Evo i Norveška - Danska x tako da ako se pobijede Bugari onda meč protiv Welsa 90% rješava situaciju oko plasmana pa bi zanje 2 utamice bile čisto za prestiž...kako to djeluje tako blizu...nevjerovatno...stvarno bi nevjerovatno bilo da se 2 utakmice do kraja odluči plasman![]()
deuscroix
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ne racunaju se bodovi protiv selekcija iz zadnjeg sesira...
jel moguce da budemo ispred jednog portugala na toj fckin listi![]()
Odlična vijest za ovaj remi Bugara i Švajcaraca.
Gledah snimak utakmice danas tako da sam malo "utvrdio gradivo". Stvarno je Batak odigrao katastrofalnije nego što sam i mislio a sudija nam je poprilično pomogao ne vidjevši mnoge njegove vragolije tj. faulove. Ne vidim da je Savić odigrao toliko loše kao što čitam. Par kikseva ali zato i puno dobrih stvari. Nadam se da će pravit društvo Baši na poziciji štopera protiv Bugara jer mi je to jedino logično rješenje. Tek sam danas vidio (jer sa sjeverne tribine ipak ne možeš tako dobro analizirati) da je Drnčić odigrao veoma dobro i da je donio jedan novi kvalitet. Poslije meča sam ga vidio kako je bio vidno nasmijan i srećan tako da je ona priča prošlost kao i povreda.
Dick Laurent is dead!
Drina je rijetko kvalitetan igrac. On, da nije ima povrede, bi bio jedan od tri najbolja centralna vezna, u Jevropi.
lol ni medju 50 da nije imao te povrede![]()
Lol, ajde prati malo badminton, ako ti vec nije football manager i pes2011 pomogao oko razumijevanja ove igre...
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 26-03-11 at 22:10.
evo nekoliko puta vidim ovdje da spominjete kako su oni 'braca', a tako su jedni drugima izvizdali himne da mi uopste nije bilo jasno o cemu se radi...znaci nije zvizdala neka grupica ili nesto slicno neko cijeli stadion, i onda kad je bila himna Velsa, jace su se culi Enlglezi koji su zvizdali od cijelog stadiona koji je pjevao himnu...posle ovoga mislim da ne stoji ovaj izraz 'braca'...
Normalno... Niko ne voli Inglišmene... "Fee-fi-fo-fum. I smell the blood of an Englishman.
"...
Moj se komentar odnosio na igrace Velsa i na njhov nastup danas protiv Engleza. Odgledao sam prvih 15 minuta kada su ovi i dali oba gola, i nemadoh zaista zeludac da nastavim sa gledanjem te antipropagande fudbala. Lise Belamija, ostali igraci kao da su na treningu. Penal ne da je bio smijesan nego je tesko naci pravi izraz za to. Ni Batak ga takvog ne bi skrivio.
Zar nije sad Albania second placed team? Zasto je Bjelorusija na svakoj tabeli?
Bolja gol razlika...
nije, jer albanija ima sada 8, ali su dobili 6. plasiranog tima, znaci luxemburg a kada se ti bodovi skidaju, albanija ima samo 5 bodova, a bjelorusija je samo remizirala s luxemburgom, pa zato od 8 bodova ima 7
shvatih to, ali mi je krajnje nelogicno. teoretski je, dakle, moguce da kao najbolja drugoplasirana na EURO ode ekipa koja je ustvari treca u grupi? a da druga iz iste grupe ode u baraz?
moguce da, ali se do sada nije dogodilo i nevjerujem da ce se nesto tako desiti
Cini mi se da ovdje niko ne zna kako se tacno odredjuje najbolja drugoplasirana reprezentacija.
ako znas engleski, na wikipediji je super objasnjeno. jedino mi je bilo nelogicno ovo oko drugog i treceg mjesta (slucaj albanije i bjelorusije recimo), ali je sad jasno.
momci malo mi je nelogicno to preskakanje treci drugi,dje ste culi da se treci plasira na prvenstvo.
fino se kaze,najbolji drugi,nema tu veze teci nista.Svim drugima se oduzmu bodovi protiv zadnjega i ide kome ostane najvise bodova a treci kuci ka i vazda.
ovo mi je ovako logicno
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sto se Bjelorusa tice, prava je enigma kako su stigli do toliko sakupljenih bodova. Albanija ih je znaci pregazila u svim segmentima igre, i ako su na kraju dobili poklon gol.
S druge strane Bosna je djelovala veoma mocno, mislim da ce biti dosta zaeban protivnik u barazu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks