moze da bude novinar/pisar clanaka.

a mislim da je boro mracevic ipak malo veci faktor u klubu od djura marica, ali nema veze, nije clan DPS-a pa nije dobio cestitku.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moze li se stavit novi poll, koji nece imat' trecu, dvosmislenu, opciju?

Predlazem: Da li ste za smjenu celnih ljudi PVSCG i selektora Porobica?
    1) Da
    2) Ne
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jedna novitada, Budva je ulozila zalbu na odluku Odbora za vaterpolo (po kojoj se Kup dodjeljuje Primorcu). Zalba je na 4 strane. N'o meni nije jasno kako NIKO, NIDJE to nije objavio, a rok za zalbu je istekao 24.03.?
    Mozda Savez nije imao kad to objavit' od silnih saopstenja...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odličan sajt saveza

komentiro bi ovo što sam tamo našo:
    ''Više od pola sata smo analizirali kalendar. Pogledajte,u decembru imamo pauzu zbog praznika. Već u januaru olimpijske 2012. je na programu Evropsko prvenstvo u Ajndhovenu, a u drugoj polovini marta i početkom aprila na redu su kvalifikacije za London. Za kraj maja sljedeće godine je zakazan završni turnir Evrolige", nabrojao je Bebić.

“U takvoj situaciji je proširenje lige za tri kluba i ubacivanje više utakmice bilo prosto nemoguće. To je najviše što smo mogli da učinimo u ovom trenutku”, rekao je Bebić za "Sport". - ovaj bebić je dibidus idiot. zamisli VIŠE OD POLA SATA je analiziro, a jes se ubio od posla. zna li tko je li on i kao povjerenik natjecanja JVL-a ima plaću?

zaboravio sam napisat da je na tom sastanku predložen za dogodine sustav natjecanja na slijedeći način:
    znači opet jednokružno, ali na kraju da 6 najboljih ekipa odigra i druge utakmice (5 kola) i da se tako dobije 4 za final4.

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    cisto mala ispravka za novinara/e jutarnjeg, nikolic jeste dugo vremena proveo u hrvatskoj, ali nije eminentni hrvatski trener, vec crnogorski. :wink:
    ipak je nikolić hrvatski trener, najmanje i hrvatski i crnogorski. do sada je bio nekoliko godina trener juniora juga, pomoćnik đuhu, pa ako se ne varam 5 godina prvi trener, 2 godine u mladosti. i jednu godinu je radio ko stručni savjetnik u primorcu.

navodno volpi i sloboda lobiraju po len-i da hrvatska ima i dogodine 3 kluba. jebiga kad je mladost ili primorje dvojba
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

da, stalno zaboravljam tu genijalnost, a odvalio sam se od smjeha. kad sam prvi put preletio preko teksta, mislio sam da je rekao nesto tipa '9 sati smo analizirali kalendar'
    pola sata, *****ti, kao da se sprda chovjek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko sam ja upoznat, bd je uložila žalbu na odluku o registraciji kup utakmice u Kotoru, 24.03.2011. g. E sad, s obzirom da je odluka donesena u utorak 15. marta a rok za žalbu 7 dana, čini mi se da je opet neka sprdnja na pomolu. Od 15-24 kolko me matematika služi je 9 dana.

big giant head Guest

rokovi za zalbe su po pravilu 8 dana, a pri tom mislim da se racuna od dana kada se odluka uruci u pismenoj formi, sto bi znacilo da su oni mogli da odluku dobiju i npr 16. sto je vjerovatno bio slucaj

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

22. marta stoji na dnu zalbe. To je O.K., medjutim, da se 13 dana o tome uopste ne zna...strasno. Je li se vaterpolo igra zbog Saveza, Uprava klubova i vaterpolo radnika?
    Zalba budvana smijesna, kao niko im nije odgovorio na njihovo pitanje smije li Darko igrat'...glupost, jasno su upozoreni prije meca. Rizikovali su i prkosili, namecuci Misljenje. E sad treba da budu kaznjeni!

Uz to, volio bih kad bi nedje naisao na raspored i termine odigravanja prvenstva. Ni u TVCG ne znaju (a oni vazda najbolje znaju).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u danasnjim vijestima intervju sa nebojsom milicem. zgodan text, samo mi nije jasan onaj dio da su bestije trebale ranije da reaguju i da podrze igrace.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    u danasnjim vijestima intervju sa nebojsom milicem. zgodan text, samo mi nije jasan onaj dio da su bestije trebale ranije da reaguju i da podrze igrace.
    MA to su više novinarske konstatacije, ali i kapiten nam se malo brecnuo. Nadam se da će ovoga puta bit odgovor objavljen

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo texta: http://www.vijesti.me/sport/milic-im...n-clanak-14210

Na portal Vijesti vise ne ostavljam komentare, em ih ne objavljuju, em moj nick moze uzeti ko hoce, iako sam ga registrovao.

