Quote Originally Posted by Dawud View Post
Istina od Gospodara tvoga dolazi, zato ne budi nikako od onih koji sumnjaju! Zažaliće nevjernici često što nisu postali muslimani.
Zasto moramo imati "gospodara" i gdje vidis tu istinu?, i zapamti da one sto ti nazivas nevjernicima oni to nisu, oni su Realisti.

A šta je ovo ovdje bez vrijeđanje. Tvoj slučaj je spomenut u Kuranu: Licemjeri se zaklinju Allahom da nisu govorili, a sigurno su govorili nevjerničke riječi i pokazali da su nevjernici, nakon što su javno islam bili primili, i htjeli su učiniti ono što nisu uspjeli...:twist: Ili si snama ili si njihov...:roll:
Kad pricas kao -"Tvoj slucaj je spomenut u Kuranu" ispada kao kad kazes da je u kuranu napisano da covjek jede. Pa naravno da su pogodili oni koji su ga napisali, npr i ja cu da pogodim sta ce nas potomak poslije 1000 godina uciniti svaki dan, naravno jesce (hranit ce se), i uh zamalo da zaboravim ma i vodu ce pit. Urraa pogodio sam. U to sam milion posto siguran i to cu napisati u neku knjigu koju ce oni tada mozda koristiti, citati i moliti se po njoj potpuno isto kao ti danas sto koristis tu tvoju "boziju" knjigu.

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: ”Allahov put je jedini Pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti. ETO TI TAKVE ŠEJTANE, BUDI SA NJIMA ZADOVOLJAN.
Sto si se zakacio na covjeka, on samo predstavlja svoje slobodno misljenje kao i svi mi, koliko vidim on pokazuje da potice iz religiozne porodice i da polako ali sigurno shvata Realnost (sigurno mu dosadilo da ima nevidljive Gospadare).