Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 56

Thread: Мирни протест - за Будућност!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Мирни протест - за Будућност!

У недјељу, 17 - тог априла одржаће се мирна протестна шетња у организацији навијачке групе `Варвари Подгорица 1987`, којом ће се још једном изразити незадовољство вођењем ФК Будућност од стране управе клуба на челу са предсједником Томиславом Челебићем, и захтијевати његов одлазак. Протест је заказан у 15.00 , а мјесто окупљања је код Сахат Куле одакле ћемо мирно прошетати до Трга Слооде гдје ће представници навијача прочитати захтјеве за смјену Томислава Челебића, а у циљу оздрављења ФК Будућност и враћању нашег клуба на стазе старе славе, гдје му је и мјесто.
    Још једном наглашавамо да је ријеч о мирној, ненасилној протестној шетњи улицама нашег града и позивамо све искрене навијаче и симпатизере Будућности, све оне којима је Будућност у срцу, као и све грађане Подгорице да нам се тог дана прикључе у протестној шетњи.

17. април, 15 сати, Сахат Кула
    Буди тамо! За БУДУЋНОСТ! Томо одлази!

Ум царује,а Дундо Мароје

Thanks Thanks Given 
    4,426
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Tomo izdrzi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Miran Protest navijaca Buducnosti! Sat kula, 17.04. u 15h

Svi! Svi koji vole Buducnost, Musko,Zensko,Mlado,Staro! Svi su Dobrodosli a i pozeljni na mirnu setnju od Sat Kule do Trga Republike, dje ce se procitati zahtjevi navijaca!
    Buducnost postoji zbog navijaca-Stav navijaca je:
    TOMO ODLAZI!

ZA BUDUCNOST!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tomo odlazi ? A Mugi odlazi ? Trazite da ode pijun, a onog koji vuce poteze niko ne pominje ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Boycie View Post
    У недјељу, 17 - тог априла одржаће се мирна протестна шетња у организацији навијачке групе `Варвари Подгорица 1987`, којом ће се још једном изразити незадовољство вођењем ФК Будућност од стране управе клуба на челу са предсједником Томиславом Челебићем, и захтијевати његов одлазак. Протест је заказан у 15.00 , а мјесто окупљања је код Сахат Куле одакле ћемо мирно прошетати до Трга Слооде гдје ће представници навијача прочитати захтјеве за смјену Томислава Челебића, а у циљу оздрављења ФК Будућност и враћању нашег клуба на стазе старе славе, гдје му је и мјесто.
    Још једном наглашавамо да је ријеч о мирној, ненасилној протестној шетњи улицама нашег града и позивамо све искрене навијаче и симпатизере Будућности, све оне којима је Будућност у срцу, као и све грађане Подгорице да нам се тог дана прикључе у протестној шетњи.

17. април, 15 сати, Сахат Кула
    Буди тамо! За БУДУЋНОСТ! Томо одлази!

bravo za spot

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

e taman htjedoh reci, al me preduhitrise, zisto sto se ptovi mugija ne bunite ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Njega jedino na izbore mozemo mac Do tad samo njegove ljude!! mada cuce se i o njemu koja, tj malo vise!!
    Last edited by sve-vas-poznajem; 06-04-11 at 10:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

cisto sujmam, jer vi je da mjesta za grafite i vi srecni i kupljeni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    cisto sujmam, jer vi je da mjesta za grafite i vi srecni i kupljeni
    hahahha, u pravu si, samo si zaboravio one silne poslove, stanove i sl. da ga ne bi prozivali!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne znam ja sta sve tu nema , al ve je kupio pa ste ka bubice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam ja sta sve tu nema , al ve je kupio pa ste ka bubice
    Pa to ti kazem...eo i namigujem!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

plus cini mi se da je bio sam 3 4 godine bez jednogh jedinog rezultata , cutalo se, pa dovede drugog sad se protiv drugogo bunite, rista ne ide to tako, bas ne ide , i neka ve je malo stid zbog toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

plus cini mi se da je bio sam 3 4 godine bez jednogh jedinog rezultata , cutalo se, pa dovede drugog sad se protiv drugogo bunite, rista ne ide to tako, bas ne ide , i neka ve je malo stid zbog toga
    Jednu upravu poslali smo poslali doma prije ove a nemamo nimalo razloga za stid, barem ne onih redovnih 4000, 5000 hiljada sto su dolazili na stadion!!Vise se trbaju stidjet ovi sto ne dolaze i kuckaju po netu!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jednu upravu al ne i mugija, evo sad opet cerate upravu tj jednog covjeka, dok se zmuri na onoga ko te ljude, sto ih cerate, dovodi, mugosu
    kojih 4000 5000, to je bilo mozda posle titule, odavno nema toliko publike, a posebno od kako varvari bojkotuju, al eto su svi ukapirali kakav je to protest i protiv koga pa se pocelo dolazit masovnije na utakmice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kojih 4000 5000, to je bilo mozda posle titule, odavno nema toliko publike, a posebno od kako varvari bojkotuju, al eto su svi ukapirali kakav je to protest i protiv koga pa se pocelo dolazit masovnije na utakmice
    Bili su redovni dok mi nismo posli sa stadiona a i ona djeca koju sad dovodi ga prozivaju!!Uostalom nije mugi inicirao razne dogadjaje protiv nas nego upravo traktorista!!

ps mozes nam se pridruzit slobodno, vidjeces lijepih ljudi taj dan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne moram ih gledat nista, dosta smo se gledali druzili i jos cemo al uz kafu nedje pod kakvi lad platana samo

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Подржавам.
    "ЗА КОГА СЕ ИГРА ОВА ЛИГА....???"
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije, mi smo krivi!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shone81 View Post
    može li mi neko objasniti zbog čega sad poslije skoro godinu dana miran protest?
    Nije to valjda zbog toga što je Budućnost došla na prvoj poziciji?
    Ili je to zbog odličnih partija koje su pružili u poslednje vrijeme pa da im se uz protest oda i priznanje jer su rezultati važniji od svega!?
    e da, može li mi neko takođe reći zašto je Tomo jedini krivac? Đe je Mugoša? On nije kriv za ništa je li?
    može li mi takođe neko reći zašto njega ne prozivate kao Toma? Eto i sjutra kad Tomo pođe, doće neki drugi Tomo i hoće li se i tada Tomo II dio prozivati?
    E da, i to me zanima, zašto se proziva Tomo, mislim zbog čega?
    Hoće li biti da se slavi titula u centru ako Tomo, Mugi i 11 igrača uzme titulu?
    Zaključak je sledeći a dolazi iz mog ugla: možda Tomo jeste krivac ali ne 100% već nekih 30% jer on mrčo ne smije da se makne sa tog mjesta jer će ga Vajat Erp ili šerif od Podgorice smaknuti dok trepne a šerif je krivac za dosta stvari ali jbg, šerif u svom džepu drži grad kao i pojedina radna mjesta đe su pojedini navijači zapošljeni i naravno je da ga ne smiju prozivati i ako je ON GLAVNI KRIVAC!
    Prvo, nije tacno da se nesto radi poslije godine!!Drugo, nije tacno da su navijaci zaposljeni kod njega a kamo li da ne smiju progovorit!!Trece, i da se osvoji titula desice se opet neki Tampere dje ce se tek vidjet na sta licimo kao klub!!Cetvrto ONO uopste nisu odlicne partije nego fudbal na silu!!Peto , niko nije rekao da tomo jedini krivac nego ogledalo kluba!!Sta je Tomo odradio: lazinjao, prijetio, pokusao dosta ljudi smjestit u zatvor i posredno urucivao otkaze ljudima medju kojima su i diplomirani ovi i oni!!Mugi je posebna prica zvana Politicari U Sportu i ne mosh ih maci sem na izbore!!Pogledaj ostale klubove..fudbal, rukomet, vaterpolloo itd, sto ne znaci da se ne moze prozivati i prozivace se!!Dok se ne izglasa novi zakon vjecito ce nam politicari biti u sportu i kao do sad, unistavace ga zarad recimo "partnera' grada i sl!!Eto , dobio si odgovor a sad mi reci KO SI TI, posto pojma nemas sta se desava!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako su crni ovi sto sve znaju.
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shone81 View Post
    Zar ne trebaju Upravi kluba sportska imena? Legende kluba, sportski radnici, ljudi koji znaju kako živi i diše ovaj klub, ljudi koji znaju što je fudbal a ne tamo neki gradonačelnik koji je u poslednje vrijeme strašno ojačao i tamo neki građevinski seljak kome je otac napravio to što danas ima a ne zna se okle su šuplji njih dvojica zajedno.
    Ne razumijem proteste protiv jednog čovjeka u upravi kluba kad tamo sve vrvi od džukela i lisica koje su tu postavljene da bi klepile to malo para što ima klub, džukele koje zabolje ona stvar oće li Budućnost biti prva ili poslednja (mora biti među prva tri jer bi se džukele obrukale i onda im propade dugogodišnji plan koji kuju u svojoj glavi), džukele koje zabolje kita hoće li prodati koga ili će nekoga dovesti a tim možda podmladiti...cijela Uprava napolje a ne jedan čovjek. Koji ***** meni i ostalim navijačima znači što će Tomo I dio otići a Mugi će ostati tu đe je bio i do sad, koji ***** meni to znači kad Budućnost ne da igra loše, nego su bruka u poslednjih nekoliko mečeva, koji ***** to nama znači kad će doći tamo neki Tomo II dio koji će se ponovo prozivati kao i prvi dio...uglavnom, kako god hoćete! Kad dođe stani padni, viđećemo đe će biti 'nedužni' Mugi!
    Ovo ti je normalniji post u kojem se u vecem dijelu slazem!!Mugi se nije prozivao ali jeste Uprava!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bili smo uz klub i pored gomile losih i rezultata i svega ostalog, dok nije krenula kampanja protiv sopstvenih navijaca i to od licno toma celebica, nikog drugog, konkretno zbog prozivke poslije one sramote u budvi i izbacanja navijaca sa one gubave tribine kad se nije oglasio niti ga je to interesovalo kao predsjedinka kluba!!Mi nismo hjteli pravit problem jer bi to znacilo uzimanje 3 boda zbog prekida itd, a to je bio samo pocetak njegove gubave kampanje proetiv navijaca!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ono dolje je bilo tako nisko da se i ja slažem sa tobom!
    M...R im J...M!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne dirajte mugija, zabranice im okupljanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

smijesni ste.
    There are so many dawns that have yet to shine!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)