''Nezavisne'' Vijesti su i prilikom diskusije sa Adzicem pokazale da kod njih postoji linija do koje smiju/zele ici, te kad su Adzica imali na tacni - odustali su!
    No, ovim textom, i nekim insinuacijama (navescu ih) samo su me podsjetili na period kad su se zbog Leke Ivovica raspravljale sa Bestijama. I tada sam kazao - grupa budvanskih momaka je u Bd dosla na bazen i cijelu utakmicu psovala naseg golmana (njegovu zenu) - ''Nezavisne'' Vijesti su cutale.

''...mladi igrači gube korak za vršnjacima iz drugih zemalja, reprezentativci nespremni dolaze na pripreme...''
    Znaju li ''Nezavisne'' Vijesti da su nasi omladinci daleko najbolji u CG? Znaju li da reprezentativce trenira selektor Porobic u vremenu kad ne treniraju sa klubom?

''U cijeloj priči o problemima Primorca ključnu ulogu su mogle da odigraju - „beštije”! Ali nisu... Utisak je da navijači Primorca nisu dali pravu podršku igračima u borbi sa čelnicima kluba. Ali naznake da se ide ka tome su bile vidljive prije nekoliko noći u meču sa Budvom u kojem su prozvali predsjednika Denisa Mandića da isplati dugovanja''.

Da li novinar doticnih ''Nezavisnih'' Vijesti zna za akciju ''Stranac u svom gradu''? Da li zna da su navijaci tada na ulicu izasli samo zato sto igraci nisu bili placeni?? Dakle, ne zbog kluba, vec zbog igraca!!Da su se navijaci taj dan (jer je bio dan Opstine Kotor)zamjerili i gradskoj Upravi, ometajuci svecanost?
    Zasto ne pitase Milica je li bilo kontakata sa navijacima?
    Sto su trebali navijaci da urade, da se okrenu protiv kluba i da ucestvuju u njegovoj sahrani, kao Milic?

''Nezavisne'' Vijesti koriste svaku mogucu situaciju da opletu po Bestijama (ko nije upucen mogao bi promislit da smo mi neka firma i da mi nismo platili igracima dugovanja).

Sto se Milica tice, ne podrzavam ga. On zna zasto.
    Ne mogu bit' toliko bezobrazan pa nabrajat sve stavke zbog kojih bi doticni trebao da se stidi. Ne mogu jer kad pomislim na njega u glavi mi je scena dje dize pehar u Rijeci. A meni je to najljepsi dan u zivotu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	101 
Size:	38.8 KB 
ID:	55600Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	86 
Size:	46.1 KB 
ID:	55598Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	83 
Size:	53.2 KB 
ID:	55597Click image for larger version. 

Name:	4.jpg 
Views:	86 
Size:	25.7 KB 
ID:	55599

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je.... te led, izgleda da su beštije glavne u savezu, u primorcu. u svakom intervjuu glavna tema (ili bar jedan od) su beštije.

kad ste već glavni riješite više te probleme

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

dida,
    sto je sa predlogom Sibenika i 3 hrvatska kluba da se ne igra Jadranska liga? Ima li to podrsku u Hr Savezu?
    Mada ni u Cattaru nije dobra situacija, slabo stoje sa parama, a jos im na kraju sezone Primorac moze uzet par igraca sa pozajmice.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

problem su pare. jadran je najavio da ako u borbi za 5-8 mjesta dobiju medveščak u razgravanju da neće putovat u zagreb. najavili su taj sastanak u subotu u kojem će zauzet zajednički stav ova 4 kluba.

ma dok bebić ovako fino zarađuje, sumnjam da će splitski klubovi nešto moć učiniti kontra njegovih želja. ova inicijativa je novost. a bauer već drugi put objavljuje tekst u kojem poziva da se najjači savezi pobune protiv LEN-e. on inače piše što mu bukić kaže, tako da možda postoje i kakve indicije o tome da će doć do pobune saveza protiv LEN-e po uzoru na košarku i uleb.

amožda je to i dio pritiskadaostanu 3 kluba i dogodine, s obzirom da će mladost igrat bez muslima polufinalne utakmice pa im je upitna euroliga dogodine

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.crowaterpolo.com/index.ph...ale-vijesti&It
    Mislim da je ovo za '91. godiste. Ne znam sto ocekivati. Za to godiste (i mladje) imamo niz kvalitetnih igraca od Latinovica, Sarica, Fanfanija, Vica, preko Markovica i Murisica (koji su godinu mladji), do Subotica. Ono sto mi daje nadu je da dobar igracki fond i za razliku od ranije - vise prvoligaskih igraca. Svi koje sam nabrojao igraju cijele sezone. Treneri su Petar Vico i Jovo Vukasovic.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je to je za 91, a 94 ima EP u rijeci. s obzirom kako vam leži riječki bazen očekujem vaše zlato. a dogodine je final8 svjetske lige u rijeci, tako su rekli nahtv-u, sredio sloboda

Page 371 of 942 FirstFirst ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)