Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 27-03-11 at 19:23.
Mora li da se mijenja glava upravljaca jer pusta ulje na manzetnama, ili moze da se reparira? Manzetne su ispucale skroz, mada cisto sumnjam da bi zamjena manzetni rijesilo problem. U pitanju je audi a4 '95.
Za biksne ne znam, ovo vidim ovako da pusta na manzetne. Juce sam primijetio da posle predjenjih 60-70 km na otvorenom putu i pri przini preko 70km/h, kad blago smotam u desno cuje se cudan zvuk. A upravljac nema nikakvog lufta, sto se tice upravljanja sve je ok.
Kako cudan zvuk? Krci metal/metal ili zuji?
TAKUMI
nehotice su mi makli novu naljepnicu ono sto se lijepi na sofersajbnu... ima li to kakve veze, ili moram da trazim novu, ili kako to uopste ide?
Ne krci, ne melje... Zuji, onako visi piskaviji zvuk. Kao na primjer na TV-u kad nema programa, kad su na ekranu uzduzne linije u svim bojama i onaj zvuk sto ide uz to. E bas tako. To sam nesto povezao sa glavom upravljaca, jer sigurno ona nije potaman cim pusta ulje.
Da nije servo ?
Some say that the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nürburgring
Pumpa? Mislim da ne. Cula bi se stalno kad se mota, cak jos vise kad se smota u mjestu, jer je tad najvise opterecena.
Prvo moram da sredim ovo sto pusta na glavi, pa cu vidjet posle kako ce biti.
Interesuje me kad se skine glava, manzetne nije problem zamijeniti, ali radi li ko uopste popravku "unutrasnjosti" biksne itd. ili se radi po principu kupi novu, montira se i zavrsena prica?
kupi novo, meni se kosa na glavu dize od bilo kakve pomisli bilo kakvog majsotra odje koji krpi nekome glavu upravljaca, kuku mene ................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ima,vjerovao ili ne,,smijesno ali imao sam ja taj problem,zbog remenice sa kvacilom na alternator.
ako crkne remenica,kad malo optretis servo,pocne da lupa josh vise,pogotovo u kraj kad smotash volan,ali samo na ler.
u voznji nista jer tada to kvacilo ne radi
za passata 40e je ta remenica.
prije 2 god, mi je to bilo nepuno.
i ja sam bio zabezeknut,ali tako je
Last edited by cartuning kotor; 29-03-11 at 18:47.
Kod mene je obicna remenica na alternatoru.
danas u Trebinje sipao dizel euro 5 ,placao 1.10e za litar:cry:
na 40l , 8e u dzep
dobar serviser za podizace dje ima u pg ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kod bivse tuske pijace prvi soliter. potrazicu sad nedje broj coloveka...
izgubio sam vizit kartu
Last edited by cookie; 30-03-11 at 17:02.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks