Pakete mozete da mijenjate Menu > Extra TV Paketi ili na kanalu 500.
naravno da ne mozesahahhahaha
dva i dva su tri
Pakete mozete da mijenjate Menu > Extra TV Paketi ili na kanalu 500.
mene nema jos novog softvera, ocu li prijavljivat ili da cekam?
Posalji mi broj na private.
Lako je promijeniti paket, situacija je sljedeca: Extra tv odnosno T-com preko svojih servisa reklamirali su arenasport kanale i u sklopu njih italijansku fudbalsku ligu, pretplatnik koji je zbog italijanske lige uzeo arenasport promo paket sad je prevaren jer ovaj mjesec italijanske lige na arenama nema.
Sto T-com planira da uradi da bi nadoknadio tim pretpatnicima stetu?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
i mene isto interesuje?ko ce da zastiti nas korisnike? mada cu svejedno da ugasim arenu iduci mjesec.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Chekamo Tivatecha da se javi. On je pun ideja![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
oni su vama prodali nesto sto vam ne isporucuju a vi ste nama onda to isto prodali? ima li ko u taj pi com da zovne i pita u onu gabeljavu arenu sto oni misle i da nam date tacne informacije?
Chemu nervoza?
smijesno je da u 2011 za svoje pare ne mozemo da gledamo italijansku ligu na tv-u... da ne moze jedan derbi tipa Milan - Inter da se gleda, nego moramo da trazimo streamove po internetu... i to da niko nista ne javi, nego da jednostavno sami otkrijemo da arena u vrijeme utakmica pushta snimke engleske lige iz 80tih... eto zato nervoza... ako treba jos razloga nije problem, mogu citavu stranicu o tome...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ovo je Balkan, bjese li tako ide pjesma![]()
Ovo mozes naci samo u CG, kablovski operateri ceraju ljude na pirateriju![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
to ce sad masovno da pocne da se radi. koji extra tv, bbm i ostali matraci.
Ne kapiram zasto neko iz T-coma ne postavi to pitanje Arenasportu, valjda ce se udostojiti da njima daju normalan odgovor, pa da oni lijepo obavijeste svoje pretplatnike.
Korisnica dobrica koja je poslala 10000. post na ovom topicu je dobila full paket na mjesec danaUzivajte
![]()
Last edited by Sale; 05-04-11 at 13:56.
'full paket' nervoze i lomljenja daljinskog.
Ja samo da se javno zahvalim Saletu na nagradi koju mi je obezbijedioHVALA Sale
ti vazda posteno.
dva i dva su tri
Novo u Extra TV ponudi: Arenasport paket
Novi arenasport paket nudi obilje sportskih dogadjaja, i to:
da li je ovo u ponudi ili nije???? treba li da trazim odgovor na to pitanje na 1500?
- Direktne prenose utakmica UEFA CHAMPIONS LEAGUE
- Direktne prenose utakmica UEFA EURO LEAGUE
- Direktne prenose fudbalskih utakmica italijanskog nacionalnog prvenstva Seria A - CALCO
- Direktne prenose fudbalskih utakmica grčkog nacionalnog prvenstva GREEK SUPER LEAGUE
Omega pitala sam i ja, nema problemabice sve kako treba
dva i dva su tri
Zasto vi ovo ne uradite?Sportski paket neće biti naplaćen dok se ne vidi što će biti sa arenom.Ako se ubrzo ne riješi situacija t-com ih izbacuje iz svoje ponude.Informacija iz szk.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks