Vlaisavljevic pojma nema i ne bi ga sjedio tu da nije Dejov najposlusniji sin.Ne mora da ima u21 reprezentacija strasne rezultate ali sto fali tim reprezentacijama koje su nesto napravile u toj kategoriji.cus nije bitno,bitno je.tu se radi o motivaciji, takmicarskom duhu,o predstavljanju svoje drzave.ne no treba da im se kaze,momcima od 21 godinu koji treba da trce da umiru,ajde momci trckarajte tu dvije godine kolo traje ciklus boli vas uvo koji cete bit dako zaigrate dvojica od vas u A tim.
Ovi nasi puleni juce ka da su se prvi put vidjeli a uz to svaki je pokusava sam na svoju ruku nesto da ucini.Vlaisavljevic bi treba da se stidi one igre,ne one neigre sto su prikazali,to je jedna posebna prica nego i onoga sto je zamislio prvo.sa toliko potencijala i toliko igraca koji kao znaju s loptom on cijelo vrijeme gadje onoga nikolica u spic.ajde u redu stvarno je bio dominantan dugo vremena ali dzabe kad nisu uigrani kad nije dvije lopte spustio da valja kad nisu mogli dva pasa povezat.ne treba da se igra onako divljacki,staromodno no ima onamo igraca koji umiju nesto s loptom a ne da trce napamet oce li im nikolic spustit loptu.
Makedonci su nam odrzali cas fudbala.Znaju da igraju,uigrani su,imaju pas igru,pametno igraju.ona dvojica 7 i 9,strasni su posebno onaj 7,Ristevski.zapamtite onoga,mi onakvoga nemamo.nerealno da smo samo jedan gol primili.jeste li vidjeli makedonce.prinudnu i mozda jos dvije zamjene,dosli su ljudi da igraju da se nadigravaju i kao da je za bodove utakmica a ovi nasi kuliraju.
Stvarno ove nase ne znam bez dvojicu trojicu ali ovo sto sam vidio...
Vesovic,utisak broj jedan,neznalica i precijenjen igrac.Od kad se pojavio pricaju o njemu kao o vanserisjkom talentu.Isto tako od kad se pojavio ja navijam za njega da uspije ali ne vidjoh da je i na jednu utakmicu ista pokaza.limitiran igrac.ni u zvijezdu ne zasluzuje da igra.da je to toliki talenat on bi se u Buducnost naigra,evo u Zvijezdu ga forsiraju,otvoreno ga forsiraju,to jest forsirali su ga prve polusezone a sad kod Prosineckog igra na kasicicu.i sto je uradio za te po godine ne znam je li da koji go,sem ovoga skoro.vise dribla sam sebe no protivnika.
Dalje,Balic,ne znam je li momak imao los dan ali je odigrao katastrofa.nenormalno lose,ne mogu da vjerujem da je taj igrac debitova za A reprezentaciju.Zajeba je Bataka.A spor je nenormalno e tu nema loseg dana.
Savic,standardno.Odbaranu ova reprezentacija ima odlicnu,da ne znas kojeg da stavis,zato nismo bez jedan primili ,ne bi ni od jacih selekcija primili bez po go ali napad im je totalno bezidejan.
Onaj Nikolic ima kvaliteta,ali se to ne iskoriscava uopste na pravi nacin.
Seratlic je dobar isto,mozda i najbolji igra cove reprezentacije.
Sve u svemu tu ima dosta finih igraca,Djokovic isto dobar fudbaler,lai se ne radi s njima da valja.
Kakve su ono najave,mi sigurno prolazimo imamo povoljnu grupu a mi ovako ako nastavimo drugoga mjesta vidjet necemo a ne prvoga.A jos narod prica i odje po forumu isto ovo je najtalentovanija generacija od sve tri.malo sjutra.sto neko rece Dukso nije moga s onom Jovetic Beciraj nista napravit a ne sad.
Mene bas briga,Dejo ga tu drzi,mozda i prisilno ko ce ti znat,mozda napadamo cojeka bez razloga,jadni Dusko i onda me bas ne interesuje ocemo li sto napravit ili ne ali mi je za da se ne iskoriscava potencijal koji ovi momci sugruno imaju,da budu prvi u grupu sigurno.
jos jednom da recem,Ristevski se poigravao s nasima juce,makar nesto da se imalo vidjet juce kad su oni nasi onako tuzni bili.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks