Sto ce mu bit? kad mu bude rodjendan i napuni 18 onda mozhe je li?
Sto ce mu bit? kad mu bude rodjendan i napuni 18 onda mozhe je li?
F.C.F.
ne nego bi valjda trebao u te godine samo da buca hranu, pa za koju godinu da pristupi suplementima
Iskljucenje mozga samo osta.
Jos bolje u te godine da buca suplemente, više će da raste..
Whey defintivno moze , pa da ima 10godina...
F.C.F.
Gdje se u PG imaju kupiti suplementi (proiz: Dymatize N, Scitec Nutrition, Twinlab itd.), sve info su dobrodosle ? Moze i na PM![]()
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Ima sad jedna bruka radnja kod ELMAGOVOG solitara ona zgrade dolje...
Cijene jesu malo jache sto jes jes... ali zato nema toga sta nema , i nema proizvodjacha od kod nema... sve ces gore navedene nac...![]()
F.C.F.
Djetetu, koji ocigledno veze sa mozgom nema kada sa 17 godina(i par treninga) vec zeli da konzumira suplemente, ti preporucujes kreatin(a dje nadje njega) ili whey?
Ukoliko zelis da das savjet, onda ga davaj u skladu sa znanjem i zeljom da pomognes a ne sa zeljom da se momku(ups djetetu u ovom slucaju) useres u zivot.
pa sto ce mu bit sa zivotom od kreatina?
She is only here to annoy herself!
Rekoh ja davno da odje treba lock.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Sta cemu biti? Pa ako posmatras da je to organizam u razvoju i koji sam proizvodi kreatin a ti njemu u tom stadijum preporucis kreatin(a pritom za koji nece naci odg savjet kako da ga konzumira, sto dodatno djeluje negativno) mozes mislis kakav ce to haos napraviti njemu. Remeti mu totalno normalnu fiziologiju u periodu kada je to najnepotrebnije. I onda uzmes jos nez. efekte i ode sve u circulus viciosus(zacarani krug) pa u nedogled.
znaci kad napunis 18 organizam prestaje sam da proizvodi kreatin ili..? Ne kapiram?
She is only here to annoy herself!
I to za rodjendan ... kad uzmesh prvo parche torte , posle toga mozes...
F.C.F.
Evo ovakve stvari uglavnom odvracaju ljude od 17ak godina da naprave neshto ozbiljnije od svog izgleda...neznanje u kombinaciji sa starom dobrom balkanskom tvdoglavoshcu poguranu stavom 'vidi me shta ja sve znam'.Da li bi zabranio ti nekome tih godina da jede npr.lososa?I argumentujesh to sa tim da ima previshe kreatina pa ce zeznuti prirodni unos.Ili mu ogranichish kolichinu tunjevine/piletine,da,nedajbozeisvetivasilijeostroshki™,ne poremeti apsorbciju proteina...? Ima logike isto koliko i tvoj stav.Ali dobro...i dalje zivimo ovdje gdje se za suplemente shiroko koristi izraz 'hemija',a ako probash da se objashnjavash dobijesh 'aooo sve je to isto'
Sm1Le4MeNow(banned)
Posto je jos u skolu, malo vise paznje na casovima engleskom i citaj ovdje sve sto ti treba
http://forum.bodybuilding.com/forumdisplay.php?f=10
I eto na vrh strane topic o kreatinu recimo.
rm -rf /
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja bih preporucio i neshto na iglu da fisne dok je mlad i jak, sad se razvije i miran je posle
nego elem strasljivci moji od velike famozne scaaaary hemije, sto bi tek rekli na steroide ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a.k.a. dorucak sampiona
![]()
There are so many dawns that have yet to shine!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks