Tomo izdrzi!
У недјељу, 17 - тог априла одржаће се мирна протестна шетња у организацији навијачке групе `Варвари Подгорица 1987`, којом ће се још једном изразити незадовољство вођењем ФК Будућност од стране управе клуба на челу са предсједником Томиславом Челебићем, и захтијевати његов одлазак. Протест је заказан у 15.00 , а мјесто окупљања је код Сахат Куле одакле ћемо мирно прошетати до Трга Слооде гдје ће представници навијача прочитати захтјеве за смјену Томислава Челебића, а у циљу оздрављења ФК Будућност и враћању нашег клуба на стазе старе славе, гдје му је и мјесто.
Још једном наглашавамо да је ријеч о мирној, ненасилној протестној шетњи улицама нашег града и позивамо све искрене навијаче и симпатизере Будућности, све оне којима је Будућност у срцу, као и све грађане Подгорице да нам се тог дана прикључе у протестној шетњи.
17. април, 15 сати, Сахат Кула
Буди тамо! За БУДУЋНОСТ! Томо одлази!
Ум царује,а Дундо Мароје
Tomo izdrzi!
Svi! Svi koji vole Buducnost, Musko,Zensko,Mlado,Staro! Svi su Dobrodosli a i pozeljni na mirnu setnju od Sat Kule do Trga Republike, dje ce se procitati zahtjevi navijaca!
Buducnost postoji zbog navijaca-Stav navijaca je:
TOMO ODLAZI!
ZA BUDUCNOST!
Намјерно Другачији...
Tomo odlazi ? A Mugi odlazi ? Trazite da ode pijun, a onog koji vuce poteze niko ne pominje ?
e taman htjedoh reci, al me preduhitrise, zisto sto se ptovi mugija ne bunite ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Njega jedino na izbore mozemo macDo tad samo njegove ljude!!
mada cuce se i o njemu koja, tj malo vise!!
Last edited by sve-vas-poznajem; 06-04-11 at 10:28.
cisto sujmam, jer vi je da mjesta za grafite i vi srecni i kupljeni
ne znam ja sta sve tu nema , al ve je kupio pa ste ka bubice![]()
plus cini mi se da je bio sam 3 4 godine bez jednogh jedinog rezultata , cutalo se, pa dovede drugog sad se protiv drugogo bunite, rista ne ide to tako, bas ne ide , i neka ve je malo stid zbog toga
jednu upravu al ne i mugija, evo sad opet cerate upravu tj jednog covjeka, dok se zmuri na onoga ko te ljude, sto ih cerate, dovodi, mugosu
kojih 4000 5000, to je bilo mozda posle titule, odavno nema toliko publike, a posebno od kako varvari bojkotuju, al eto su svi ukapirali kakav je to protest i protiv koga pa se pocelo dolazit masovnije na utakmice
ne moram ih gledat nista, dosta smo se gledali druzili i jos cemo al uz kafu nedje pod kakvi lad platana samo
Подржавам.
"ЗА КОГА СЕ ИГРА ОВА ЛИГА....???"
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nije, mi smo krivi!!
Prvo, nije tacno da se nesto radi poslije godine!!Drugo, nije tacno da su navijaci zaposljeni kod njega a kamo li da ne smiju progovorit!!Trece, i da se osvoji titula desice se opet neki Tampere dje ce se tek vidjet na sta licimo kao klub!!Cetvrto ONO uopste nisu odlicne partije nego fudbal na silu!!Peto , niko nije rekao da tomo jedini krivac nego ogledalo kluba!!Sta je Tomo odradio: lazinjao, prijetio, pokusao dosta ljudi smjestit u zatvor i posredno urucivao otkaze ljudima medju kojima su i diplomirani ovi i oni!!Mugi je posebna prica zvana Politicari U Sportu i ne mosh ih maci sem na izbore!!Pogledaj ostale klubove..fudbal, rukomet, vaterpolloo itd, sto ne znaci da se ne moze prozivati i prozivace se!!Dok se ne izglasa novi zakon vjecito ce nam politicari biti u sportu i kao do sad, unistavace ga zarad recimo "partnera' grada i sl!!Eto , dobio si odgovor a sad mi reci KO SI TI, posto pojma nemas sta se desava!!
kako su crni ovi sto sve znaju.
BBNSC
Bili smo uz klub i pored gomile losih i rezultata i svega ostalog, dok nije krenula kampanja protiv sopstvenih navijaca i to od licno toma celebica, nikog drugog, konkretno zbog prozivke poslije one sramote u budvi i izbacanja navijaca sa one gubave tribine kad se nije oglasio niti ga je to interesovalo kao predsjedinka kluba!!Mi nismo hjteli pravit problem jer bi to znacilo uzimanje 3 boda zbog prekida itd, a to je bio samo pocetak njegove gubave kampanje proetiv navijaca!!
A ono dolje je bilo tako nisko da se i ja slažem sa tobom!
M...R im J...M!!!
Ne dirajte mugija, zabranice im okupljanje![]()
smijesni ste.
There are so many dawns that have yet to shine!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks