Ja te tablete pijem za upalu mišića, nisu loše, preporuka!
Ima li ko iskustva sa nekim od ovih proizvoda i proizvodjaca ?
-VPX NO Shotgun
-Gaspari superpump
-Labrada supercharge
-BSN Cellmass 50 Horsepower
i micro kraetin proizvodjaca Interactive....
Idem u teretanu ali do sad nisam uzimo nista od suplemenata, pa da vidim sta mi preporucujete, neka iskustva sa ovim ?
Ovo ti je sve za "prije treninga"![]()
Ja sam koristio Labradin Super Charge , ok rezultati... nista sad posebno , al ima razlike...
Ovaj Gaspari superpump se hvali na sva zvona , ali kako nisam korisio ne znam ...![]()
F.C.F.
ja bi svakome pocetniku, posebno ovome momku od 17 godina sto trazi neki dobar suplement, predlozio da uzme metan, ja sam ga bas uzeo super mi je ne spavam nocima ali zato bucam 100 kila iz bendza, ruka mi je 45 i bas mi se svidja... znaci samo metan, reka mi je jedan rodjak da ce da mi nabavi neki steroid u spric i boc u guzicu... samo jako u bildaru momci, nikad necete bit mafijasi ako niste napucani...
tako je i ko se boji igle , boji se uspjeha ;p
e sad za ovo gore ako oces najbolji efekat energije i snage za trening kombinuj pocetno , prije treninga kreatin, uzmi kre alkalin neki u tablete , ima bolji potencijal od praskastog , universalov recimo , uzmi no explode novi n technology isto prije treninga, i za posle treninga pred san rekoveraj se sa jednim wheyom i kasicicom dekstroze, mozes pojacati i glutamin uz to sve iako ga naravno ima u whey jer je i sam amino
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
konacno neko ko me razumije...
jeftino, efikasno![]()
apsolutno najbolje i najjeftinije ;p
lacky ni u ludilu ne pomislja oralne varijante
nikola_mne
ima naravno, bez recepta kod privatnika jedna ampula 1.20 eura ;p sweeeeeeeeeeet
Sparco ti znas malo vise no mi ostaliJel dobro da se drzi voda u usta dok se trci? I cemu sluzi to uopste?
Sprdas li se ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ima li ko iskustva sa suplementima poput animal cuts-a, neka preporuka? Znaci da se prilikom fizicke aktivnosti trose prvo masne naslage ?
odje se vishe ne prica o treningu,samo o unoshenju svakojake hemije o.O
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
E moj ija, nema odje vise sportista ka ja i ti :mrgreen:
Pinch harmonics
Oktagon, da nemas ti iskustva sa cuts-om ?
There are so many dawns that have yet to shine!
http://www.nutrex.com/nutrex/lipo6.asp
http://www.nutrex.com/nutrex/lipo6x.asp
meni ovaj preporučiše, nisam do sad koristio pravio sagorjevač bez L-Carnitine
Ima ih sad nekoliko, ali najvise je pozitivnih iskustava, od ovih novijih
http://www.exyu-fitness.com/shop/sag...0-kapsula.html
E sad ako vjerujete reklamama, i gledate ove profije sto ih reklamiraju, bolje ih ne uzimajte.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
nema pravog treninga bez pravilne suplementacije, tako da se svakako ne trenira kao nekad (na frape i na jaja)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks